Националният отбор по футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Грузия-България

Мнение от ники »

Покрай мача с италианците съвсем бях забравил за утрешната среща с грузинците. Очкавам лесна победа със самочувствие. 2:0 смятам, е реалистично. А, дано и да стане.
Аватар
julleto
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Re: Грузия-България

Мнение от julleto »

Мене пък ми изглежда, че ще е тежък и тегав мач. Трудно играем срещу такъв калибар отбори. Дано биеме. Моята прогноза: 1:0 за наш'те.
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи

Мнение от quanchi »

Давай да ги бием 3:0 , Ирландия 0:0 с Кипър и да излизаме на второ място :mrgreen:
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Аааа, Ирландия и Кипър равен хич не ми се вярва. Те ирландците не чакат кат нас на готово.
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Е да, аз се шегувам :) Ще чакаме Ирландия - Италия, там ще се реши ще играем ли на световно, естествено ако не се прецакаме сами...
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

То това, че ще се прецакаме си е по подразбиране. На мен надеждите ми са да стане някаква въртележка(те надеждите накрая винаги до това опират) и да се класираме с луд късмет.
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

ЕХ, да беше вкарал Бербо в 47мата да отдъхнем малко. За пореден път сме безидейни и никой не се нагърбва с инициативата да започне атаката...
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Необходима ли е отделна тема за всеки отделен мач. Според мен е по - разумно да се пише всичко в темата за футбола или да се създаде тема международен футбол и там да се пише. Просто така след края на квалификациите, форумът ще е задръстен от теми за всеки мач. :?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Re: Националният отбор по футбол

Мнение от Methuselah »

Взехме точката! :cheers:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Говорим си днес с един приятел на баща ми за предстоящия(вече отминал) мач с Грузия и сме решили да залагаме на Еврофутбол. Аз викам победа, бай Пеньо вика да мислим.
- Не бе, бай Пеньо, наще са добър отбор. Виж как, срещу италианците вземахме точката оня ден. Дай ще сложим за България.
- Не е така, Ники, нашите са слаби, скучни и горделиви. Инерцията от Италия ще ги държи и нищо няма да направят, разправя бай Пеньо. А бай Пеньо разбира от футбол. Хубаво, че го оставихме поне той да залага. Правилно си казва човекът. Отоборът ни беше тооооооолкова слаб, че направо ме изнервиха до краен предел. Скучни, превзети, изморени и безидейни! Посредствени!
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Отивам да си купувам LCD телевизор, щото и това световно само по телевизията ще си го гледаме :lol:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Това БФС е най-голямата мафия след хората от Парламента. "Златните ни момчета" се оляха да се назначават един друг на постове, на които нямат възможности да работят адекватно. Във футболния съюз влезнаха президенти на клубове! Това просто беше върхът! И черешката на тортата - за треньор беше назначен поредния дилетант, който ще води два отбора наведнъж! Аз ще последвам примера на предното мнение и започвам още сега да се оглеждам за хубав телевизор, но за по-дългосрочен план!
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Съгласен съм. БФС-то е егаси мафията. Особено перуката.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Точно пък Мъри е единственият треньор в България (може би заедно с Балъков), който може да направи нещо от тоя отбор...показателен беше фактът, че при него спечелихме два от два мача, и то не срещу Албания, а срещу Беларус, които не са нищо особено, но са далеч по-класен отбор от Албания. Да не говориме, че в последните години въпросните беларуси определено СА от наща футболна черга :pukeleft:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Scarface написа:Точно пък Мъри е единственият треньор в България (може би заедно с Балъков), който може да направи нещо от тоя отбор...показателен беше фактът, че при него спечелихме два от два мача, и то не срещу Албания, а срещу Беларус, които не са нищо особено, но са далеч по-класен отбор от Албания. Да не говориме, че в последните години въпросните беларуси определено СА от наща футболна черга :pukeleft:

То след ерата "Стоичков", който и да бяха сложили щеше да повлияе положително на момчетата! Между другото аз мисля, че Албания са по-силен отбор от Беларус! Все пак аз съм реалист и не мога да отрека, че Мъри Соилов е треньор с модерно мислене, но не мога да се съглася, че е кой знае колко класен специалист. И все пак, дано завършим с приличен резултат квалификациите!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”