Oooo, yeah, baby.Бeтон написа:Дано да изпълни именно повече неща от албумите "Преслава", Дяволско желание, "Интрига" издададени съответно през 2004,5,6, че "Не съм Ангел" го знам наизуст. Не че и другите, ама не съм куфял толкова на тях.
Малко закъснях с поста си, но снощи бях супер изморен и веднага легнах, та ставам чак сега.
За радио Романтика горе стана дума. Имаше тяхна агитка (целия им персонал), която се ширеше на едно от сепаретата
Но какво точно се случи. Започвам отдалеч.
Всеки път си изкарвам суперско, но този път още отначало исках да съм сам.
Па мислех си, че няма да има много хора, защото сряда не е като неделната тънкана със свободния вход, но имаше. Все пак става дума за Голямата певица на народа. (Ивана е само певицата на народа
Тея сервитьорки да им се невиди... Само син абсолют пия - малка, голяма, те ме питат с какво. Добре, питам ви. С какво друго може да се пие водката, освен най-много лед? А като кажат "Безалкохолно, натурален сок?"
Класика - водка и нищо друго!
"За нищо друго не мога да мисля
и нищо друго по-силно не искам,
не искам грешки от време на време,
а само още веднъж да си с мене."
Да си предлагат количките и сокчетата на децата. Като казах деца - имаше агитка от 35-то
Добре се забавляваха децата. Сега младежта е разкрепостена, както казва pi4.
"тук се оформи двойка,
там се оформи двойка,
казах ли ви аз,
как ще хлътнат по нас.
Готини сме и безсрамно
млади сме и ни чакат
във нощта симпатични неща.
Еееее, луди сме,
за нощен живот.
Вижте мъж на хоризонта..."
Добре, че слушат стойностна музика (с изключение на буболечката) но все пак си има закони в РБ и трябва да се спазват! Другият котраст в обстановката беше един негър. Облечен стилно, тежкарски го раздаваше.
Относно клипчетата, които вървяха, бях изненадан. Гръцки песни Yanis Vardis - Epikindina agapas, Mazonakis - To gucci forema...
Обаче редовно се случва компютърчето, което върти клипчетата да ресне и да се рестартира. Писнало ми е омразното лого на Windows XP повече отколкото Тони Стораро - "Искам те за мен". Остана ми ХР в Плаза и ФМИ да гледам.
"Вече се прежалихме, карай към смокините
голи боси все едно, изгоряхме 100 на 100.
Ще ни пречат дрехите, късай хвърляй не жали,
в пясък ще сме целите, кой му пука щом горим.
Ох дай ми дай ми сладкото, ти късмет извади с баткото,
Ох дай ми дай ми прав коридор, с мене няма да е фа мажор!"
След Джони идва по дифолт Ерик.
При сите подробности... ди джея кой беше
При ди джейската програма когато върви хит от Ара/Съни, на дисплеите нещо от Пайнер върви, когато хит на Пайнер звучи, хит от Ара/Съни е по дисплеите. Всичко е "пито-платено", трябва да се използва на макс.
И вече дойде време за Преславаааааааа...
Започна с "Не съм ангел." Нищо учудващо. След това - "Водка с утеха", "Мъж на хоризонта". Дансинга беше за нея. След това се насочи към снобарска компания. Продължи с "Моят нов любовник", "Нямам право", "Нищо друго", "Лъжа е", "Дяволско желание", а на дансинга вреше и кипеше. Изкефи ме анонса на следващата. Кажи ми само СУМА и ще остана... сещате сееееее - "Финални думи".
"Гледаш студено - гледам студено,
чак ми се плаче от обида,
всичко приключи и пито-платено,
ще си отида, ще си отида.
Бързо изстрелвам думи финални,
ала от думите няма смисъл,
светят в очите сълзи издайни,
и шепнат друго и друго искат...
Кажи ми само дума и ще остана,
кажи че съжаляваш и ще остана.
Дори да си отивам вътрешно зная,
че не желая това да е края!"
Тук негрото дойде. А как се разби... Като на карнавала в Рио де Жанейро. Прегръща ме през рамо и "Чалга, яко". Развесе ли ме. Не знам докъде му се изчерпва българския и дали оценява лириката... обаче само музиката говори, че песента е задушевна.
Едни мацки до мене ми правиха яка конкуренция. Браво, слушали са Преслава, знаят текстовете.
Последва "Нямаш сърце", чуваха се викове - "Горчиви спомени", "Нощна смяна", но така ли иначе "Последен адрес". И фамозното закриване, когато всички бяха набрали скорост, обаче млъкнаха, защото "По-добре" или не са я слушали достатъчно или въобще. Тук се разкрива професионализма.
"Ти извади живота ми от корени
с твойта луда ненавременна любов.
Ти разби най-удобните ми истини,
че със другия ще бъда до живот.
Той е всичко, което до сега мечтах,
от добрите, най-добрия на света,
но те срещнах и друго нещо осъзнах.
Искам камъни да влачи любовта.
По-добре с тебе шумно да потъвам,
вместо с него тихо да вървя.
По-добре по тебе аз да боледувам,
вместо с него кротко да заспя.
По-добре с тебе грешни и бездомни,
вместо с него във дома му подреден.
Вместо сладки чувства по-добре отровни,
лесното не е за мен .
Твойта обич сърцето ми да изцели,
Благодарна ще ти бъда за това.
Моите дни с живот напълни точно ти,
А с другия живях едва-едва."
Велика лирика, прекланям се.
И както се пееше - "всичко приключи, пито-платено", аплодисменти за Пресклава, налегна ме страшна умора и си тръгвам. Тъкмо излизам и паднах в шок и ужас.
Неделя няма да е Емануела, а на плаката се кефи адаша Илиян, за сряда Галена. Брееее, започнах да проклинам съдбата.
Завинаги заключена врата досега...
Защо те видях, ах защо те видях.
Защо не мълчах, слаба бях и не бях.
Без малко да ми се сецне кефа, дигам поглед към Ориента ииииииииии
1 юли
По теб полудях и те гледам във очите,
право във очите, предавам се над тях.
Това е деня.
Искам само миг поне...
Емануела, Ориент 33.
Там сме!