"Най-големият проблем на България е лошият човешки материал"

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Bethany
Да живей словото

Re: "Най-големият проблем на България е лошият човешки материал"

Мнение от Bethany »

Това, което е казал ББ е истина, колкото и да не Ви се вярва.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Дичоу написа:В крайна сметка...конкретизирайте...
а) Обидени сте на Бойко, защото засяга пряко Вас със думите си
б) Обидени сте ба Бойко, защото тези думи "са недопустими за политик" и това е неговото полит. самоубийство
в) Обидени стр на Бойко, защото....е Бойко. Сиреч ако това го беше казал Волен нямаше да сте толко обидени.
а) Обидена съм на Бойко, защото засяга пряко мен със думите си като член на обществото, което той обижда, независимо, че не съм от никоя от конкретно засегнатите групи.
б) Обидена съм му и защото тези думи са недопустими за политик и то такъв с претенции да ни управлява следващия мандат, да.
в) Не съм му обидена, защото "е Бойко", нямам нищо лично против него, може и да е готин човек извън политиката, не го познавам. Ако думите бяха казани от Волен или Расате, или някой друг прекрасен наш политик щях да съм точно толкова обидена на въпросния индивид. ;)
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

Шепот написа: а) Обидена съм на Бойко, защото засяга пряко мен със думите си като член на обществото, което той обижда, независимо, че не съм от никоя от конкретно засегнатите групи.
б) Обидена съм му и защото тези думи са недопустими за политик и то такъв с претенции да ни управлява следващия мандат, да.
в) Не съм му обидена, защото "е Бойко", нямам нищо лично против него, може и да е готин човек извън политиката, не го познавам. Ако думите бяха казани от Волен или Расате, или някой друг прекрасен наш политик щях да съм точно толкова обидена на въпросния индивид. ;)
Дичоу написа:В крайна сметка...конкретизирайте...
Последно промяна от Bethany на 06 Фев 2009, 11:41, променено общо 1 път.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Аз не съм му обиден, бре. Никак даже. Даже ми е забавен и му се смея. Той се мисли за Стамболов - че с врясъци и размахване на мускулест юмрук против тогова и оногова ще спечели имидж на безкомпромисен, силен политик, ще обедини "младите" и "патриотите", че и "демократите"... Ще ги обедини на принципа, на който конското подопашие обединява мухи. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Колко глупави са хората :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Аз не съм му обиден изобщо. Даже ми е забавно, че точно той донякъде е пример за лошия човешки материал.

От друга страна, ако вашите баби и дядовци досега не бяха гласували на всички избори, в момента Доган и Волен щяха да са си разделили 90% от гласовете. Пък и вотът на пенсионерите далеч не е концентриран само в БСП. Голяма част са върли привърженици на Костов, а тези, които на времето не са заели нито една от позициите в момента много устремно се насочват именно към ББ.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Boromir написа:принципа, на който конското подопашие обединява мухи.
Хаххахахахахаххахаххахахаха
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
-----------------------------
Иначе...живия живот ще покаже...кой се е самоубил и кой не...
...мисля че реакцията на политическата клика бе не по-малко малоумна...
...аз не му се обиждам, защото за мен е прав...той каза, това което голяма част от обществото мисли...дерзайте
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Тийтайм
В началото бе словото

Мнение от Тийтайм »

"Божидар Димитров: Борисов не каза нищо по-различно от твърденията на десетки действащи политици
Още повече, че Бойко Борисов не каза нищо лошо по отношение на етноса или расовия и физическия тип на циганите и турците, а говори за техните електорални нагласи, т.е. – че циганите стопроцентово гласуват само срещу заплащане и то за този, който им плати. А турците, под строй включително и тези, които са в Турция, гласуват за една партия – ДПС”

"Запитан за реакцията в Македония на изказването на Бойко Борисов, Божидар Димитров заяви – „Бойко посочи един път, който вече от Гърция е практикуван широко. Мисля, че малко сме закъснели, тъй като Гърция изкупи всички живи промишлени предприятия в Македония. По този начин купи и политическия им елит”.

Посочете една страна, която пасва на вашия "идеал" за държава. Ще ви улесня - няма такава, живеете в абстракции.
Разбира се светът не е мръсен, просто нещата трябва да се нормализират. Ако четете историята на Америка - съществуват същите периоди на развитие на деморацията,в момента така и в България, разликата, е че все пак излизаме от комунистически начин на управление и развитието е по специфично, но влиза в нормата.
..и Да мога да ви разбера, кофти е точно вашият живот да мине през този етап от развитието на демокрацията.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

А твоят живот къде е минал, докато тук се развива демокрацията? В общежитието на Гилдията на Убийците на Анкх-Морпорк? :wink: :lol:
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Boromir написа:А твоят живот къде е минал, докато тук се развива демокрацията? В общежитието на Гилдията на Убийците на Анкх-Морпорк? :wink: :lol:
ахахахаххаах

ББ е лорд Ветинари :bounce:

всъщност сега като се замисля ако дойде да ни управлява лорд ветирани държавата ще дръпне доста напред.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Най-ме вбеси Тадаръкова (ако още така се казва :wink: ), която няколко пъти попита един помак от Чикаго: Ама Вие не се ли обидихте, защото той каза така и така за турците и циганите, пък той всеки път й отговаряше: Що да са обиждам, аз съм си българин! :cheers:
Тийтайм
В началото бе словото

Мнение от Тийтайм »

Boromir написа:А твоят живот къде е минал, докато тук се развива демокрацията? В общежитието на Гилдията на Убийците на Анкх-Морпорк? :wink: :lol:
Колко си ми евтин Боромир :D

Ясно е, че и аз съм в кюпа, само че не умирам от яд като теб. :D
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Аре пак се почва с обидите и квалификациите. Къде бе, мамин, разбра нещо за умиране и яд, бре? И къде по-точно разбра за цената ми? Или толкова не разбираш от шеги? Почна да ми омръзва от такива пишман-философи като тебе. Нищо лошо не съм казал срещу ти, а ако това ти се струва заяждане, иди и прочети из другите теми и ще разбереш.

Айде със здраве и умната по-нататък, днес съм благоразположен.
Изображение
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Борисов говори със същата интонация като Тодор Живков.
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

proUSA, кликни тук. ;) :lol:
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър