Просто е насочена предимно към ФМИ, защото това са хората, които ще са около теб следващите няколко години и ако има много хора от други факултети, идеята се губи.
Това е проблемът, но един човек никому не пречи.
Надявам се, че ме разбрахте.
Модератори: Methuselah, thegirl

Разбирам,аз и нямам намерение да дойда,ама може да се обясни по нормален начин(както направи ти),а не да се правим на интересни(както по-горе),но аре,махам сеVictoria написа:Ами нормално, току-виж цялото СУ реши да дойде на тая сбирка.
Просто е насочена предимно към ФМИ, защото това са хората, които ще са около теб следващите няколко години и ако има много хора от други факултети, идеята се губи.
Това е проблемът, но един човек никому не пречи.А и сигурно ще има някой с другарче от друг факултет в компанията.
Надявам се, че ме разбрахте.
Аз СЪМ интереснаz_lapa написа:,а не да се правим на интересни(както по-горе),но аре,махам се
Ще се въздържа от коментар,става ли?Kitty написа:Аз СЪМ интереснаz_lapa написа:,а не да се правим на интересни(както по-горе),но аре,махам се![]()
А-ха! Ако всички се въздържаха (не като мен), щеше да е скучно. А аз водя една света битка срещу скуката.null-byte написа:Излей душата си ...не се въздържай !
И аз по принцип не се въздържам,ама виждам,че просто няма да има смисъл да се дразня с някой и ей така.....просто ще кажа,че на мен лично не си ми никак интересно(това го газвам в повод по-горното ти изказване)Kitty написа:А-ха! Ако всички се въздържаха (не като мен), щеше да е скучно. А аз водя една света битка срещу скуката.null-byte написа:Излей душата си ...не се въздържай !
Високо самочувствие. Трудно може някой да ме издразни. На мен всичко ми в забавноz_lapa написа: И аз по принцип не се въздържам,ама виждам,че просто няма да има смисъл да се дразня с някой и ей така.....просто ще кажа,че на мен лично не си ми никак интересно(това го газвам в повод по-горното ти изказване)
Имаш потенциал за развитиеKitty написа: П.П. Защо трябва да чакаме до 1ви да пием????! Мрън. *новата софиянка търси голяма компания за зловещо напиване и псевдо-оргия*