Весели случки с кандидат-студенти

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
Megera
От дъжд на вятър

Re: Весели случки с кандидат-студенти

Мнение от Megera »

Аз след предварителния по история, повече вода по изпити не носих. Два пъти ходих до тоалетната тогава и накрая докато пишех пак ми се ходеше. :lol: Беше доста разсейващо.

А относно шоколада - наистина помага, за да се успокои човек, защото стимулира отделянето на хормона серотонин (хормонът на щастието).
Аватар
innamorata
Да живей словото
Специалност: Maтематика и информатика
Курс: първи

Мнение от innamorata »

Когато бях на Математика 2 имаше един индивид, който направо ни разби!
Беше метъл с леко дълга коса, шипове и всичко както си трябва. Влиза той, а стаята пръщи от напрежение, и поздравява всички със звучното "Мараба" и после седна. След 2 минути го поглеждам и виждам, че човека си е донесъл талисман на изпита. Едно много сладко плюшено таралежче! :D
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Тодорът написа:
ники написа:Ако беше взела и малко доматки и краставици за една мешана салата, сигурно си щяла да имаш 6.00. Изобщо не мога да ви разбера с това ядене. Последният пост пък направо е култов. На мен ако по време на изпит ми се до*бе, какво? Да си водя една курва с мен?
в кой пост пък си видял нещо за ебане?
Просто правя сравнение... Не целя да засягам никого. Казвам само, че за мен носенето на храни на изпит е абсолютно ненужно и по никакъв начин не влияе на резултатите. Ама нищо де, щом си вярвате, че помага, няма лошо. Повече нищо няма да казвам.
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

ники написа:Ако беше взела и малко доматки и краставици за една мешана салата, сигурно си щяла да имаш 6.00. Изобщо не мога да ви разбера с това ядене. Последният пост пък направо е култов. На мен ако по време на изпит ми се до*бе, какво? Да си водя една курва с мен?
ники rocks! :D :notworthy: Абсолютно съгласна съм с теб! Аз по изпити си нося само 2 химикала и 1 пакетче носни кърпички, в случай, че ми се изпоти ръката от писане :wink:

По темата - на един изпит по биология видях момче с 2 литра кола, 500 грама бирени фъстъци и 1 от големите шоколади Милка с вафличка по средата :D Докато чакахме да обявят темите всичко беше омахано :shock: После няма да ви казвам колко пъти се наложи да отиде до тоалетната... :lol:
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

Само в зала 23 на изпита по немски ли никой нищо не яде? Може би защото нас още в началото ни навика много яко един огнедишащ чичо с кръвясали очи за това, че по сто пъти питаме позволено ли е да ползваме моливи и за това, че като цяло се проявяваме като изключително бавноразвиващи се /"Госпожо, имам коректор!" "Не ви се разрешава да ползвате коректори." "Ма, госпожо, аз имам коректор!"/

От тоя изпит съм запомнила, че бях изключила, както рядко изключвам. Влизам в залата и половин час се чудя къде, аджеба, да седна, все едно има някакво значение. Добре, че един съученик се падна в същата зала и си поговорихме малко, иначе щях съвсем да блокирам.

Забавните неща бяха две:

- абсолютно садистичното удоволствие, с което квесторките ни разправяха как ще ни анулират работите. /По отношение на това, както и на огнедишащия чичо, си мисля, че продължителният престой в университета може сериозно да увреди човека./

- едно русоляво момче, мислено наречено от мен Терминатора, което, предавайки си джиесема в началото, го изпусна със звучен трясък; после седна в средата на напълно празната първа редица, блъскайки шумно всички седалки по пътя си; после за нещо му се караха, но не помня за какво; накрая си отиде страшно оригинално, прехвърляйки се през масата. Евала! :D
Аватар
TheXFiles
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: втори

Мнение от TheXFiles »

Аз си знам, че съм си прегласил всичко в една малка чанта (химиклаки, моливи, справочник и т.н.), вземам си автобуса деня преди изпита и цял ден се мотая по София и избщо не мисля нищо за изпита. На другия ден ставам и тръгвам към ФМИ, влизаме по стаите, сядам, поглеждам си чантата..химикалки, моливи, вода ама спарвочник и линия няма.. Та се наложи да чертая с шофьорската си книжка на математика 2, а добре минаха по стаите да продават справочници, че нямаше да е много приятно без. През цялото време си мислех че са паднали във общежитието където спах, но се оказа, че са в Ловеч. Бях много сигруен, че съм взел всичкко нужно, но.. :D В крайна сметка най-висока оценка изкарах на математика 2 :D
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Megera написа:Аз след предварителния по история, повече вода по изпити не носих. Два пъти ходих до тоалетната тогава и накрая докато пишех пак ми се ходеше. :lol: Беше доста разсейващо.

А относно шоколада - наистина помага, за да се успокои човек, защото стимулира отделянето на хормона серотонин (хормонът на щастието).
Хормонът на щастието не е ли допамин? :shock:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

:lol: хахахаха са се сетих как на предварителния почна да звъни някъв тел и аз си викам "кой олигофрен ше си сложи тъпа мелодия като мойта" (аз съм си изключила тела)..оказа се,че е моя и това е алармата квесторите се опитаха да го изключат,но той е нагъл и след 9 мин пак като зазвъня,добре че не ме изгониха :lol: .проверявайте си алармите по изпити!
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

JudyRamone написа:М, аз пък ходя винаги с много храна и най-вече-с мнооого кафе. Бавария лъже, аз ако съм гладна или жадна не мисля за нищо друго и не мога да се съсредоточавам в задачите.След като се наям и напия обаче усещам прилив на адреналин и почвам да решавам като луда. Тъй че...
Не спори!
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
loko_mz
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от loko_mz »

На изпита по английски език започва да се пищи много страшно - разтичаха се квесторите да видят какво става, да се притечат на помощ...оказа се, че така звъни един телефон :)
Life is my best friend! Wisdom is my right hand! Power is my left one!
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

На математика1 ... едно момче в стаята не си изключи телефона, въпреки, че "големия лош чичко" ни каза няколко пъти, че като предаваме телефоните трябва да са изключени иииии по едно време почна да звъни отпред на катедрата! А в залата бяхме около 40 човека, може би, и всички започнаха да се смущават, момчето поиска да си изключи телефона, но "лошия чичко-квестор" не дадееее, и тъй като телефона звънеше вече за 4ти или 5ти път, той го изнесе извън залата :mrgreen: сложи го на перваза на прозореца, но не! телефона продължаваше да се чува, момчето явно се почувства неудобно и реши да излезе =)
ем, кофти е за него, че не стоя до края на изпита, ама да беше чул и да си беше изключил телефона преди да го предаде =))))

// а аз щях да си забравя телефона на една от матурите :mrgreen:
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

и аз имам такъв спомен за математика 1 :lol: и се стресирах да не би пак да е моя
Аватар
o_O
В началото бе словото
Специалност: Археология

Мнение от o_O »

Тези, които като са гладни и не могат да мислят за друго... Не ви виждам като станете студенти :)
Аватар
quanchi
Писаружяк
Курс: първи

Мнение от quanchi »

Аз на втората математика бях в централната част на ректората, а там чиновете нали са така направени, че чинът на този отзад да е закрепен за седалката на този пред него. Та точно на мен и едно момче зад мен ни се падна чин, който беше изкъртен отдолу и почти с нищо не се крепеше. Та всеки път, когато той не си беше облегнал ръцете на чина или аз се накланях леко напред, се чуваше едно невероятно скърцане, а чина се клатеше :lol: След 2 часа скърцане и люлеене, едно момиче си предаде работата и аз веднага помолих да ме преместят и се отървах :geek: Та гледайте къде сядате :mrgreen:
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

и кво, Димитре...кво стана след тоя изпит...взе, че се падна при нас..хахааах ;)така че наистина внимавайте къде сядате :)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”