ГОЛЕМИЯТ ХАОС

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Ми то уж СУ еди си кво, пък не може да си проведе по нормален начин записването. Едва ли не трябваше да стана писар, за да попълня многотомната бумажщина от документи...
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Ако те е страх да попълниш 5 листчета, по-добре не се захващай със студентството - колко лекции има да изпишеш. Не е като в училище - всичко да го има в учебника от 100 стр.
И хайде вземете се позарадвайте малко, че ще приети. Стига с тия оплаквания. Какво да правят тези, които не са?!?
Тепърва ще ви се налага ЯКО да чакате на опашки - записвания, общежития, наеми понякога, стипендии, така че свиквайте, или се отказвайте навреме. И така е във всеки университет, който не се намира в най-забутаното градче и не е с 20 човека прием.
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

dimo написа:Ако те е страх да попълниш 5 листчета, по-добре не се захващай със студентството - колко лекции има да изпишеш. Не е като в училище - всичко да го има в учебника от 100 стр.
И хайде вземете се позарадвайте малко, че ще приети. Стига с тия оплаквания. Какво да правят тези, които не са?!?
Тепърва ще ви се налага ЯКО да чакате на опашки - записвания, общежития, наеми понякога, стипендии, така че свиквайте, или се отказвайте навреме. И така е във всеки университет, който не се намира в най-забутаното градче и не е с 20 човека прием.
ИМЕННО!
Хора, стегнете се!. Това първото препядствие в живота ли ви е? За първи път ли мама и тате ви оставиха да се справяте с неуредиците в ежедневието? Димо е прав - ако не можете да преодолеете попълването на 5 бланки тогава къде сте тръгнали? Помислете, защото след някой и друг месец тези проблемчета ще ви се струват като детска игра.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Документите не бяха толкова опасни, а самите хора на опашката. Озверяха по едно време и взеха да се бутат и блъскат :twisted: Направо се изплаших...
Изображение
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

dimo написа:Ако те е страх да попълниш 5 листчета, по-добре не се захващай със студентството - колко лекции има да изпишеш. Не е като в училище - всичко да го има в учебника от 100 стр.
е то пет листчета и 100 човека над главата ти и направо ти става каша в главата... :roll:
Изображение
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Те хората, когато тръгнеш да си търсиш работа, ще оценят, ако напишеш в CV-то си "възможности за работа в екип и за справяне в тежки ситуации" и ще има какво да им отговориш, когато те попитат какво си имал впредвид. Така че както писах преди малко - СВИКВАЙТЕ. Живота вече не е песен - трябва да се справяте САМИ. Продължавам да очаквам някой да сподели хубави емоции. Какво по-хубаво място да се запознаете с някой бъдещ колега/колежка? Или ви се струва, че да киснеш у дома пред ПЦ-то и да кликаш и кликаш е по-приятно, полезно, забавно?
gorillaz
В началото бе словото

Мнение от gorillaz »

Според мен няма да им хареса тук! Това за градчето е много добре казано. На който не му харесва тук да ходи някъде другаде :lol:
KillaBee
В началото бе словото

Мнение от KillaBee »

защо пък да ходи другаде...като не му харесва да си го промени,не да бяга другаде
gorillaz
В началото бе словото

Мнение от gorillaz »

Защото така остават повече места за нас :oops:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Да ви кажа честно... малко ме е страх от неизвестността. Нов живот, нови изпитания и проблеми... Направо се чудя как ще издържва в началото :roll:
Изображение
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Вааай ще трябва да свиквам без нет и телевизия и... вкусните манджи на мама :lol:
Изображение
gorillaz
В началото бе словото

Мнение от gorillaz »

Споко ще се оправиш
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Да ви имам хубавите проблеми:) Аз с удоволствие бих попълнила документите за СУ,ама няма кой да ми ги вземе после... хихихи Пък организацията вече си е под всякаква критика!Все пак имаше и хора на опашките,които са от провинцията и трябваше да пътуват, не заради друго се оплакваме!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
6u6inka
В началото бе словото

Мнение от 6u6inka »

Нали може родител примерно да ми подаде документите, ако все пак ме приемат? Отивам на море и се надявам да няма проблем ако майка ми свърши цялата работа?
И от колко до колко часа е записването, ако може някой да ме светне.
Аватар
nefertari
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от nefertari »

да голяма лудница
поне да бяха сложили някъв образец как се попълват документите, а не човек да се чуди какво да пише
и на различни места продават различни документи и всеки е с нещо различно
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”