Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте
Приет съм Исторория и География в София, но съм приет История в Пловдив
Аз лично искам да уча само история , но в момента съм пред голяма дилема и незнам какво да запиша.Ако има хора които са учили тия неща да пишат.
Здравейте,имам въпрос който не съм много сигурна,че е за тази тема,но все пак ще го задам-на първо класиране ме приеха в СУ Културология и се записах,сега обаче на второ класиране са ме приели в УНСС-Икономика...кажете какво да избера?
Списъците с класираните по факултети ли са или в главната щаб квартира ?
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
blz написа:Списъците с класираните по факултети ли са или в главната щаб квартира ?
от първо класиране бяха в Химическия, ако за тея списъци питаш
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Здравейте
Имам един въпрос. Ако си се записал История и ти е 1во желание, но по нянакава случайност решиш ,че искасш да учиш Археология и бала ти е с 1 единица по-висок.Има ли някаква възможност както съм се записал да ме преместят Археологията ми е 3то желание...?
wolfy написа:Здравейте
Имам един въпрос. Ако си се записал История и ти е 1во желание, но по нянакава случайност решиш ,че искасш да учиш Археология и бала ти е с 1 единица по-висок.Има ли някаква възможност както съм се записал да ме преместят Археологията ми е 3то желание...?
С приятелката ми се случи същото, само че тя не се записа след първо класиране Геология, защото иска да учи по 4 или 5 желание, география и биология.Балът й е с около 6 единици по-висок от минималния за тези специалности, но казват, че не може.
wolfy написа:Здравейте
Не може, нали затова се редят по желание, щом История ти е първо се предполага, че това искаш най-много
И аз мисля, че не може, единственият вариант е да се прехвърлиш след 1вата година в желаната специалност, още повече, че след като са в рамките на един и същи факултет не би трябвало да е особено трудно