А по темата...не знам дали споменах но през тази седмица в някое от милионните политически предавания по СКАТ е говорила депутатка (мисля, че такава е била) от Атака, която е споменала, че в СУ се шири силна кампания срещу новините на турски...Значи все пак някой ни гледа и си записва
За или против новините на турски език по БНТ
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: За или против новините на турски език по БНТ
Тая тема заприлича на кенеф... циганите кви били...оня къф бил..ЧЕ ТВА КВО ОБЩО ИМА С НОВИНИТЕ???
А по темата...не знам дали споменах но през тази седмица в някое от милионните политически предавания по СКАТ е говорила депутатка (мисля, че такава е била) от Атака, която е споменала, че в СУ се шири силна кампания срещу новините на турски...Значи все пак някой ни гледа и си записва

ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- renesanz
- Легендарен флуудър
чак пък кампания.... видя се до къде ни стига волята...Дичоу написа:Тая тема заприлича на кенеф... циганите кви били...оня къф бил..ЧЕ ТВА КВО ОБЩО ИМА С НОВИНИТЕ???
А по темата...не знам дали споменах но през тази седмица в някое от милионните политически предавания по СКАТ е говорила депутатка (мисля, че такава е била) от Атака, която е споменала, че в СУ се шири силна кампания срещу новините на турски...Значи все пак някой ни гледа и си записва![]()
![]()
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
И на мен ми стана интересно...каза ми един приятел, който случайно го е гледал...мацката е завършила СУ, може би още следи форумо...
Та и поне един атакаист ще има форумо, че да изпее...но лошо няма според мен...
Та и поне един атакаист ще има форумо, че да изпее...но лошо няма според мен...
- renesanz
- Легендарен флуудър
ми няма лошо,но 10 човека не могат да променят нищо. трябва някой по-висшестоящ да отвори очите на народа или повече хора да поемат инициативата,за да поне се знае за какво става въпрос.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Не мога да обещая нищо...но смятам да ангажирам Младежкото крило на ПП ГЕРБ...но естествено с изричното съгласие на хората, дали подписа си тук..все пак идеята си е "наша" , на студентите от СУ...
Не знам дали ГЕРБ ще се съгласят, но не виждам и обективна причина да откажат...
Не знам дали ГЕРБ ще се съгласят, но не виждам и обективна причина да откажат...
- renesanz
- Легендарен флуудър
ще се съгласят ли? в политическата игра няма много място за лично мнение....
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
Дичка аз съм навит на това което предлагаш.ГЕРБ са ми последната надежда за някаква промяна.тука е момента да кажа че някои които не е посмял да сложи името си в подписката,може и да си спести излишните коментари относно политиката на ГЕРБ.може да се организира някава подписка в университета щот се видя че тук от форума и многото му потребители неможем и 10 човека да се съберем.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- renesanz
- Легендарен флуудър
подписката няма да свърши много работа. той да говори с тях,пък после да каже какво са измислили и тогава ще се реши нещо,но не във форума.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
то квото и да се направи новините няма да паднат.това е ясно.ама ако половината университет се подпише ще е нещо доста зрелищно.нищо лично към форума ама си е тъшак работа да се прави нещо сериозно тук.всеки се прави на отворко зад анонимноста си.но се съмнявам че ГЕРБ ще застанат зад нас.политиката е кофти игра,а това си е чисто загубена кауза.едва ли ГЕРБ ще рискуват толкова.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
общо взето нямам нищо против новините на турски език, още повече, че телевизия гледам само в изключително неосъзнато-случайни моменти...
но ако масата ги дразни, нека ги махнат, кфо се правят и тея от БНТ на много демократични!... имат си канали на турски език, не е да няма... може и друг български канал на турски да си направят...
доколко е уместно, там е въпросът... не толкова до законно и демократично... а уместното е понятие твърде разтегливо :Р
но ако масата ги дразни, нека ги махнат, кфо се правят и тея от БНТ на много демократични!... имат си канали на турски език, не е да няма... може и друг български канал на турски да си направят...
доколко е уместно, там е въпросът... не толкова до законно и демократично... а уместното е понятие твърде разтегливо :Р
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
През закона няма уместно и неуместно. Новините трябва да се махат.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
според мен са си напълно законни... вече това, че не ги щеш, си е твой проблемDon Horhe написа:През закона няма уместно и неуместно. Новините трябва да се махат.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
В Конституцията на Република България пише, че официалният език е български. Нещо да ти говори това? Май не особено...
А ако толкова са тръгнали да се правят на либерални, защо примерно няма новини и на руски, арменски и гръцки? Или пък ако толкова държите да се представя като "чуждоезикова културна програма", защо не пуснат такива на английски, френски, китайски (нямаше как да не го изброя
) или някои друг по-полезен език?
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Айде още един с тая КонституцияDon Horhe написа:В Конституцията на Република България пише, че официалният език е български. Нещо да ти говори това? Май не особено...А ако толкова са тръгнали да се правят на либерални, защо примерно няма новини и на руски, арменски и гръцки? Или пък ако толкова държите да се представя като "чуждоезикова културна програма", защо не пуснат такива на английски, френски, китайски (нямаше как да не го изброя
) или някои друг по-полезен език?