Обсебването в любовта

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Обсебването в любовта

Мнение от Търговецът на кристал »

Curseyou написа:Всички жени търсят мъж който да осмисли съществуването им, просто тези същества не могат да живеят самостоятелно и да са със границите на нормалното. Лошо е, че си играят на ощипани девици и са безкрайно взискателни, докато поодъртеят и тогава са почва истинския лов, ама къъъъснооооо.
Dude, едно ще ти кажа - бъркаш. Мноооого бъркаш.
Но от мненията ти досега и без това съм останала с впечатлението, че търсиш провокацията, така че и това твое твърдение едва ли прави изключение от стратегията ти.
Със здраве. Ще ти звънна, като "поодъртея". Ама не. Безкрайно взискателна съм - претеглен си. Не ставаш.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 16 Юни 2008, 00:04, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Curseyou
Пишете, о, братя

Мнение от Curseyou »

Светът си е некогнитивен, камо ли пък жена да осмисли каквото и да е. Смисълът на битието на всяка жена е заета от любовни и майчински въпроси, за тях не съществува нищо извън това. Затова широките хоризонти на човешкото знание, мечти и стремежи са заключени за вас, съжалявам.
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Т.е. или аз не съм жена, или ти не си прав.
А, да ти кажа честно, не само аз се определям като жена, ами и околните мислят така. Да не говорим, че всичките ми полови белези - и първични, и вторични, щедро подкрепят същото твърдение.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Curseyou
Пишете, о, братя

Мнение от Curseyou »

Хахаха за какво не ставам, търговке, да ти бърша сополите ли ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Да не говорим, че всичките ми полови белези - и първични, и вторични, щедро подкрепят същото твърдение
лъскаме ли егото :lol: :lol:
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

И за това не ставаш. За нищо не ставаш.
Съжалявам, ако те е заболяло. Съжалявам и ако не те е. Ти просто си поредният комплексиран нещастник, който се появява в някой форум, за да нацвъка в него полюциите си, мислейки се за (без)крайно оригинален.
Явно на мен се пада честта да ти кажа, че не си такъв.
Edit: Мне, не лъскаме егото. Моето его други ми го... лъскат...
В края на ноември
Аватар
Curseyou
Пишете, о, братя

Мнение от Curseyou »

Хахаха заболяло ме, прочети си писанията, от тях трябва да те боли :lol:

Малка мишчица, неугледна в живота, сигурно те подритват като те подминават, може и аз да съм те подритвал без да искам :lol:
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Ели недей...няма смисъл.. той няма работа просто... и акъл също
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Епа в крайна сметка: обсебването не е бич божий, но трябва да си имаме и граници
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Curseyou написа:Хахаха заболяло ме, прочети си писанията, от тях трябва да те боли :lol:

Малка мишчица, неугледна в живота, сигурно те подритват като те подминават, може и аз да съм те подритвал без да искам :lol:

Ходи да обиждаш някъде другаде, тук никой не ти е виновен за нищо.
Модераторите да си вършат работата и да ги разкарват такива на време
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Curseyou е един от всеобщите любимци :lol:
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

На мен обсебването не ми пречи стига да обичам човека до мен . Тогава не ми пречи дали ще ми звани ,защото и аз ще го правя .В противен случай е много кофти и така се почват измъквания от сорта " ами не ми е добре ,болна съм." или " пак ли искаш да се видим? но нали се видяхме през деня ! сега имам планове да излизам с приятелки по женски " :blackeye:
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

charming написа: сега имам планове да излизам с приятелки по женски " :blackeye:
Това се превежда като "не ми трябваш пич, излизам да ловувам свежа мръвка с колежки по самотност...''
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Оф, Кристо, а може просто да е: "прощавай, но ти не си единствената планета в моята система и случайно имам и интереси, различни от теб".
В края на ноември
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Kristo написа:Това се превежда като "не ми трябваш пич, излизам да ловувам свежа мръвка с колежки по самотност...''
Тва пък адски ме дразни, че повечето мъже възприемат излизанията по женски като "ловуване"...
а обикновено точните мацки, които имат сериозни отношения, излизат в женска компания да поклюкарстват, да се посмеят на типично женските шегички и разсъждения и просто да се забавляват...

И не е задължително да си "на лов" само в компанията на приятелки....ако искаш - може винаги и навсякъде...на лекции, на разходка, на море с вашите...винаги има начин, ако има желание :wink:
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

еми аз като нямам с кого да излизам по "женски" какво да му кажа? "излизам с 3-ма приятели,ще гледаме филм" и той ще пренебрегне факта,че са момчета с бушуващи хормони,защото са ми само приятели... :?
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”