Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Grunge_Down написа:Bubulinka, допуснала си огромна грешка - да започнеш да се вживяваш в ученото. Е, и тази КСК не мина без жертви...
Хехехе. Благодаря за комплимента, но колкото и да се вживявам, аз така и ще си остана с талант затворен в чекмеджето (както обичам да казвам)
Пък и нали знаете, че всеки си има любимец (я тема, я автор) ... и аз не правя изключение.
Grunge_Down, много готино хрумване! И аз съм си мислил да правя такова нещо, ама на някои автори твърде много хрумвания имах и не можах да избера най-точните, но ти си ги хванала много добре! Евала, повиши градуса на настроението
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light." Наблюдателница Правист, I курс, 1 група
emalfy написа:Излязоха и списъците с разпределението ...
Аз съм изключително опечалена , че са ме забили във Факултета по начална и предучилищна педагогика ... а така си исках в Ректората
аз бях там на предварителния по история-не е чак зле,ама по-добре си е ректората
има справедливост-сега съм в ректората
и аз съм в ректората - централна част етаж 3 стая 148
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
emalfy написа:Излязоха и списъците с разпределението ...
Аз съм изключително опечалена , че са ме забили във Факултета по начална и предучилищна педагогика ... а така си исках в Ректората
И аз съм там - зала 313
Ще сме наблизо и дружно ще мислим усилено да се падне Смирненски
Химическият - зала 210 Надявам се да не мирише прекалено гадно, както е в кабинета ни по химия в даскало и да няма менделееви таблици навсякъде, щот много разсейват