Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- black_milk
- В началото бе словото
Re: Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?
http://www.uni-sofia.bg/faculties+bg/jo ... ts+bg.html тогава да смятам тази информация за нещо от сорта на "за заблуда на врага" ? 
the eternal strive for perfection...
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Нямах предвид тази статистика.
Преди известно време чакащият потвърждение план за местата си беше на място. Официално НЕпотвърден. Там беше допусната грешката, че изведнъж факултетът се оказа с няколко стотин свободни места само за първи курс - български редовни студенти. 150/250/50 мисля, че бяха.. грубо казано към 450. Като цяло изложиха се с административните уточнения. Сега покрай проверките на предварителните изпити и искането на бройката места, са се усетили, че "не са се изразили съвсем коректно". И затова в момента още няма достъп до актуалния списък с места за новата '08/'09.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- black_milk
- В началото бе словото
а, тази тяхна грешка съм я пропуснала явно
Ами аз като цяло се надявам ,че местата все пак няма да са по-малко отколкото миналата година...нали тенденцията е уж към увеличаване на бройките ... Но ще видим - първо да излязат резултатите ... които впрочем вече се бавят, в смисъл работите не са кой знае колко много - би трябвало бързо да ги проверят
Ами аз като цяло се надявам ,че местата все пак няма да са по-малко отколкото миналата година...нали тенденцията е уж към увеличаване на бройките ... Но ще видим - първо да излязат резултатите ... които впрочем вече се бавят, в смисъл работите не са кой знае колко много - би трябвало бързо да ги проверят
the eternal strive for perfection...
- inc
- Плиний Стари
Би трябвало, ама... както са тръгнали и да режат в оценките заради евентуалния наплив на хора с матури...
Ще видим. Стискаме дружно палци и чакаме. Друго не ни остава. 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
Да, а пък Брюксел хич не ограничава...Аз бих предпочел училищното клипче. Има много възможности за различни гледни точки и проблеми.joRJetTyYynA написа:Мда, онези, които също са били в кошничката...
Мен лично ми се струват прекалено задължаващи.Малко ограничават с тези "планини бетонни" и училищни клипчета...Така че..по-скоро съм доволна от темата..:!! Друг е въпросът дали ще съм доволна от оценката...
- joRJetTyYynA
- В началото бе словото
В интерес на истината един проблем никога не е сам по себе си изолирано явление.Следствие е от куп други, така че , прав си, че има какво да се каже както за планините, така и за клипчетата, а и за още доооста подобни ......Но като пишеш за Брюксел, да речем, можеш да ги вплетеш и тях в контекста, тъй като става въпрос за положението ни в ЕС изобщо и някак си имаш свободата да си блещиш всичко, що то е на душата..:!!
- inc
- Плиний Стари
Дам, аз пък хич не съм писала за Брюксел. 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Предполагам твоето пътуване е било до Канбера ?
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
абе тея планини бетонни...много сухарско ми звучи...и ако се беше паднало тогава, сигурно нищо нямаше да мога да напиша...а клипчето може да се направи по хиляди начини..и може би дори щеше да е забавно, ако се падне...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- inc
- Плиний Стари
е... бивали-небивали, темата е една. да му правим сметка къде ще ни пратят юли.
Можеше и до канбера да отскоча, но на мен "пътят назад" ми беше по-интересен: вътрешните културно-образователни проблеми у назе. Ще видим тея дни - нищо чудно отпред в рецензията да цъфти "извън темата". 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- V.Avramov
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
- Обратна връзка:
Ох тя темата една вие обсъдихте сичко останало но не и това кога ще излязат резултатите.Ако някой знае със сигурност да каже,че вече напрежението не се издържа
А отностно темата "До Брюксел и назад" аз лично го прочетох като "До Чикаго и назад".Незнам според мен това е играта на думи и пародията около европеизацията на един народ,и не само как ние гледаме на Европа,а и как Европа гледа на нас.
ПС: Имам един въпрос какъв е критерия за правопис,смисал колко стотни се взимат за грешка ?
ПС: Имам един въпрос какъв е критерия за правопис,смисал колко стотни се взимат за грешка ?
I'dont need wings to fly...but I'need House Music to TRY!
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
е не...изобщо не сме обсъждали кога ще излязат резултатите....нали всеки втори това пита
и нали в общия случай се смята, че това ще стане в срок от 10 (работни?) дни от изпита...а и защо да се ограничаваме в темата

В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- joRJetTyYynA
- В началото бе словото
Хора, аз се надявам на утре или най-много в сряда...то, просто накъде повече ..??

- inc
- Плиний Стари
оооо винаги има накъде 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Sun Shine
- Драскач
ние вече имаме по географияjoRJetTyYynA написа:Хора, аз се надявам на утре или най-много в сряда...то, просто накъде повече ..??![]()
![]()
![]()
![]()