Само за жени!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Само за жени!

Мнение от fak »

Голям недостатък..
la douleur exquise
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Недостатък си е :lol:
Не харесвам плачещи мъже.
Ако може другото да е така, ама да не реве, ок.
Тва щото аз много рева за всичко почти и ми трябва някой да ме успокоява.
Ако аз трябва да успокоявам някого, егати ужаса :lol:
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Ще си останете сами, ще мине време ще си спомните за мен, но............
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

E, толкоз ли пък не можеш да не плачеш.
:mrgreen:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

проСАЩ е толко влюбен в неква мацка, че реве, като й казва, че я обича..!
Което е много мило и страшно романтично.. и ако въпросната мацка е истински влюбена в проСАЩ, значи задължително оценява силата на неговата любов! .. и може би точно това негово безсилие пред мощта на чувствата я кара да го обича...
Ех, любов, любов..
proUSA написа:Ще си останете сами, ще мине време ще си спомните за мен, но............
Гледай си момичето, ти :geek:
За нас има кой да се грижи.., така че да не ни спохождат неприятни спомени... :mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
kristina_fan
Пишете, о, братя

Мнение от kristina_fan »

proUSA написа:Ще си останете сами, ще мине време ще си спомните за мен, но............
:queen: страхотни постове :oops: .
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

fak написа:проСАЩ е толко влюбен в неква мацка, че реве, като й казва, че я обича..!
e пък тогава дано и тя го обича и не е на позицията, че е прекалено перфектен. (:
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Жената не може да уважава мъжа, може само да го обича, което автоматично преебава схемата със взаминото уважение. И абсолютно никой не търси перфектния човек за партньор, все пак трябва да храни егото си с недостатъците на другия, макар и несъзнателно.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Това за уважението...Какво всъщност е уважението?
В дълбок размисъл ме хвърли уважавала ли съм някого досега или само съм ги обичала.
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от Mushmul »

Няма начин някой да е толкова перфектен. А дори да е, най-вероятно самата му перфектност би дразнила.
А и човек, който е "единак", както го наричате, предполага да е доста ревнив-нещо което аз лично(и не само аз) не понасям.
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика

Мнение от proUSA »

Добре, хванахте ме.

Какво е уважение? Представи си че един мъж те харесва, но не желае да те загуби, за това те прави зависима от него. Под каква форма може да се прояви тази зависимост? Купува ти скъпи предмети - дрехи, коли, предлага ти живот в луксозен имот. Или те държи невежа, вместо да те насърчава да учиш висше, езици или нещо друго, той те насърчава да ходиш на козметик. Вместо да ти купи книга или да ти подари езиков курс ти подарява сутиен или отвратителен парфюм. Това не е мъжка постъпка. В крайна сметка няма по красиво стойностно нещо от жената. В очите ми няма по смислено нещо от любовта към жена. Тогава как трябва да постъпваме ние мъжете? Трябва ли да се правим на недостъпни? Едн мъж проявява уважение когато се съобразява с жената до себе си, насърчава я да се развива, казва й, че я обича, казва й че я цени, не обсъжда сексуалният им живот с приятели, след като се разделят не я псува, не изневерява. Защо да няма такива мъже? Тъпите предрасъдаци ли ни пречет. Ами ако утре загубя животът си, за кого а пазя това: "Обичам те!", ако утре тя си отиде ще се обвинявам до края на дните си, че не съм й казал колко прекрасна жена е. За кого на пазя всичко това? Ако жената до мен го заслужава ще й го казвам всеки ден. Дори след 40 години брак ще ставам от шофьорското място и ще й отворя врата щом видя че идва. Дори след 40 години брак ще стана й ще и направя закуска.
Това е обичта!
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

добре.. сега вече променяш темата и въпросите.
Защото излиза, че питаш какви мъже обичат жените ... за всеки влак си има пътници. Не може да слагаш универсални критерии- едни ги дразни едно поведение, други копнеят за друго, а трети изобщо не знаят какво искат (визирам себе си тук. ;/)
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

ProUsa, съгласна съм, схванах какво имате предвид под уважение, но на мен май наистина ми се покрива с любов...
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология

Мнение от valandin »

proUSA написа:Добре, хванахте ме.

Какво е уважение? Представи си че един мъж те харесва, но не желае да те загуби, за това те прави зависима от него. Под каква форма може да се прояви тази зависимост? Купува ти скъпи предмети - дрехи, коли, предлага ти живот в луксозен имот. Или те държи невежа, вместо да те насърчава да учиш висше, езици или нещо друго, той те насърчава да ходиш на козметик. Вместо да ти купи книга или да ти подари езиков курс ти подарява сутиен или отвратителен парфюм. Това не е мъжка постъпка. В крайна сметка няма по красиво стойностно нещо от жената. В очите ми няма по смислено нещо от любовта към жена. Тогава как трябва да постъпваме ние мъжете? Трябва ли да се правим на недостъпни? Едн мъж проявява уважение когато се съобразява с жената до себе си, насърчава я да се развива, казва й, че я обича, казва й че я цени, не обсъжда сексуалният им живот с приятели, след като се разделят не я псува, не изневерява. Защо да няма такива мъже? Тъпите предрасъдаци ли ни пречет. Ами ако утре загубя животът си, за кого а пазя това: "Обичам те!", ако утре тя си отиде ще се обвинявам до края на дните си, че не съм й казал колко прекрасна жена е. За кого на пазя всичко това? Ако жената до мен го заслужава ще й го казвам всеки ден. Дори след 40 години брак ще ставам от шофьорското място и ще й отворя врата щом видя че идва. Дори след 40 години брак ще стана й ще и направя закуска.
Това е обичта!
Слънчице!
New jorney
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

proUSA написа:Идеята на тази връзка е: аз те обичам, ти не си моя собсвеност и може да се срещаш с приятелки, но толкова те обичам, че искам, когато си с мен да те обгрижвам, да ти показвам колко те обожавам, ти си смисълът на всичко за мен, приятелите ми, доколкото ги имам са от второстепено значение. Искам ти да си щастлива
Мога директно да ви кажа, че това хич не е перфектният мъж по моите критерии. Което само доказва, че имаме различни идеи за мъжете. :roll:
Това, което не ми харесва е "ти си смисълът на всичко за мен".
Не ми харесва, защото отказвам да включа в едно изречение любов и превръщането на някого в смисъл на живота си. За мен това е неправилно и твърде задължаващо. Не можеш да очакваш някой друг да бъде смисълът на твоя живот. Ти сам трябва да бъдеш смисъл на живота си, и другият човек също, за да можете да съществувате в хармония.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”