Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Re: Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?

Мнение от renesanz »

ми Рачето е права,че от нас зависи,но в крайна сметка ако някой те харесва поне малко той би могъл да ти бъде много по-добър приятел отколкото ако изобщо не се привличате... просто защото мъжете се водят от нагона си. да ви кажа,надали има момче,което да седи и да ни слуша сърцераздирателните истории и да ни утешава... всичко си има причина ;)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

А има и някои мъже, които са като коне с капаци. :lol:
Просто, ако не ни устройва нещо го премахваме.
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

renesanz написа:но в крайна сметка ако някой те харесва поне малко той би могъл да ти бъде много по-добър приятел отколкото ако изобщо не се привличате... просто защото мъжете се водят от нагона си.
това ще е едно доста чисто и безрезервно приятелство и той изобщо няма да се опита да се домогне до теб :lol: .сигурно женските ми приятелки също имат нагон към мен и затва са ми добри приятелки хахахах :lol: ..ше ги питам кво са ми замислили не ги е срам :lol:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

да. сигурно съм споменавал и преди в тая тема, но вече съм 200% сигурен от личен опит.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

kriskata написа:
renesanz написа:но в крайна сметка ако някой те харесва поне малко той би могъл да ти бъде много по-добър приятел отколкото ако изобщо не се привличате... просто защото мъжете се водят от нагона си.
това ще е едно доста чисто и безрезервно приятелство и той изобщо няма да се опита да се домогне до теб :lol: .сигурно женските ми приятелки също имат нагон към мен и затва са ми добри приятелки хахахах :lol: ..ше ги питам кво са ми замислили не ги е срам :lol:
от личен опит го казвам. в такива случаи са готови на всичко :lol: но не казвам,че това е истинско приятелство.. ;) докато има граници има и приятелство..
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

renesanz написа:да ви кажа,надали има момче,което да седи и да ни слуша сърцераздирателните истории и да ни утешава... всичко си има причина ;)
Има има! Винаги ми е било по-лесно да споделям проблемите си с момчета отколкото с момичета.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

Теория на стълбите!
Теорията на стълбите е забавно, научно обяснение, за това как мъжете и жените се привличат един друг. Тя също така покрива въпроси като: защо жените понякога искат само да бъдат приятели докато мъжете винаги искат секс. Теорията е оснавана на години социологически обществени експерименти и е била концептуализирана за пръв път в Екстер, Калифорния, САЩ от Далас Лин с благодарности към Джеред Уитсон за неговата роля в формализирането на теорията.

Сали: Нека бъдем приятели, ок?
Хари: Супер, приятели. Това е страхотно... Осъзнаваш, разбира се, че никога не може да бъдем приятели.
Сали: Защо?
Хари: Имам впредвид, и това не е свалка по никакъв начин или форма, че мъжете и жените не могат да са приятели, защото секса винаги пречи.
Сали: Това не е вярно. Аз имам доста мъже за приятели и с тях не става дума и за секс.
Хари: Напротив, нямаш такива приятели.
Сали: Да, имам.
Хари: Не, нямаш.
Сали: Да, имам.
Хари: Не, само си мислиш, че имаш.
Сали: И какво казваш, че правя секс с тях без да знам?!
Хари: Не, казвам, че те искат да правят секс с тебе.
Сали: Не, не искат.
Хари: Да, искат.
Сали: Не, не искат.
Хари: Да, искат.
Сали: Ти пък от къде знаеш.
Хари: Защото никой мъж не може да бъде просто приятел с жена, която той намира за привлекателна. Той винаги иска да прави секс с нея.
Сали: Значи казваш, че мъж може да бъде приятел с жена, която той намира за непривлекателна.
Хари: Не, кажи-речи и тях искаш да праснеш.
Сали: Ами ако те не искат да правят секс с тебе.
Хари: Няма значение, сексът винаги изплува наяве, и затова приятелството е обречено, и това е края.
е, всеки сам може да си направи изводите =) може и да има приятелство, но не и истинско, все пак мъжете са си... мъже :mrgreen: а ние жените, сме си ние... :mrgreen:
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Аватар
von
В началото бе словото
Специалност: СУ - Социология
Курс: втори

Мнение от von »

Just PRIDE, OK? написа:
мила, аз имам този проблем постоянно
държа се с приятелите си прекалено мило явно и те остават с погрешно впечетление...
скоро 2 мои приятели ми казаха, че имат чувства към мен и се дръпнаха от мен, аз нищо не бях направила
Ако приемаш съвета ми - ако даден човек те цени ще продълйи да ти бъде приятел
на мен единият ми каза, имам чувства не разбра ли, а уж ми беше близък, от 1 месец и повече не сме се виждали, чували и т.н. даже ме блокира в скайп...
Ако ми беше приятел, както си мислех аз, нямаше да изчезне и да не му пука за мен повече
Кое в случая не разбираш ?? Момчето ти е казало, че има чувства към теб, което автоматически означава, че не ще да ти е "просто приятел". Ако не можеш да му дадеш това което той иска, за чий да се мъчи момчето ? :shock:

я стига бееее
Последно промяна от von на 16 Сеп 2008, 12:09, променено общо 1 път.
Amantium ira amoris integratio! :connie_sleepymoon:

Изображение
Аватар
von
В началото бе словото
Специалност: СУ - Социология
Курс: втори

Мнение от von »

Александър написа:
von написа: Ако приемаш съвета ми - ако даден човек те цени ще продълйи да ти бъде приятел
Как ги измисляте такива просто....
Толкова ли сте малки или сте пълни идеалисти?
реалисти......може би
или просто мислещи същества
Amantium ira amoris integratio! :connie_sleepymoon:

Изображение
Аватар
shu-shi
В началото бе словото

Мнение от shu-shi »

А междудругото какво ще кажете за т.нар. приятел за секс? Щото за да има едно любовно взаимоотношение е необходимо много повече от сексуално привличане!
Казвате, че сексът развалял отношенията. Добре, само че на мен ми се е случвало да имам чудесен приятел до себе си, с който правим най-невероятния и възбуждащ секс, но очевидно когато си помислихме, че може да имаме връзка нещата не потръгнаха. Просто сме много различни като хора и като характери, но това не ни пречи да сме най-добри приятели. А сексът си е неизбежен-и аз го привличам и той ме привлича. Само че и дума не може да става да бъдем гаджета.
Но разбира се моят случай си е доста частен. Иначе продължавам да твърдя, че мъжете и жените са създадени за друго, а не да са САМО приятели.
Alex Rudi
В началото бе словото

Мнение от Alex Rudi »

Един интересен сайт ....
http://ellystar.hit.bg/
Аватар
alakazam
В началото бе словото
Специалност: Европеистика
Курс: първи

Мнение от alakazam »

Според мен такова приятелство без чувства няма. След определено време се появяват у единия, и обикновено там е проблема че е само у един от двамата. Що се отнася до приятелите за секс, то по-скоро са "познати за секс" отколкото приятели.
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

shu-shi написа:А междудругото какво ще кажете за т.нар. приятел за секс? Щото за да има едно любовно взаимоотношение е необходимо много повече от сексуално привличане!
Казвате, че сексът развалял отношенията. Добре, само че на мен ми се е случвало да имам чудесен приятел до себе си, с който правим най-невероятния и възбуждащ секс, но очевидно когато си помислихме, че може да имаме връзка нещата не потръгнаха. Просто сме много различни като хора и като характери, но това не ни пречи да сме най-добри приятели. А сексът си е неизбежен-и аз го привличам и той ме привлича. Само че и дума не може да става да бъдем гаджета.
Но разбира се моят случай си е доста частен. Иначе продължавам да твърдя, че мъжете и жените са създадени за друго, а не да са САМО приятели.
Тюх, де да можеше повечко хора така да мислят :albino: :mrgreen:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

shu-shi написа:А междудругото какво ще кажете за т.нар. приятел за секс? Щото за да има едно любовно взаимоотношение е необходимо много повече от сексуално привличане!
Докато сте свободни - добре, лесно, просто и хубаво. Но какво ще стане, ако някой от вас си намери гадже? :) Още ли ще си правите приятелски секс и няма да казвате на въпросния човек, за да не бъде наранен? (питам, понеже малко хора биха започнали сериозна връзка с някого, който междуврменно си прави секс с приятели) Или пък ще си търсите либерална половинка за тройка? :lol: И ако един ден си имаш семейство, пак ли ще си на мнение, че не можеш да бъдеш само приятелка с приятелите си? Защото изборът между хубавото и лошото е лесен. Но истинските дилеми в живота идват, когато трябва да избереш по-малката от две злини...
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Е, приятелството с облаги е... по-скоро като заместител на секса в редовната връзка. Ся, сигурно като си намерят половинки, ще престанат.

По въпроса нямам мнение, не ми се е случвало, но при доста хора работи. Бих казала, че е най-вече въпрос на нагласа.

А що се отнася до чистото приятелство между мъж и жена, включваме ли роднините - визирам далечните братовчеди?

Иначе аз смятам, че съществува. Просто съм го виждала на живо. (не между роднини)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”