http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_body_musicsnijana написа:прости невежеството ми, но wtf is this?DADO написа: ...ebm,...
какво мислите за явлението хаус
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- DADO
- Легендарен флуудър
Re: какво мислите за явлението хаус
Ibiza DJ
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Ъм, не че нещо, ама хаусът чак явление ли е?
да... при тва зловредно...Лорд Носферату написа:Ъм, не че нещо, ама хаусът чак явление ли е?
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Еххх...напълно подкрепям!renesanz написа:мен не ме кефи. преди ми харесваше,макар и само определени ди джей,но сега ми се повръща.
единствено john digweed си го слушам още.много плоска стана тая музика,не предизвиква никакви чувства.... стана музика за тъпи селски позьори...
Аман от лигльовци,решили да бъдат модерни! Чули са Lucky You и Summer Moon и решават да се изявяват като хаЛс фенове!
A пък за тоя минимал,който е толкова популярен напоследък - просто нямам думи - все едно слушам как се чупят чинии,толкова еднакви и еднообразни тракове никога не съм чувал!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Не ми харесва.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ооо, от тая песен имам страхотни спомени. От времето, преди да стане супер популярна, де. Бях десети класalthough написа: Аман от лигльовци,решили да бъдат модерни! Чули са Summer Moon и !
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Подкрепям...мисля, че е крайно време да се направи тема за сериозните почитатели на електронна музика...естествено...отделна за хаЛусъ...although написа: Аман от лигльовци,решили да бъдат модерни!
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Toto-I will remember
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
не че нещо... ама как пък точно вие ще определяте, че един стил, който вие не харесвате, няма смисъл о.О Значи какво, само чалгата има смисъл, всичко останало е позьорско ли о.О И тези, които не слушат чалгата смятат, че музиката ви няма смисъл, но това далеч не значи, че няма наистина...ники написа:JudyRamone написа:Сууууупер тъпа и безсмислена музика!!
Заставам изцяло зад теб+ че всичката ни се струва еднаква.
всеки стил си има собствен замисъл и хаусът не прави изключение
А и кой ви е излъгал, че няма текст о.О Това е един от малкото електронни стилове, където е по-често явление вокал, и то наистина често
Както и да е, лично мнение за стила - има много добри подстилове на хауса, визирам minimal/electroclash, които си държат на нивото, става за купон, за танцуване, за фон, за миксиране с други стилове, най-вече trance, techno и прочие. Има много яки парчета, но за жалост в момента повечето са шитни и хаусът главоломно запада :/
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
ИменноtheDarkSite написа: ...Значи какво, само чалгата има смисъл, всичко останало е позьорско ли...
Относно хауса ти си го каза - "повечето са шитни". Аз за поп-фолка такова нещо не мога да кажа, ама не е това темата де.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
От една страна не ми допада поради прекалената си монотонност и бавност...липсата на изявена емоция и чувство...
...от друга...мисля, че описах поп-фолк клубовете...и отдоле им сложих знак за равенство с тези промотиращи хаЛус...
...а от още по-друга...не, че искам да си вадя мнение за слушащите хаЛус от масовката от хора дето не знаят дори за кво става дума, но например по коментарите за различни събития като Qlimax,Sensation Black и т.н във ВебоксЪ може отчетливо да се види "ААААААААААААА мнооо див тоя хаЛус бре"
...от друга...мисля, че описах поп-фолк клубовете...и отдоле им сложих знак за равенство с тези промотиращи хаЛус...
...а от още по-друга...не, че искам да си вадя мнение за слушащите хаЛус от масовката от хора дето не знаят дори за кво става дума, но например по коментарите за различни събития като Qlimax,Sensation Black и т.н във ВебоксЪ може отчетливо да се види "ААААААААААААА мнооо див тоя хаЛус бре"
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Feed Me!