Арабистика
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Имаш ли го? Може ли да ми кажеш име, автор и издателство
Че см малко непросветена.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Ммммхм. Got it
Ашкуруки каthийран*!
*Изглежда толкова... ненаред... така казано... написано...
*Изглежда толкова... ненаред... така казано... написано...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
ОО, Пу, тези неща ще ги пишеш много често на латиница - още втория семестър на тази година
/както каза Виктор, "тъкмо ги научихте на арабски, и сега трябва на латиница"/
Само да ти кажа, че изразът не е "шукран катийран", а "шукран джазийлан" . "джазийлан" значи "много" и се употребява само след "шукран".
Само да ти кажа, че изразът не е "шукран катийран", а "шукран джазийлан" . "джазийлан" значи "много" и се употребява само след "шукран".
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- Pu
- Пишете, о, братя
Хе хе, аз шото незнаех самото шукран с коя дума се употребява за усилващ ефект и го вкарах ашкуруки, по глаголно му 
Ще го запомня... Онази нощ благодаряхме на един дюнерджия с "Шукран джиддан!" и знаех, че има нещо много нередно в това... Мдам.
Ще го запомня... Онази нощ благодаряхме на един дюнерджия с "Шукран джиддан!" и знаех, че има нещо много нередно в това... Мдам.
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
a az ne uspqh da se varna v kasti i ot dobro jelanie da gotvq na nashite,za 24 4asa napravih 2 porazii.Purvo podpalih mikrovulnovata,a posle q zalqh s voda...kakvo li 6te e dnes...
A da znaete koi mi noseshe saka do marshrutkata...onova upi-Plamen,koito beshe na uvodniq kurs.I mi spodeli 4e ne se otkazal,a shte se qvi s nas na izpitite ,a puk na arabski-dogodina...uff ai a shte se prosveshtavam...che imam malko birka
A da znaete koi mi noseshe saka do marshrutkata...onova upi-Plamen,koito beshe na uvodniq kurs.I mi spodeli 4e ne se otkazal,a shte se qvi s nas na izpitite ,a puk na arabski-dogodina...uff ai a shte se prosveshtavam...che imam malko birka
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
ЧЕстита ви идващата НОва година,нека ви е хубу в Невро Съюза и да станте истински хора,като НЕВРОСЪЮЗЦИТЕ!!!!
Айде на купон в нас на 30!!!Ама трябва да дойдете до Ямбол...САМА съм цяла седмица,и се чудя зящо се върнах.
Я Кулуния,знаеш ли кога е контролното по ЛТЗ и кви ще са въпросите????
Айде на купон в нас на 30!!!Ама трябва да дойдете до Ямбол...САМА съм цяла седмица,и се чудя зящо се върнах.
Я Кулуния,знаеш ли кога е контролното по ЛТЗ и кви ще са въпросите????
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
- Pu
- Пишете, о, братя
Аля, слънце, искрено се надявам да имаш предвид контролно по езикознание...
ЛТЗ... ОМФГ. ОМФГАЮИ... Дайте малко информация, моля ви.
ЛТЗ... ОМФГ. ОМФГАЮИ... Дайте малко информация, моля ви.