Boromir написа:Действителността е, че е редно хората да се занимават със себе си и с близките си, вместо да пеят химни за възхвала на някого, хеле пък на футболист.
Още повече, че само защото маса народ твърди, че Бербатов е чудесен, извънземен и ненамкакъв, това не значи, че всеки е длъжен да го харесва. На мен примерно муцунката му ми действа отблъскващо. Може всякакъв да е, ама като не ми е кеф да го гледам, що трябва да го правя?
Какво като е футболист? Силно ме съмнява, ти да си постигнал нещо повече от него.
А на хората муцунката му им действа отблъскващо, защото българите сме яко завистливи.
Абе Ники, от три поста насам само глупости приказваш... Една от най-близките ми приятелки му е луда фенка, аз пък не съм. Аз съм влюбена в Йовов Така че стига си плямпал небивалици
Тцъ, твърде съм самовлюбен, за да изпитвам завист. Просто чилякът ми е антипатичен.
А това кой колко е постигнал е силно субективен въпрос, пък и не съм седнал да се сравнявам с Бербатов, нали така? Само казвам, че ми е безразличен и не особено любим - не му желая да му строшат краката, но и не му се радвам на изпълненията. Сега и на тази позиция ако й намериш кусури, няма да пием бира с тебе.
@ Judy - А с теб ще пием ли бира? Онзи ден пак гледах "This is England", та ей-така нЕкак си се сетих за тебе. Ще е редно да се запознаем, мдам
JudyRamone написа:Абе Ники, от три поста насам само глупости приказваш... Една от най-близките ми приятелки му е луда фенка, аз пък не съм. Аз съм влюбена в Йовов Така че стига си плямпал небивалици
Boromir написа:
@ Judy - А с теб ще пием ли бира? Онзи ден пак гледах "This is England", та ей-така нЕкак си се сетих за тебе. Ще е редно да се запознаем, мдам
Хахаха, баси якото , непознатите ми да се сещат за мен Да, би било готино , ето даже някои форумци могат или да ме похвалят , или да ме нахранят вече от първа ръка
JudyRamone написа:Абе Ники, от три поста насам само глупости приказваш... Една от най-близките ми приятелки му е луда фенка, аз пък не съм. Аз съм влюбена в Йовов Така че стига си плямпал небивалици
@Boromir, мерси ,мерси
На мъжа Йовов или на футболиста Йовов?
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Абе, само едно не ми е ясно - защо ония, дето не понасят Бербатов по една или друга лично тяхна си причина, пишат във форум за Бербатов? Разбрахме всички, че не ви кефи. Е, нас пък не ни кефи да ви четем вас...Поправете ме, ако не съм прав, обаче това е форум най-вече за съмишленици, които имат какво да си кажат по темата.
Иначе, навсякъде можем да слушаме истерични словоблудства по адрес на Бербатов. Достатъчно ни заливат разни с омразата или с отрицанието си на явлението Бербатов.
Е, драги, както вие го мразите, защото другите го обичат, ние пък го обичаме, защото вие го мразите. А вие го мразите, защото е НЕЩО. Или по-точно, защото е Някой. Защото не е невидим. Защото не е безличен. Защото не е тъп. Защото не е некадърен. Защото е пробил. И т.н. И т.н...Да, футболист - но много различен футболист....от онова, което си представяме на първо четене. И точно това го отличава...
Ние прекрасно разбираме вашите чувства. Съчувстваме ви... Негативизмът към успелия не е нещо ново за нашите ширини. Желанието да бъде стъпкан в калта не е нещо невиждано и нечувано за българите. И не вие сте различните, простете. В България това е основната маса. Омразата, злобата и завистта са основната движеща сила тук. Затова нищо хубаво не се случва у нас. Или трудно се случва. Или се случва, ВЪПРЕКИ всичко.
Та, както вие не искате да гледате физиономията на Бербатов /никой не ви кара да му я гледате, все пак няма да се целувате, нали?/, така и ние не желаем повече да ни товарите с отрицанието, с което сте заредени. Става ли?
Няма да ни накарате да го мразим, можете да сте сигурни.
Но ...Мразя плювките!!!!!!!!!!!!!
Ако не можеш да кажеш нещо добро за някого, по-добре з а м ъ л ч и...
Факт....Бербатов засега е 2-я най-успял бг футболист.Дано да надмине Ицо съвсем скоро по успехи.
Това,че изпусна дузпа не означава нищо.А тези,които го мразят са нищо повече от едни жалки завистници!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Е, какви мнения да си пишат?- кефи ли ме муцунката му или не, луда ли съм по него или не... що другите му пеят такива химни, пък ние не ги разбираме нещо....
Да, ама ние ги разбрахме.
Смешки...
А, я виж Фъргюсън! Е, това е класа - защити си играча и окото му не мигна! Ни от убийствените критики на медиите, ни от тежката загуба...Кога ще ги стигнем?!.....
В добри ръце е Бербо! Не позволи шефът му да се забравят заслугите на нашето момче преди дузпата и да се абсолютизира една грешка, която е допуснал. И от която никой не е застрахован.
Тук сега онези, дето и така не се кефят на Бербо, умират от кеф сигурно... Щяха с камъни да го убият, ако случилото се бе у нас...Нали?
Но злобата навсякъде е една и съща. На големите не е простено да грешат. А малките винаги забравят, че, макар и по-високо от тях, и големите са хора. И правят същите грешки като останалите. Понякога. Големите са големи, защото ги правят по-рядко. Толкова рядко, че ни се иска изобщо да не ги правят...
Самият Бербатов бе твърде жесток към себе си като каза, че е провалил отбора си. Вината не е само негова. Но ТОЙ Я ПОЕ ИЗЦЯЛО! Още един повод да го уважавам и ценя още повече. Постъпка, която му прави чест. МЪЖКА постъпка. Пое всички удари. Само той си знае какво му е. А ние се досещаме...
Сега, повече от всякога, той има нужда от добра дума. От позитивизъм. От вяра и сила. Да не пада духом. Да се изправи и да продължи напред. Да покаже на какво е способен.
Споко, титулярче ше е срещу Портсмут. А който иска да си казва мнението, на мене не ми пречи. Иначе тука разреваха 19-годишния тогава Бербатов, понеже не можа да ни вкара в дербито
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Scarface написа:Споко, титулярче ше е срещу Портсмут. А който иска да си казва мнението, на мене не ми пречи. Иначе тука разреваха 19-годишния тогава Бербатов, понеже не можа да ни вкара в дербито
Абе аре стига глупости ве Марио....Рууни яко го сцепваха в Англия още в началото,ама той не рева,нали?
А и съм сигурен,че ако Бербатов пропусне некви 100 % положения с/у Ливърпул феновете на Юнайтед ще го счупят от критики....важното е той да не обръща внимание на тези работи.
Мразя Юнайтед,но Бербатов е друго нещо.....и нека некви които никога не са играли футбол да го мразят....така победите му след това ще са му по-сладки!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов