моят бал е 29, 13 май ще трябва просто да чакаме класиранетоnight_eyes написа:Последно има ли такъв изпит или не? И аз ще кандидатсвам с матура в този факултет, но някъде прочетох че около 1139 човека също ще се пробват в СУ с оценките си по ДЗИ-то по БЕЛ. Балът ми е 29,44 и вече си мисля, че нямам шанс...
Социална педагогика
- footbolistkata
- От дъжд на вятър
Re: Социална педагогика

Недей да викаш... силните говорят тихо!!
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
моят е 29.97, ама съм приета на някоя по-горна специалност...така че...все ще остане място и за 29.44. хаха тея педагогики май ще станат специалностите с най-висок бал 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- footbolistkata
- От дъжд на вятър
май наистина така ще стане ам като са ги пуснали с матури така еbubbly_water написа:моят е 29.97, ама съм приета на някоя по-горна специалност...така че...все ще остане място и за 29.44. хаха тея педагогики май ще станат специалностите с най-висок бал

Недей да викаш... силните говорят тихо!!
След като днес си разбрах оценката от устен по журналистика, окончателно се реши, че май най-много шансове имам за тук. Бал 29,94 хаха наистина тука ще бъдат най-високи баловете 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Моля новоприетите Социална педагогика да се насочат към вече съществуващата тема за специалността тук ---> http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 113&t=9376
:")
:")

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63