Само за жени!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Само за жени!
Недостатък си е
Не харесвам плачещи мъже.
Ако може другото да е така, ама да не реве, ок.
Тва щото аз много рева за всичко почти и ми трябва някой да ме успокоява.
Ако аз трябва да успокоявам някого, егати ужаса
Не харесвам плачещи мъже.
Ако може другото да е така, ама да не реве, ок.
Тва щото аз много рева за всичко почти и ми трябва някой да ме успокоява.
Ако аз трябва да успокоявам някого, егати ужаса
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Ще си останете сами, ще мине време ще си спомните за мен, но............
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
E, толкоз ли пък не можеш да не плачеш.

проСАЩ е толко влюбен в неква мацка, че реве, като й казва, че я обича..!
Което е много мило и страшно романтично.. и ако въпросната мацка е истински влюбена в проСАЩ, значи задължително оценява силата на неговата любов! .. и може би точно това негово безсилие пред мощта на чувствата я кара да го обича...
Ех, любов, любов..
За нас има кой да се грижи.., така че да не ни спохождат неприятни спомени...

Което е много мило и страшно романтично.. и ако въпросната мацка е истински влюбена в проСАЩ, значи задължително оценява силата на неговата любов! .. и може би точно това негово безсилие пред мощта на чувствата я кара да го обича...
Ех, любов, любов..
Гледай си момичето, тиproUSA написа:Ще си останете сами, ще мине време ще си спомните за мен, но............
За нас има кой да се грижи.., така че да не ни спохождат неприятни спомени...
la douleur exquise
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
proUSA написа:Ще си останете сами, ще мине време ще си спомните за мен, но............
e пък тогава дано и тя го обича и не е на позицията, че е прекалено перфектен. (:fak написа:проСАЩ е толко влюбен в неква мацка, че реве, като й казва, че я обича..!
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Жената не може да уважава мъжа, може само да го обича, което автоматично преебава схемата със взаминото уважение. И абсолютно никой не търси перфектния човек за партньор, все пак трябва да храни егото си с недостатъците на другия, макар и несъзнателно.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това за уважението...Какво всъщност е уважението?
В дълбок размисъл ме хвърли уважавала ли съм някого досега или само съм ги обичала.
В дълбок размисъл ме хвърли уважавала ли съм някого досега или само съм ги обичала.
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
Няма начин някой да е толкова перфектен. А дори да е, най-вероятно самата му перфектност би дразнила.
А и човек, който е "единак", както го наричате, предполага да е доста ревнив-нещо което аз лично(и не само аз) не понасям.
А и човек, който е "единак", както го наричате, предполага да е доста ревнив-нещо което аз лично(и не само аз) не понасям.
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
Добре, хванахте ме.
Какво е уважение? Представи си че един мъж те харесва, но не желае да те загуби, за това те прави зависима от него. Под каква форма може да се прояви тази зависимост? Купува ти скъпи предмети - дрехи, коли, предлага ти живот в луксозен имот. Или те държи невежа, вместо да те насърчава да учиш висше, езици или нещо друго, той те насърчава да ходиш на козметик. Вместо да ти купи книга или да ти подари езиков курс ти подарява сутиен или отвратителен парфюм. Това не е мъжка постъпка. В крайна сметка няма по красиво стойностно нещо от жената. В очите ми няма по смислено нещо от любовта към жена. Тогава как трябва да постъпваме ние мъжете? Трябва ли да се правим на недостъпни? Едн мъж проявява уважение когато се съобразява с жената до себе си, насърчава я да се развива, казва й, че я обича, казва й че я цени, не обсъжда сексуалният им живот с приятели, след като се разделят не я псува, не изневерява. Защо да няма такива мъже? Тъпите предрасъдаци ли ни пречет. Ами ако утре загубя животът си, за кого а пазя това: "Обичам те!", ако утре тя си отиде ще се обвинявам до края на дните си, че не съм й казал колко прекрасна жена е. За кого на пазя всичко това? Ако жената до мен го заслужава ще й го казвам всеки ден. Дори след 40 години брак ще ставам от шофьорското място и ще й отворя врата щом видя че идва. Дори след 40 години брак ще стана й ще и направя закуска.
Това е обичта!
Какво е уважение? Представи си че един мъж те харесва, но не желае да те загуби, за това те прави зависима от него. Под каква форма може да се прояви тази зависимост? Купува ти скъпи предмети - дрехи, коли, предлага ти живот в луксозен имот. Или те държи невежа, вместо да те насърчава да учиш висше, езици или нещо друго, той те насърчава да ходиш на козметик. Вместо да ти купи книга или да ти подари езиков курс ти подарява сутиен или отвратителен парфюм. Това не е мъжка постъпка. В крайна сметка няма по красиво стойностно нещо от жената. В очите ми няма по смислено нещо от любовта към жена. Тогава как трябва да постъпваме ние мъжете? Трябва ли да се правим на недостъпни? Едн мъж проявява уважение когато се съобразява с жената до себе си, насърчава я да се развива, казва й, че я обича, казва й че я цени, не обсъжда сексуалният им живот с приятели, след като се разделят не я псува, не изневерява. Защо да няма такива мъже? Тъпите предрасъдаци ли ни пречет. Ами ако утре загубя животът си, за кого а пазя това: "Обичам те!", ако утре тя си отиде ще се обвинявам до края на дните си, че не съм й казал колко прекрасна жена е. За кого на пазя всичко това? Ако жената до мен го заслужава ще й го казвам всеки ден. Дори след 40 години брак ще ставам от шофьорското място и ще й отворя врата щом видя че идва. Дори след 40 години брак ще стана й ще и направя закуска.
Това е обичта!
добре.. сега вече променяш темата и въпросите.
Защото излиза, че питаш какви мъже обичат жените ... за всеки влак си има пътници. Не може да слагаш универсални критерии- едни ги дразни едно поведение, други копнеят за друго, а трети изобщо не знаят какво искат (визирам себе си тук. ;/)
Защото излиза, че питаш какви мъже обичат жените ... за всеки влак си има пътници. Не може да слагаш универсални критерии- едни ги дразни едно поведение, други копнеят за друго, а трети изобщо не знаят какво искат (визирам себе си тук. ;/)
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ProUsa, съгласна съм, схванах какво имате предвид под уважение, но на мен май наистина ми се покрива с любов...
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
Слънчице!proUSA написа:Добре, хванахте ме.
Това е обичта!
New jorney
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Мога директно да ви кажа, че това хич не е перфектният мъж по моите критерии. Което само доказва, че имаме различни идеи за мъжете.proUSA написа:Идеята на тази връзка е: аз те обичам, ти не си моя собсвеност и може да се срещаш с приятелки, но толкова те обичам, че искам, когато си с мен да те обгрижвам, да ти показвам колко те обожавам, ти си смисълът на всичко за мен, приятелите ми, доколкото ги имам са от второстепено значение. Искам ти да си щастлива
Това, което не ми харесва е "ти си смисълът на всичко за мен".
Не ми харесва, защото отказвам да включа в едно изречение любов и превръщането на някого в смисъл на живота си. За мен това е неправилно и твърде задължаващо. Не можеш да очакваш някой друг да бъде смисълът на твоя живот. Ти сам трябва да бъдеш смисъл на живота си, и другият човек също, за да можете да съществувате в хармония.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.