Поздрави с три любими песни
http://www.youtube.com/watch?v=JxZcFArCeKs
http://www.youtube.com/watch?v=zbQZkqzh9p8
http://www.youtube.com/watch?v=0Qdcl67H1Jw
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Нищо забавно няма! Трагично е! Те горките чалга фенове НЕ МОГАТ да различат Led Zeppelin от Impending Doom. Сигурно "Whole Lotta Love":Mocking-bird написа:Аз съм от "госпожиците слушащи метъл" и ми стана много забавно като прочетох, че трябва да сме с фланелки и бутилка Ариана в ръка.![]()

Притрябвало ти е да слушаш истерични,невротични крясъци и писъциsweetness написа:така че не мисля че е голяма ТРАГЕДИЯ, въпреки че дори и не си направих труда да чуя кои са песните.

Ако искаш съм готов да се фанем на бас,какво точно ще говори анкетата,ако гласуват всички регистрираниIce_Spirit написа:Анкетата говори сама за себе си

И какво е бълХарското образованиеבן שלום ברננקי написа:Демонстрация на нищетата на бълхарското образованиеELLE написа: Не правя свирки на мутри, а на гаджето ми - правист

По негативно насочващи въпроси не успя ли да измислиш? Но хайде да отговорим. Те други хора казаха част от нещата, които аз си мисля, ама все пак.pi4 написа:Са викам си,че след като има тема за поп-фолк,ще е уместно да има същата и за това нещо метъл.Надявам се,че няма да бъде заключена темата![]()
Ще си позволя да препиша леко от първия пост на camelio от другата тема,естествено като сменя думата поп-фолк с метъл и някои добавки ще направя.
1-Кога за първи път сте чули метъл?Запали ли ви някой?
2-Има ли зле въздействащо влияние към подрастващите индивиди?Нормално ли е млад човек,особено госпожица да слуша death metal?Или къвто и да е там метъл,според вас?
3-Има ли някаква особена разлика между метъл и рок?
4-На какво учи феновете си Slipknot?
5-Защо според вас този стил се слуша най-малко на Балканите?
6-Мислите ли,че метълите имат глас?Или по-скоро за друго се борят те?
7-На какво възпитава този стил?Опишете типичния представтител.
8-Защо няма музикална метъл тв?Или поне аз не съм чувал?
9-Някога ще бъде ли по-разпространен метълът?
10-Каква е причината този стил да е с най-малко почитатели?
11-Колко метълисти приблизително се събират на прословутите коцерти в каварна
Са последното изречение на camelio няма да го преписвам,щото аз не мога да кажа,че като съм бил малък,съм слушал метъл
pi4 написа: Евала.Днес се разписаха няколко интелигентни момичета в този форум![]()
А тва горното мнение е мн тъпо,щото дрогата е характерна баш за метълите
(относно мадамата с Ариана - тя ако е с бира, няма да е на улицата, ще е седнала някъде. А ако ти се обличаш по по-модерен и общоприет начин, няма и да те погледна втори път. Докато мадамата с тениска на Рапсоди, да речем, бих я гледал и по-дълго, ако не бях обвързан)sweetness написа:Чалгарка съм и не се срамувам да го кажа и със сигурност знам, че ако ме срещнеш на улицата ще ме харесаш повече от някоя "мадама" с фанелка и бутилка Ариана в ръка
Такива момичета всеки ден се разписват тук и дай да не намесваме интелекта в спора за стилове музика.pi4 написа: Евала.Днес се разписаха няколко интелигентни момичета в този форум![]()
Нямаш представа колко ме подразни с това си изказване. Това е абсолютна глупост. Да беше казал, че сме пияници - хубаво. Тъжно, но факт. Аз съм склонен да приема, че абсолютната селяния не е характерна баш за чалгаджиите. Сигурен съм, че сред тях има достатъчно сериозни и възпитани хора. Склонен съм да приема, че кражбите, измамите и убийствата не са характерни баш за рапърите, макар да присъстват във всеки втори текст и всяка втора обложка. Но за теб явно метълите са нещо точно определено и не искаш да видиш, че може би не си съвсем прав. Всякакъв вид дрога за мен е нещо ужасно и отблъскващо. През всичките си метълски години по кръчми, пейки или купони съм виждал само веднъж(!) някой да взима дрога. И май го изгониха после. Но хайде да тръгнем по пътя на логиката и може би ще разбереш, че си много далече от истината. Казваш, че метълът е малко или много пропаднал тип, който ходи със скъсани дрехи, не се къпе и сърба евтина бира в парка. Добре, кажи ми, откъде този тип ще намери пари за дрога? Какво ще продаде, за да си купи следващата доза (нямам представа какви са цените, но доколкото знам не е евтино)? "Той заради дрогата няма пари" не важи, защото по тази логика и дядо Благой от Горно Нанадолнище е наркоман, защото няма пари за ново сетре. От друга страна за поп-фолк феновете и особено за рапърите да имаш пари е част от имиджа (докато за метъла май наистина е по-скоро да нямаш пари). Те могат преспокойно да си позволят разни вещества. По дискотеките могат да се намерят разни хапчета, доколкото знам. Но метъли в дискотека не се срещат често. Има всякакви други хора. Но не мога да ги определя като наркомани. Защото знам, че далеч не всички са такива. Наркоманите са отделна група. Не знам те дали изобщо слушат музика. Може би образите за теб се сливат, защото и за мен наркоманите рано или късно стават раздърпани и мръсни и агресивни. Но нямат нищо общо с метълите. Освен това метълът е музика за всички сетива. Те трябва да са чисти и свободни, не задръстени с треви или хапове. Енергията трябва да се усети без помощни материали, докато в дискотеките, както казах, полжението е друго. Моля те, направи разликата между метъл и наркоман и не ни обиждай сляпо, на базата на някой слух. Не отъждествявай метълите с наркоманите, както аз не отъждествявам поп-фолка с бясната селяния и дивата простащина.pi4 написа: А тва горното мнение е мн тъпо,щото дрогата е характерна баш за метълите
Чакай малко, кой ти каза, че Черно Фередже са метъл? Да, Черно Фередже е простотия. Може би си чула рано сутрин групичка метъли да се прибират след някой купон и да си припяват "Ракийчице, светая мъченичице" (което някак ми прилича на "водка с утеха"). Нормално. Вече са подпийнали хората, недоспали... скука... Пеят простотии. И им е забавно. Но кажи ми, след някой чалга купон или дори още на него, когато вече всеки е попийнал, не се ли случва понякога да се запеят простотии? "Тя разби едно сърце, ний пък нейното лице, Сашо, Мустафа, Асен и аз", например? Или "Тракторист, хулиган..."? Случва се. Но има и други песни, нали? Други текстове. Недей да съдиш по един текст, при това далеч не метълски.ELLE написа:И, да, въпрос към метълите, които твърдите, че чалга текстовете са безсмислени, моля ви, разкриите ми, смисъла в текстовете на Черно фереджеВсе пак предпочетам детето ми да слуша "водка с утеха " отколкото "левият т***к ме сърби" ! Ето това вече е свещена простотия!
Лорд Носферату написа: Някой питаше за българска метъл балада. Преди да поискам английски чалга хит, ето примери:
Аналгин - Тя беше ангел