Граждански протести
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: 14.01 - Граждански протест срещу политическата арогантност
Ноу комент...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Съвършено вярно, продължавам да го твърдяШепот написа:Така.
Мирослав е участвал в клип на Джина Стоева и в риалити шоуто "Сървайвър" (защо не гледах втори сезон, защо, защо, защо), следователно според теб трябва да е надраснал такива долнопробни мрънканици
Смесваш нещата. Интересувам се много от екология и два ресора - енергийна ефективност; алтернативни източници на енергияШепот написа:природозащита
Обичам си нашите планини и морета.
Оххх, много сложен въпрос, с площадни подскоци е трудно да се реши. На изборите един вид нямаме избор. За който и да гласуваш - все тая. Народа ги бил избрал... Че те сами се предлагат и който и да избереш, същата. Ако не гласуваш - защо не си гласувал. Това как ви се струва? Нормално ли?Шепот написа:спиране на постоянните злоупотреби и кражби от всякакво естество на настоящите властници?
Имаш правилен ход на мислите.Шепот написа:Бетоне, тук не става въпрос за това кой кога и колко пъти ходи на дискотека. В купоните няма нищо лошо
Тук има художествена окраска.Шепот написа:незаконните заведения, в които убиват хора
Сега моето становище и наблюдения:
- на 18-ти декември, когато за последен път бях в заведение в Студентски (Дай Дай) куки с калните кубинки влязоха да проверят обстановката
- КАТ затегнаха контрола. В малките часове не можеш да влезеш или излезеш от Студентски без проверка. Снощи например дори завардиха задния вход за 50-тите блокове откъм посолствата. Към 4 и нещо тъкмо си идвам, слънчогледката, десен мигач, намалям музики, гася фарове за мъгла (такава нямаше, но на хлъзгав път ги включвам, за да вадя очите на задните, та да не получа изненада именно оттам) и последва стандартната процедура: документи, въпрос 1: откъде си, въпрос 2: употреба на алкохол.
Аз нарочно минавам отзад, да не ме спират, защото съм по къс ръкав и само да отворя стъклото нахлува студен въздух. Но снощи се наложи. И куката се усмихва - "откъде така в този късен час?". Разказах му с две думи и много му хареса. Да ме извини, ако беше топло времето, щях надълго и нашироко да му разкажа.
- смятам протеста за безсмислен, нещо повече - извличане на дивиденти на гърба на протестиращите, така че НЕ подкрепям този митинг!
Стига, бре.кой повика кой почука написа:дано се съберат доста хора, че от доста време чакам тази възможност да се смеся с тълпата да си откъртя едно павенце и да го хвърля случайно срещу голямата бяла сграда срещу паметника
После тези, които не сме хвърляли трябва да плащаме за тези, дето са хвърляли.

- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Няма да те цитирам изречение по изречение, ще акцентирам на това:
Има една част от мнението ти, която и аз подкрепям, обаче:
Кой повика, ходи да трошиш пейки по мачовете, човече, остави протестите намира.
В такъв случай, какъв изход от ситуацията предлагаш?Оххх, много сложен въпрос, с площадни подскоци е трудно да се реши. На изборите един вид нямаме избор. За който и да гласуваш - все тая. Народа ги бил избрал... Че те сами се предлагат и който и да избереш, същата. Ако не гласуваш - защо не си гласувал. Това как ви се струва? Нормално ли?
...Бeтон написа:Стига, бре.кой повика кой почука написа:дано се съберат доста хора, че от доста време чакам тази възможност да се смеся с тълпата да си откъртя едно павенце и да го хвърля случайно срещу голямата бяла сграда срещу паметника
~ Кътчето ~
-
кой повика кой почука
- Драскач
и без това от този протест нищо няма да излезе, поне да си оправдая ходенето в студа и да има за какво да говорят продажните журналистиШепот написа:Няма да те цитирам изречение по изречение, ще акцентирам на това:
...Бeтон написа:Стига, бре.кой повика кой почука написа:дано се съберат доста хора, че от доста време чакам тази възможност да се смеся с тълпата да си откъртя едно павенце и да го хвърля случайно срещу голямата бяла сграда срещу паметника

Е, за парите, които отиват за мерцедеси не се кахърите, а че трябвало от данъците на хората да платят и някое счупено стъкло (примерно) стана голям проблем
.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Абе и това е така... може би трябва да почнем от мерцедесите, а.
Шегата настрана, мисълта ми беше друга - че не се кефя на хора, които идват с идеята за безнаказано чупене, а не с идеята за промяна. Не твърдя непременно, че случаят с "кой повика кой почука" е такъв, разбира се, но ще има индивиди, които ще дойдат именно за чупенето, ако наистина се организират - визирам т.нар. "футболни фенове".
Шегата настрана, мисълта ми беше друга - че не се кефя на хора, които идват с идеята за безнаказано чупене, а не с идеята за промяна. Не твърдя непременно, че случаят с "кой повика кой почука" е такъв, разбира се, но ще има индивиди, които ще дойдат именно за чупенето, ако наистина се организират - визирам т.нар. "футболни фенове".
~ Кътчето ~
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Лумпените и тях ли са ги поканили
Лелееееее, то обещава да е шоу, ама само на топло с винце пред ТВ-то.
Дали пряко ще го предават? 97-ма като сваляха Жанката предаваха.
Лелееееее, то обещава да е шоу, ама само на топло с винце пред ТВ-то.
Дали пряко ще го предават? 97-ма като сваляха Жанката предаваха.

-
кой повика кой почука
- Драскач
аз се надявам да стане точно като при Виденов, а това че ще се наложи ремонт на парламента волбще не ме грее, те окрадаха държавата, отделно се превърнахме в спонсор на ЕС така че никаква прошка 

Прав си. Иначе няма да станат нещата. Трябва да се стреснат тези хора по някакъв начин.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Тъпото на този протест е, че целта му е "да сме много". А поводът пак е "стига вече".
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Ае издайте тук официално във форума, кой дърпа конците на протеста? (Да не кажа 'ви') Лафовете "да сме много" и "стига вече" са ми страшно познати.
Не ми излизайте с призив. орг, митинг.нет, лозунг.ком и протест.бг, а с конкретни имена (или поне регистрирана политическа партия изключавам движението на Расате и подобни).
Не ми излизайте с призив. орг, митинг.нет, лозунг.ком и протест.бг, а с конкретни имена (или поне регистрирана политическа партия изключавам движението на Расате и подобни).

Защо да е тъпо това, че се цели масовост. Нали до сега хората постоянно се упрекваха, че не са солидарни с останалите. Учители, земеделци и пр. - всички протестираха отделно и нито бяха подкрепяни, нито подкрепяха другите.
А поводът е началото на новата работна година на НС ?!
Общонационален протест пред парламента в първия му за годината работен ден – 14 януари, организират чрез интернет форуми представители на няколко неправителствени организации
„Датата, на която депутатите се връщат от едномесечна коледна ваканция, ние, българите ще бъдем пред парламента, за да им покажем, че ни пука, че не спим и че няма да ги търпим!!!" е само един от призивите, които се разпространяват в интернет пространството.
Засега заявка за участие в протеста са заявили асоциациите на млекопроизводителите, на зърнопризводителите, Ин Витро, Зелените, Учителски синдикат, футболни фенове на различни клубове.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=317981
А поводът е началото на новата работна година на НС ?!
Общонационален протест пред парламента в първия му за годината работен ден – 14 януари, организират чрез интернет форуми представители на няколко неправителствени организации
„Датата, на която депутатите се връщат от едномесечна коледна ваканция, ние, българите ще бъдем пред парламента, за да им покажем, че ни пука, че не спим и че няма да ги търпим!!!" е само един от призивите, които се разпространяват в интернет пространството.
Засега заявка за участие в протеста са заявили асоциациите на млекопроизводителите, на зърнопризводителите, Ин Витро, Зелените, Учителски синдикат, футболни фенове на различни клубове.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=317981
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Засрамете се. Продължавате да ръсите глупост след глупост. Какво ви засяга новата работна година на НС? Да не работите там, че с фанфари под строй ще откривате годината?aL` написа:А поводът е началото на новата работна година на НС ?!
Не сте казали нищо конкретно, само общи приказки и дрънканици за даскали, земеделци, нямате ясна представа, кой ще се облажи от всичкото, спрете да бъдете наивни деца, такова нещо се прави с пари за пари!
Само ще съберете студ, наистина е оферта по една хулиганска проява, за да се отиде "на топло", защото във вас е по-студено.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
всички без ЦСКА
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ