ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнение от angeloff »

Pisobella написа:
angeloff написа:Каква е таксата за изпит(не предварителен, нормален)
Прочете ли темата изобщо?

Темата е направена точно за да не се задават такива елементарни въпроси - ако беше прочел, щеше да видиш отговор на въпроса. Има го написано и обяснено кое какво!!!!
Толкова ви мързи да прочетете няколко реда, че не е реално. А на изпити сте тръгнали ....
Как обичам разни модераторчета да се правят на многознайковци защото са затормозили поста си с излишно много информация.
Аз информацията я открих след третия прочит на първият пост, а каквото ми трябваше, го разбрах от приятели и познати още снощи.
Журналистика /редовно/ 1. курс
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Информацията в поста е структурирана по точки и теми и всичко си е както трябва. Гледаш кво се съдържа в темата и търсиш това, което ти трябва. Лично аз не намирам грам излишна информация. Съжалявам, че ти не можеш да се ориентираш. :)

Ако беше прочел темата (и изобщо не говоря за целия първи информационен пост, а само една точка) изобщо нямаше да задаваш подобни въпроси.
А щом си си намерил информацията за кво питаш? :)

Както и да е, всичко е направено за ваше улеснение и помощ. Щото аз не съм длъжна, както и никой във форума, да отговаря на каквито и да е било въпроси за каквото и да е. Всичко е на добро желание.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Kremcheto
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от Kremcheto »

абе да попитам за всеки случай, номер 30066 е на 4 етаж нали така?

за предварителния по география става въпрос

http://supredvaritelni.hit.bg/
Внимавай какво си пожелаваш...
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Там си, да :D
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от krinabs »

Задраскаване от рода на абзац зачертнат с огомен Х счита ли се за знак? :cry: :cry: :cry: :( :pale: :pale: :pale:
Вчера бях на предварителен изпит по история и писах доста докато не се усетих , че пиша грешната тема! :x :oops: :oops: Накрая зачертнах всичко и излязох , а сега очаквам двойка , която ме прави още по-нахъсана за редовния изпит!Жалко ще е да ми анулират работата заради задраскването и да нямам възможност да продължа в следващите изпити , защото много искам да ме приемат и усилено се потготвям (за момента явно не достатъчно)! :pale: :pale: :pale: :salute: :salute: :salute:

Тази информация ще ми е от полза само след 2 седмици , когато имам изпит по БЕЛ! :cheers: Там ми е силата!Предварително благодаря за отговора. :)
Soulmates never die
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

krinabs написа:Задраскаване от рода на абзац зачертнат с огомен Х счита ли се за знак? :cry: :cry: :cry: :( :pale: :pale: :pale:
Вчера бях на предварителен изпит по история и писах доста докато не се усетих , че пиша грешната тема! :x :oops: :oops: Накрая зачертнах всичко и излязох , а сега очаквам двойка , която ме прави още по-нахъсана за редовния изпит!Жалко ще е да ми анулират работата заради задраскването и да нямам възможност да продължа в следващите изпити , защото много искам да ме приемат и усилено се потготвям (за момента явно не достатъчно)! :pale: :pale: :pale: :salute: :salute: :salute:

Тази информация ще ми е от полза само след 2 седмици , когато имам изпит по БЕЛ! :cheers: Там ми е силата!Предварително благодаря за отговора. :)
Не трябваше да го задраскваш,а просто да го оставиш така.Нищо,че е за друга тема..и без това ще имаш двойка,а сега има опасност да ти анулират работата. :?
Изображение
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от krinabs »

Голяма ли е вероятността за това!!!??? :pale: :pale: :pale: :pale: :pale:
Тогава вече не зная какво ще правя! УЖАС!ЩЕ полудея ви казвам! :pale: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Дали има някаква вероятност просто да ми пишат двойката без да ми спрат шанса за следващи изпити?! :cry:
Soulmates never die
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Има изискване за задраскванията - в скоби и с една черта. Това е. Поне така си спомням. Никакви хиксове и т.н.

Когато смятате, че работата ви е грешна или има нещо грешно, най-добре попитайте квесторите как да го зачертаете и какво да направите точно, за да не се счита за знак.
И даже да е била грешна, по-добре да я беше оставила, вместо да задраскваш.

Както и да е, успех на редовния.

Иначе не знам дали ще те спрат за редовен, според мен не. Нямам идея де, не съм наясно съвсем с тези неща.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

хахаха никак не ми се вярва да те спрат за редовния, спокойно!!! :) :) :) само си учи у всичко ще е ок :)
Внимавай какво си пожелаваш...
Аватар
ethno_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ethno_girl »

Здравейте :) може ли някой да ми обясни как става работата с кандидатстването с оценка от матурата... :scratch: доколкото знам,при записване за редовните изпити се попълва само един комплект,там се пишат всички специалности,които сме избрали,нали? Няма значение от това в кой факултет са и дали се кандидатства с различни изпити или дали ще се ползва оценката от матурата...много ми е мътен тоя въпрос :? мерси предварително :D
burnOut
В началото бе словото

Мнение от burnOut »

ethno_girl написа:Здравейте :) може ли някой да ми обясни как става работата с кандидатстването с оценка от матурата... :scratch: доколкото знам,при записване за редовните изпити се попълва само един комплект,там се пишат всички специалности,които сме избрали,нали? Няма значение от това в кой факултет са и дали се кандидатства с различни изпити или дали ще се ползва оценката от матурата...много ми е мътен тоя въпрос :? мерси предварително :D
Да, ще бъде добре някой да разясни как стоят нещата. :)
Аватар
ethno_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ethno_girl »

Аз май не питам за пръв път...ноооо...така и никой не ми разясни :lol:
emmi
В началото бе словото

Мнение от emmi »

Здравейте, искам да помоля ако някой може да постне линк с баловете от миналата година от първо и второ класиране. Видях, че има такава тема, обаче линковете не работят, а би ми било от голяма полза :) благодаря :)
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Сигурно го има на 100 места във форума,но нищо...Заповядай :
http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf
Изображение
emmi
В началото бе словото

Мнение от emmi »

SeLby написа:Сигурно го има на 100 места във форума,но нищо...Заповядай :
http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf
Благодаря ти много, ама това са окончателните минимални балове за специалностите-демек след 3то класиране, мене ме интересуват баловете след първо и второ класиране :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”