А е гей, или комплексар. Точка.ники написа:Забелязвам, че на фак днес всички й се карат нещо
Иначе по темата: жените са си курви и това е характерно за много от тях. Ако един мъж е курва обаче, то той не е никакъв мъж.
[парлива тема] Кои са по-големи ку*ви - мъжете или жените?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: [парлива тема] Кои са по-големи ку*ви - мъжете или жените?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Чудно как ли в моя личен опит мъжете, които ти въртят най-долните и подли курвенски номера, в пъти превъзхождат жените...
Всъщност, не. Поправка. Жените се държат като курви. Мъжете се държат като лигльовци.
...И накрая всички се надяваме това да отмине с възрастта...
Всъщност, не. Поправка. Жените се държат като курви. Мъжете се държат като лигльовци.
...И накрая всички се надяваме това да отмине с възрастта...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Мъж, който върти курвенски номера, мила ми Иринчи, е мъж, който постъпва като безотговорно, двулично, нагло и нахално леке. Мъж, който (давам пример) казва "Нямам чувства към тебе", обаче те държи за ръчичка и те гледа в очите. Или пък казва "Имам чувства към тебе" и преспива с половината град.
А колкото до това кой е по-склонен да прави курвенски номера... ми това зависи изцяло от личния морал на индивида, мнението му за собствената му връзка, моментното му либидо и нивото на алкохол в кръвта му.
Момичетата го правят най-вече за отмъщение. Отмъщение за какво, ебало си майката - общо взето може да е за всички. Момчетата го правят предимно от нагон. Кое е по-долно е въпрос на лична преценка.
Толкоз, аз повече няма да коментирам темата, защото предчувствам огромната доза лайна, които ще я залеят.
А колкото до това кой е по-склонен да прави курвенски номера... ми това зависи изцяло от личния морал на индивида, мнението му за собствената му връзка, моментното му либидо и нивото на алкохол в кръвта му.
Момичетата го правят най-вече за отмъщение. Отмъщение за какво, ебало си майката - общо взето може да е за всички. Момчетата го правят предимно от нагон. Кое е по-долно е въпрос на лична преценка.
Толкоз, аз повече няма да коментирам темата, защото предчувствам огромната доза лайна, които ще я залеят.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
1. Основната цел при борбата с мъж е да го свалите. Предвид факта, че вероятно той е по-висок и по-едър, е наложително да го изненадате в гръб и смело и безотговорно да го халосате с нещо по главата - за препоръчване е с ваза или саксия с цветя, за да може избранникът ви да разбрере отма, че сте романтичка по душа.
2. Фактът, че сте единодушно избирана два лета подред за анална кралица на курортен комплекс Мадан е от решаващо значение за да спечелите сърцето на любимия. Реплики от сорта на "Да купя ли едно пакетче масло и за ядене?", "Защо режеш тази краставица - да не ти приличам на касичка?" могат да свършат чудеса.
Необходимо допълнително оръжие е поставянето на акумулатор в спалнята. Когато Ви попита учуден защо това е тук, отговяряте му небрежно, че батериите на вибратора са удивително нетрайни, когато него го няма.
3. Любимото Ви хоби трябва да бъде смучене на банан или лизане на сладолед. За проява на по-висок стандарт може да карате "рено" на лизинг, като по време на шофирането минавате през възможно най-голям брой дупки по пътя с аргумента, че малко друсане не Ви плаши.
5. Ако сте в компания и ви предложат алкохол трябва да го грабнете с отривисто движение и да пиете на екс от бутилката. Когато той изкрещи "Внимавай! Тази водка е 42 градуса!", трябва през смях да отговорите "Когато гълтам винаги се разгорещявам", а ако ви предложат цигара, отговорете, че такива малки неща не слагате в уста.
2. Фактът, че сте единодушно избирана два лета подред за анална кралица на курортен комплекс Мадан е от решаващо значение за да спечелите сърцето на любимия. Реплики от сорта на "Да купя ли едно пакетче масло и за ядене?", "Защо режеш тази краставица - да не ти приличам на касичка?" могат да свършат чудеса.
Необходимо допълнително оръжие е поставянето на акумулатор в спалнята. Когато Ви попита учуден защо това е тук, отговяряте му небрежно, че батериите на вибратора са удивително нетрайни, когато него го няма.
3. Любимото Ви хоби трябва да бъде смучене на банан или лизане на сладолед. За проява на по-висок стандарт може да карате "рено" на лизинг, като по време на шофирането минавате през възможно най-голям брой дупки по пътя с аргумента, че малко друсане не Ви плаши.
5. Ако сте в компания и ви предложат алкохол трябва да го грабнете с отривисто движение и да пиете на екс от бутилката. Когато той изкрещи "Внимавай! Тази водка е 42 градуса!", трябва през смях да отговорите "Когато гълтам винаги се разгорещявам", а ако ви предложат цигара, отговорете, че такива малки неща не слагате в уста.
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
всички са....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
proUSA написа:1. Основната цел при борбата с мъж е да го свалите. Предвид факта, че вероятно той е по-висок и по-едър, е наложително да го изненадате в гръб и смело и безотговорно да го халосате с нещо по главата - за препоръчване е с ваза или саксия с цветя, за да може избранникът ви да разбрере отма, че сте романтичка по душа.
http://judysays.wordpress.com
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Това ще да е Павката, отдалече го познахfluffy cloud написа:И жените и мъжете сме еднакво способни на долни изяви, но отношението към тях е различно. Няма да забравя как двама бивши съученици спореха и момчето твърдеше, че момиче, което е на 18 и е спало с повече от 20 мъже май беше(това по повод един проект) е курва, а момче на 18, спало с повече от 20 момичета е "играч". Изобщо още си седят предразсъдъците, че ако за един мъж е нормално просто да търси с кого да си легне, то за една жена това е недопустимо и то независимо дали този човек е свободен или във връзка. А иначе и двата пола сме еднакво склонни на такова поведение, просто при нас е по-осъдително.
Изумяват ме идеите ви за теми покрай изпитите. Нямам опит с мъжете, та нямам и с мъжете-курви. На жените пък не обичам да им лепвам етикети. Изобщо аз съм девствена откъм е...общуването с курви.
New jorney
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не си девствена. Всички сме курви.
-
ivvv
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социопатия
Жените! (не страдам от женска солидарност и имам обективна позиция на наблюдател)!
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Ммм, не точно, Дилян бешеvalandin написа:Това ще да е Павката, отдалече го познах.
I wanna fall from the stars straight into your arms
душко, идея си нямаш колко сме зависими от биохимията. ако се интересуваш по темата контактни ме, ще ти пратя книжки и статии колкото искаш.Master_of_Sin написа:fak, мисля че става въпрос за психология, а не за биология. тия неща за хормоните, жлезите и хирофизите ги разисквай на някой изпит по биология.
по темата: аз лично познавам повече мъже, които се занимават с много жени едновременно, отколкото жени, но извадката ми е твърде малка, за да бъде представителна. Вероятно броят е еднакъв или има лек превес в полза на мъжете, който според мен основно се дължи на общоприетото обществено мнение, че ако е за жена е лошо, ако е мъж е "играч" (много ми е смешен този термин). / някои ги наричат "женкари", а те самите често се наричат "ценители" (също много смешно), мен ако питате точния термин е "нерез"-мъжка свиня за разплод
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
begemot_ написа: мен ако питате точния термин е "нерез"-мъжка свиня за разплод/
Кво ти свиня...даже тва е много
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!