Връзки от разстояние

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хора, завиждам ви за това, че можете да издържате на този начин на живот. Аз все още не мога да си представя, че човекът, когото обичам ще бъде далеч от мен и аз няма да мога да го виждам толкова често, колкото искам. За мен това е безумие, това направо е лудост. Боже! Как сте издържали? Това означава, че вие наистина държите един на друг и за вас няма нищо по-важно на този свят от човека, който е далече, далече... Не зная дали искам да ми се случи ткова нещо или не искам. Не мисля, че бих могла да издържа. Как го правите бе хора?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Lord de Sword »

ами и на мен ми беше странно преди и си мислех, че няма да мога да поддържам такова нещо (и действително ми е гадно, искам си я до мен), но когато ти дойде до главата предпочиташ да е там далеч, отколкото да излезе от живота ти, а малкото мигове заедно са най-голямата наслада...
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Да, така е, зная. Вярвам ти, но не мога да разбера кой ви даде тази сила да издържате. Кажете ми, например, как се чуствате вечер, когато излезете с приятели и всички са със своите половинки, а вие сте сами, защото любовта на живота ви е някъде там далеч...?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Lord de Sword »

мечтаем си да е наблизо, така де, мечтаем си го и когато не сме излезли с приятели със половинки, ми на практика мечтаем го постоянно, когато наш'те половинки ги няма...
а най-гтъжното нещо при такава връзка е момента на заминаването...
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

а най-щастливият на пристигането.Самото заминаване досега никога не ме е разбивало психически - знаела съм,че ще се върна след 2-3 дни,максимум седмица...но след септември ще е мъка :? Но за сметка на това , щастливият момент си е всеки път наистина шастлив. Да сляза от автобуса, той да ми вземе раницата, да се сгуша в него, да се целунем, да обвия ръце около врата му и да погаля косите му...Не бих го заменила с друго!!!
А относно половинките - ми сдухвам се,ама стискам зъбки.Силата той ми я дава.Ако той е силен, и аз ще съм.
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Не зная, може би ще го разбера (т.е. ще повярвам в това, че мога да издържа), когато ми се случи (ако се случи), но на този етап - Възхищавам ви се :notworthy:
Аватар
Kenzo
В началото бе словото

Мнение от Kenzo »

:roll:
Последно промяна от Kenzo на 28 Сеп 2006, 18:00, променено общо 1 път.
Изображение
a ghetto love is the law that we live by...
Аватар
Beam
Драскач

Мнение от Beam »

Е, да, само че аз преди да се разделя с този човек, бяхме неразделни година и половина, за това време все пак сме се сближили много. Всички ги е страх, че ще се променят, че ще се скарат, че ще срещнат друг, но историята познава всякакви случаи.
Мои познати бяха разделени 5 години. Той в САЩ, тя в България и накрая си се ожениха ... всичко е възможно и няма такова нещо като невъзможна любов, заради някакви си километри. 8)
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Звучи чудесно, но за съжаление се случва безкрайно рядко :(
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Абе няма такова животно(поне не за дълго) като връзка от разстояние
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

аз пък мисля да опитам дали е възможно... не че много го искам, ама - съдба... :roll:
Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Опитай! Нищо не губиш! Пък кой знае може ида спечелиш :)
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Boromir, и коя е щастливката? Да не е някоя бъдеща колежка и настояща форумка, защото ако е така това няма да е любов от разстояние, а от близко :lol:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

щастливката е... всъщност аз съм щастливецът да сме заедно... еех :oops:

Тя е една безкрайно мила дама, но не бъдеща колежка и/или форумджийка (де да беше :wink: )...
И ще трябва да се разделим :cry:
Изображение
Linda_pld
В началото бе словото

Мнение от Linda_pld »

....
Последно промяна от Linda_pld на 18 Авг 2006, 19:10, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”