Аз също не чета вестници, а новини гледам колкото да имам поне обща представа какво става около менСънчо написа:Хеей ^_^ Някой да ме успокои и да ми каже, че не чете вестници и не следи новините всеки ден и въпреки това вярва, че ще успее (: Слънчев ден нищо, че слънцето се скри вече.
[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
И аз така си мисля, успех на всички на 25-ти и дано темата да е симпатична 
... а колко е очарователен хаосът на пеперудите <3
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
И аз днес се записах .Само да попитам,откъде точно да въвеждам входящия номер (в сайта )
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Тук ще пуснат раздел персонална информация, чрез който да си проверяваш различните оценки, разпределението по залите и т.н.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Специалност: бъдещ журналист
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/dimiturrr
- Обратна връзка:
И аз току що се регистрирах
Задължително ли е да го принтирам тоя номер или мога го напиша на някво листче ? А относно въпроса по-горе за вестниците и новините, аз също не съм се убил да чета вестници всеки ден , новините ги гледам рядко, но пък за сметка на това си джиткам в доста сайтове за новини и прочие. Аз доколкото си спомням, миналата година темата е била "Ах този мол", не вярвам четеното на вестници да е помогнало много, освен да имаш наблюдения върху писането на журналистите. Лек ден и честита победа на всички левскари !! 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Може и на лист, важното е да имаш номера, защото чрез него ще разбереш къде ще ти е изпита, след това оценката и т.н.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Искам да ви попитам нещо. Някой чел ли е "Тайнствени явления" на Хартвит Хаусдорф . В момента чета тази книга, купих си я от Кауфланд преди няколко дена, докато обикаляхме с приятелката ми. Не съм си правил планове да си купувам книга,но просто като я видях реших, че искам да си я взема. Смея да твърдя, че тази книга ( без дори да съм я прочел цялата) промени мирогледа ми за света. Всъщност, не ми беше нужно много, защото аз също като автора не приемам, че всичко е просто СЛУЧАЙНОСТ.
Послушайте ме, дайте 12 лв. и после ми кажете мнението си.
ПС: Имаше разкази, които ме просълзиха и чак се обадих на 1 приятел да му разкажа. Само 1 пример ще дам . Как ви се струва 1 кораб да корабокрушира,друг да спаси пътниците и екипажа, и това нещо да се случи още 5 пъти( на 5 кораба,спасили тези хора) и накрая те да се озоват на кораб,на който има болна жена, която отива да намери сина си. Тя не го е виждала от 10 години, но разказва подробно на лекаря как изглежда,как се казва и т.н. Лекаря решава да помоли някой, който съвпада с описанието, да отиде с него и да се представи за сина й . Когато той вижда един от мъжете,който отговаря на описанието , започва да му казва какво трябва да прави... А той побелява като тебешир- оказва се, че това е неговата майка , и че той е синът, в чието търсене се е впуснала тя ...
ПС 2 : СПРЕТЕ ШИБАНАТА ЗЕМА, ИСКАМ ДА СЛЯЗА !
Лека (:
Послушайте ме, дайте 12 лв. и после ми кажете мнението си.
ПС: Имаше разкази, които ме просълзиха и чак се обадих на 1 приятел да му разкажа. Само 1 пример ще дам . Как ви се струва 1 кораб да корабокрушира,друг да спаси пътниците и екипажа, и това нещо да се случи още 5 пъти( на 5 кораба,спасили тези хора) и накрая те да се озоват на кораб,на който има болна жена, която отива да намери сина си. Тя не го е виждала от 10 години, но разказва подробно на лекаря как изглежда,как се казва и т.н. Лекаря решава да помоли някой, който съвпада с описанието, да отиде с него и да се представи за сина й . Когато той вижда един от мъжете,който отговаря на описанието , започва да му казва какво трябва да прави... А той побелява като тебешир- оказва се, че това е неговата майка , и че той е синът, в чието търсене се е впуснала тя ...
ПС 2 : СПРЕТЕ ШИБАНАТА ЗЕМА, ИСКАМ ДА СЛЯЗА !
Лека (:
Отивам до книжарницата след такава препоръка =D
... а колко е очарователен хаосът на пеперудите <3
- redempion
- В началото бе словото
- Специалност: История и философия
- Курс: първи
http://www.youtube.com/watch?v=FsXgRtEa ... AAAAAAAABg
Борисов към журналист:'' Я си глей работата! '' <- това не бях го гледала , а вие :X ?
Борисов към журналист:'' Я си глей работата! '' <- това не бях го гледала , а вие :X ?
If it ain't fun , don't do it! 
Не виждам какво му обръщаш внимание на видеото. Вижда се, че има някакво изявление, въпроси и след това някаква репортерка пита нещо съвсем различно, той отказва да отговаря и тя тръгва да го гони. За мен лично нашите журналисти в голямата си част са на толкова ниско ниво, че ме хваща срам с какво искам да се занимавам. Прилича ми на glee, където имаш толкова желание и мечти да правиш това, което искаш и накрая smash по nbc, където го пуснаха наскоро, а именно момичето, което спа с шефчето взе главната роля на Мерлин в мюзикъла.redempion написа:http://www.youtube.com/watch?v=FsXgRtEaiqM&feature=g-vrec&context=G2677fd2RVAAAAAAAABg
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=SkH9G4KG60E това също е описано в книгата, междудругото, в 1 форум четох, че и близо до Стара Загора имала такава аномалия. Някой да има информация ?Сънчо написа:Отивам до книжарницата след такава препоръка =D
- puntina
- В началото бе словото
- Специалност: нямам
- Курс: първи
"аномалия" ?Dimitur__ написа:http://www.youtube.com/watch?v=SkH9G4KG60E това също е описано в книгата, междудругото, в 1 форум четох, че и близо до Стара Загора имала такава аномалия. Някой да има информация ?Сънчо написа:Отивам до книжарницата след такава препоръка =D
Мисля че е напълно нормално да има наклон на пътя. О.о Мисля че думичката, която си използвал не е точно подбрана. В България има много такива места, на които инфраструктурата е толкова ужасна,че водата не просто се оттича в страни, но и се задържа на пътя. О.о
За да не е спам, мога ли да помоля някой от старите кандидат- студенти да публикуват някое и друго есе. Мисля че най-точно може да се ориентираме, когато имаме добър пример пред очите си. Благодаря предварително!
Сърцето няма слуги- то само си сервира и вино, и отрова.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Прегледайте старите теми
Там се опитвахме що-годе след изпитите да възстановяваме по памет основни тезиси и структури, но като цяло готови есета трудно ще намерите - вие самите може да си препишете своите когато например отидете да ги видите, освен ако не са много дълги 
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Въпроса е, че наклона на пътя е надолу, а шишето се качва нагоре. Прегледай и другите подобни клипове, за да се обедиш.puntina написа:"аномалия" ?Dimitur__ написа:http://www.youtube.com/watch?v=SkH9G4KG60E това също е описано в книгата, междудругото, в 1 форум четох, че и близо до Стара Загора имала такава аномалия. Някой да има информация ?Сънчо написа:Отивам до книжарницата след такава препоръка =D
Мисля че е напълно нормално да има наклон на пътя. О.о Мисля че думичката, която си използвал не е точно подбрана. В България има много такива места, на които инфраструктурата е толкова ужасна,че водата не просто се оттича в страни, но и се задържа на пътя. О.о
За да не е спам, мога ли да помоля някой от старите кандидат- студенти да публикуват някое и друго есе. Мисля че най-точно може да се ориентираме, когато имаме добър пример пред очите си. Благодаря предварително!
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Убеден съм, че тя няма да се убеди ако вече си има изградено мнение по въпроса, колкото и клипа да изгледа
По-добре се съсредоточи върху нещо по-действително и доказано, особено ако имаш интерес да го вкараш в есето