Ще участвате ли в митинга в Четвъртък?
Re: Ще участвате ли в митинга в Четвъртък?
Radja,
не се обиждай, но ти си "политически идиот" - за справка погледни какво са разбирали древните гърци под думата идиот - човек без занаят и неангажиран в обществения живот...
не се обиждай, но ти си "политически идиот" - за справка погледни какво са разбирали древните гърци под думата идиот - човек без занаят и неангажиран в обществения живот...
митинга си е демократично право, бе нека си го ползват хората и секи да си гледа интереса. На ви демокрация 
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
така да бъде.kotio написа:Radja,
нека бъда политически кретен, зоофил или както там решите да ме наричате. все ми е едно. Изберете си категория- поддържайте си я, през шнура ми е. Само ще помоля- пишете "radja" с малко "r"
но не съм съгласен, че съм "човек без занаят". По занаятие съм студент и покрай това работя. Дали съм "ангажиран"- то си е моя работа. Ангажиментите ми се състоят повече в срещане на приятни на мен хора и вършене на допадащи ми занимания. Считам го за добре пропиляно време и...не съжалявам за него.
Що се отнася до политическите ми възгледи- след като не съвпадат с тези на съществуващите партии- гласувам наказателно. Гласувам и за личности, когато ми е дадена тази възможност. Но гласувам. И това ли е липса на позиция и неангажираност?
Престанете да търсите категории за съпътстващите си явления. Опитайте се да си обяснявате нещата, вместо да им лепите етикети.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Политически идиот е който налива брашно в мелницата на който и да е от всичките парламентарни мазници. Дори не ви хрумва, че гражданското общество може и трябва да е самостоятелен фактор, а не само агитка на тоя или оня ламтящ за власт
да, но трябва "гражданско образование/възпитание" за да се издигнем до "морална личност"...tamerlan написа:Политически идиот е който налива брашно в мелницата на който и да е от всичките парламентарни мазници. Дори не ви хрумва, че гражданското общество може и трябва да е самостоятелен фактор, а не само агитка на тоя или оня ламтящ за власт
Ubi concordia, ibi victoria!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Пожелавам успех на всички, които решиха да се включат...няма нищо по - силно от гласа народен...
когато се вижда че управляващите не си вършат работата или не водят обещатана си политика е редно да им се напомни от кой са издигнати...за това всеки човек на този митинг е ценен...
Отново, благодаря...време е да покажем, че има гражданско общество в България!!!
пп: Очаквайте провокации от МеВеРе...
когато се вижда че управляващите не си вършат работата или не водят обещатана си политика е редно да им се напомни от кой са издигнати...за това всеки човек на този митинг е ценен...
Отново, благодаря...време е да покажем, че има гражданско общество в България!!!
пп: Очаквайте провокации от МеВеРе...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Оправдания, оправдания. Никой няма да ни възпита да сме гражданиMoriarty написа:да, но трябва "гражданско образование/възпитание" за да се издигнем до "морална личност"...tamerlan написа:Политически идиот е който налива брашно в мелницата на който и да е от всичките парламентарни мазници. Дори не ви хрумва, че гражданското общество може и трябва да е самостоятелен фактор, а не само агитка на тоя или оня ламтящ за власт
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Абе, хора, говорим си, говорим си, вие се изядохте. Идеята е следната. Има едно нещо, без което не можем, наречено обществен договор, а суверенът също е страна по него. Искаме по-добър живот както за себе си, така и за всички свои сънародници. Самият аз не разполагам нито с нужните знания, нито с нужното влияние, за да променя държавното устройство. Съмнявам се и някой от вас да отговаря на тези условия. Засега най-доброто, което мога да направя, е да се възползвам от правото си да изразя мнение. Това мое действие има най-големи резултати когато протестирам открито срещу начина на водене на политика от страна на актуалната властваща върхушка. Митинг. Ако някой се чувства по друг начин или иска друго яче да помогне на държавата, той е свободен да го прави така, както намери за добре.
"Народът има свещеното право на бунт."
Джон Лок
"Народът има свещеното право на бунт."
Джон Лок
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Бих искал да участвам, но няма да мога поради семейни ангажименти 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Уж задружен народа, а тук младите във форума си устроиха касапница. Това е фалшива задружност в стил 1994г. САЩ...световното. А каузата е да се сложи уж по-малкото зло. Фалшива кауза, фалшива задружност, фалшиви резултати. Целта е не да се сменя зло със зло, а да не се слага зло, ако въобще е възможно.
Последно промяна от Derek на 21 Фев 2008, 20:16, променено общо 1 път.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
- Fever
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: Fever
- Обратна връзка:
Митингът на Атака мина добре, но бяхме едва около 10-ина хиляди души, даже и толкова нямаше.Boromir написа:Как мина митингът?
Предстои този на 3 март.
Fever написа:Митингът на Атака мина добре, но бяхме едва около 10-ина хиляди души, даже и толкова нямаше.Boromir написа:Как мина митингът?
Предстои този на 3 март.
Прав си и за двете неща - митинга мина добре, а и това си беше почти изцяло митинг на АТАКА.(Иначе имаше тук-там малко различни за цвят.)
- Ira_dei
- Драскач
Митинг нямаше,имаше подобие на такъв.Освен това е смешно да обвиняваш някого в нещо,при положение че ти самия също си правил грешките му
Нима ДСБ и СДС не са били обвинявани в корупция и куп други държавнически грешки?Нима не са ги правили?Някакси тъпо е един ден да си от едните,а утре да си на другата страна на барикадата.Почти съм сигурен че и ГЕРБ ще стори така...сега едно-после друго
Дано ме опровергаят.Единственото което митинга донесе е малко повече елемент на "обществена загриженост" от страна на ГЕРБ и задръствания в столицата
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Митинга показа няколко неща:
1) Атака е точно обратното на хаотична и неорганизирана партия
2) ГЕРБ няма опит в организацията на подобни неща, но ще го придобие
3) От СДС (за съжаление) е останала шепица хора...
4) Правителството няма да падне...няма да му се окаже адекватния обществен натиск...
5) На Бойко му трябва по успешен и оригинален сценарий за свалянето на партията майка...е, да...тва с кравешкото шествие беше свежо, признавам си, но не е достатъчно...
...но въпреки всичко не съжалявам че бях там, защото ме радваше момента, в който некав атакист ме прегръщаше или когато си говорих с 70 годишна баба, членка на СДС...хора млади, стари, националисти демократи и всякакви...заедно за нещо висше и изначално в моя живот - ДА ПРЕЧА НА КОМУНИСТИТЕ ДА ПРЕЧАТ НА МЕН
1) Атака е точно обратното на хаотична и неорганизирана партия
2) ГЕРБ няма опит в организацията на подобни неща, но ще го придобие
3) От СДС (за съжаление) е останала шепица хора...
4) Правителството няма да падне...няма да му се окаже адекватния обществен натиск...
5) На Бойко му трябва по успешен и оригинален сценарий за свалянето на партията майка...е, да...тва с кравешкото шествие беше свежо, признавам си, но не е достатъчно...
...но въпреки всичко не съжалявам че бях там, защото ме радваше момента, в който некав атакист ме прегръщаше или когато си говорих с 70 годишна баба, членка на СДС...хора млади, стари, националисти демократи и всякакви...заедно за нещо висше и изначално в моя живот - ДА ПРЕЧА НА КОМУНИСТИТЕ ДА ПРЕЧАТ НА МЕН
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ