Земетресение в София oт 4та степен

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Re: Земетресение в София oт 4та степен

Мнение от Cecilia Lisbon »

Търговецът на кристал написа:Ама снощи как го пробляхме в 94...
Еми... забляни кокошки :lol:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Земетресение в София преди 5 мин.

Мнение от Blood Countess »

rueva написа:аз на 1 етаж го усетих, цялото ми бюро се разклати и раздруса :shock:
Питаш ли ме как беше на осмия => :bounce: :pale: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Аз бях на купонче на втори етаж и стабилно се усети, а представям си в нас на шестия - диванът е мръднал, секцията се клатила... А у баба ми са се отворили шкафовете. :bounce:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Живея на партер в самия център на града. Чухме снощи два последователни тътена и разтресе. Аз рекох "земетресение", мама се уплаши, после изчака, каза "ами спря, явно нещо е експлодирало" и даже чакаше да мине я полицейска кола, я линейка. "Няма да е било бойлер", вика, "нямаше от бойлер и земята да се разтресе". :lol:
Сутринта аз бавно и приятно се събуждах, когато чух нов тътен. Този път не му обърнах никакво внимание, реших, че щом се повтаря е някакво военно учение, само си рекох "дано пак не гърми в Чепинци при Доши и Проли, че много ще им дойде пак да сменят прозорци". И толкоз. :lol:
Аватар
bianca
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от bianca »

Аз пък бях на 4 етаж и си гледах филм. Чух само как изпука секцията и докато загрея, че е земетресение, то взе че спря. Оказа се, че е било по-силно, отколкото си мислех.
При земетресения си казвам единствено: "добре че няма пострадали, щети и паникьосани".
Не смятам, че при всеки трус трябва да се излиза навън. Забелязах как наизлязаха при нас и започнаха да си създават психози, веднага имаше теории за силата на земетресението, за разрушенията, за причините...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Шепот написа:реших, че щом се повтаря е някакво военно учение
Воено учение в центъра на София - яко :mrgreen:

Аз бях в любимото си кръчме Крос пойнт близо до строителния техникум. То се намира под земята и затова усетих труса едва-едва - само за около секунда. Помислих си, че някой е взривил намиращото се съвсем наблизо мутрешко заведение. После баща ми, майка ми и брат се заредиха да ме питат дали съм го усетил и стоплих, че явно е било доста по-силно земетресение, отколкото аз съм усетил.
А труса от тая сутрин съм го проспал като пич.
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

И мен ме събуди тая проклетия :evil: Ша й счупя главичката! Как може в толкова часа, бе?! Аз ако правя думба лумба по това време, ще викнат куките. ама ха.
Изтичах да видя баба ми дали се е събудила, че това е едно от нещата, дето я плашат (другото са пиратките по нова година, щото й напомнят за бомбардировките:Р) ама си спеше най-спокойно. Ениуей, пак си заспах и ей-сега се събудих. :)
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Ами аз съм на седмия етаж, но нищо не усетих нито вчера, нито днес. Но вчера тъкмо бях в банята и огледалото се залюля и се зачудих от какво е, за секунда ми мина мисълта за земетресение, ама веднага я отхвърлих, реших че просто съм бутнала огледалото по невнимание. В следващият момент излезнах от банята и видях майка ми, която беше истерясала и в пристъп на страхотна паника настояваше да излезем веднага. Честно казано паниката на майка ми ми подейства по-шокиращо от самото земетресение. Брат ми също каза, че не е усетил нищо, само е видял как телевизорът се разтриса, а хем той беше в една стая с наште и сестра ми, които казаха че са чули силен тътен, точно все едно някой доста тежък е подскочил на горния етаж.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Де*а, никога не ги усещам ;(
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

fluffy cloud написа:В следващият момент излезнах от банята и видях майка ми, която беше истерясала и в пристъп на страхотна паника настояваше да излезем веднага. Честно казано паниката на майка ми ми подейства по-шокиращо от самото земетресение.
Което показва, че в такива ситуации най-опасното нещо е паниката.
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

аз нищо не усетих ... снощи при първото бяхме навън с колегите, на открито, а на второто съм спала като пън, дори не ме е събудило ....
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Аватар
WaveMastaa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WaveMastaa »

Аз пък снощи си четях. Усетих как кревата ми се подмести, видях екрана ми да подскача, чух преди това тътените, погледнах през прозореца (заради тътените първоначално реших, че пак са взривили някой военен склад), ама като не видях нищо подозрително рабрах, че е земетресение. Барабар с книжката застанах под касата на вратата, ама докато стигна до нея, всичко беше вече утихнало.

А земетресението сутринта и него го усетих. Помести ме в леглото, отидох да видя майка ми дали е усетила нещо, но от нейната стая ме посрещна дружелюбно подхъркване, реших да не я будя и си легнах пак.

Ама това паниката е голяма работа, след земетресението вечерта сигурно 20 мин. не спряха да звънят телефоните у нас. Цялата рода се обади да пита кой как е кой какво е усетил.
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"

Honda JuniorZ Team

Изображение
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Аз усетих и второто, в 7 и 5 сутринта, но май е имало един трус и около 4 сутринта... не съм сигурен. То тогава повечето хора са спали и даже да е имало нещо леко, не са го усетили. А след тоя в 7 и 5 май имаше още един, ама не мога да кажа твърдо - те слабите само техниката ги отчита. Иначе - ще има още, ама няма да ги усещаме, ще са разни слаби донамествания, нормално е.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ееее... почва да ми става навик да се будя от земетресения. Ще ми объркат вестибуларния апарат накрая! Аааамаха!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология

Мнение от Лорд Носферату »

И аз го усетих това, ама то едва-едва люшна... не заслужи дори да се обърна на другата страна от него :Р
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”