те ще ви обяснят, ама вероятно ще прегънете листа и това ще е полето.може да си пишете, както си искате...няма мисля такива ограничения.а извод е добре да имаaleksander написа:Имам няколко въпроса във връзка с предствянето на темата на листа. Трябва ли да се оставя празно поле отляво, както при тетрадките. Може ли ситно да се пише. И непременно трябва ли да има извод.
Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Кофти е да си порастнал.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз направих една много фрапираща грешка. Писах обяснението на транскрипция за транслация, а обяснението на транслация за транскрипция. Иначе всичко друго ми е вярно. Написах 3 страници.
Обаче много ме е яд за тази обърквация. На теста поне половината от отговорите са ми верни. Но не съм писал за репликация.
Обаче много ме е яд за тази обърквация. На теста поне половината от отговорите са ми верни. Но не съм писал за репликация.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

-
ucTuHckaTa
- В началото бе словото
Еми да, ама не се реализира. ;Р
Тая тема, беше най-най-най-най-хубавата възможна. ^^
И аз не съм писала репликация, само я споменавам на няколко места. ^^
Излезе ми 6 страници и мъничко със схемите, ама пиша ситно. Кой знае кво съм изтървала и омазала, ама ся съм ного доволна, като се има предвид какъв апокалипсис очаквах.
Като съобщиха темата си умрях от кеф. ^^
Тая тема, беше най-най-най-най-хубавата възможна. ^^
И аз не съм писала репликация, само я споменавам на няколко места. ^^
Излезе ми 6 страници и мъничко със схемите, ама пиша ситно. Кой знае кво съм изтървала и омазала, ама ся съм ного доволна, като се има предвид какъв апокалипсис очаквах.
Като съобщиха темата си умрях от кеф. ^^
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
- alteia
- В началото бе словото
Аз миналата година исках тази тема или за двумембранни органели. Ясно беше, че няма да сложат двумембранните,защото се беше падала миналата година.
Добър късмет имате!
Забелязвате ли зависимостта, тази година темата преди 3 години, миналата година резервна тема беше Популации, която се беше падала преди три години. Водейки се от това, единствено и само хипотетично, другата година ще бъдат двумембранни, а по-другата Изменчивост и развитие на екосистемите.
Само припомням какви бях миналогодишните теми, а вие си учете всичко.
Но все пак в СУ си имат любими теми.
Добър късмет имате!
Забелязвате ли зависимостта, тази година темата преди 3 години, миналата година резервна тема беше Популации, която се беше падала преди три години. Водейки се от това, единствено и само хипотетично, другата година ще бъдат двумембранни, а по-другата Изменчивост и развитие на екосистемите.
Само припомням какви бях миналогодишните теми, а вие си учете всичко.
Но все пак в СУ си имат любими теми.