как върви подготовката ви по история за КСК 2006?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Да ви кажа познавам няколко човека които са били на курсовете в СУ и са имали намерения там да влязат и в крайна сметка са влязли в УНСС с по-добри оценки от тези в СУ на изпита. Затова по-скоро слагайте 2та изпита в СУ и УНСС на една скала защото историята си е история. Важно е човек да има изградено историческо мислене. Не само къде, как и кога, а защо? 
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Значи мисленето ти е сбъркано. Това, че СУ е най-готиния университет в Европа е ясноflyhouse написа:според мене трябва да има еднакви критерии и изпити във всички ВУЗове
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
Абе не мога да разбера едно нещо - защо "отклоненията" се считат за грешка ? И на кое му се вика "отклонение" ? Примерно ако очертавам по-подробно политическата картина във Византия да речем, Арабския халифат и т.н. но си напиша всичко за България по темата,защо пък да ше се смята като грешка ? Не трябва ли да е обратното- да се приемат като бонификация към оценката,защото си навътре с някой допълнителни информаций ?!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Аз днес много съм се ядосала на България и на ниския стандарт на живот. Ако реши човек да учи в Германия, например, където обучението е безплатно (за съжаление на някои места вече искат по 500 евро на семестър), но му трябват 600 евро на месец, за да живее скромно, то едно средностатистическо семейство е невъзможно да му осигури тези пари. Много е тъпо. Чак се дразня. И да ми идват германските бабички лятото на море за по 1 месец с една пенсия. Е тва вече е.... ужас.
П.П. Съжалявам за отклонението от темата, ама не можах да се сдържа.
П.П. Съжалявам за отклонението от темата, ама не можах да се сдържа.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
за това имах впредвид...ти трябва да напишеш четири идеологии, но и аз трябва да го направя...а ако си знаеш какво трябва материала ще успееш...не е нещо, което да не е правено досегаPOWER написа:но в УНСС миналата година като ги забиха с четирите идеологии как да ги напишат подробно за пет часа ? Не възможно е, то затова след половиния час залата е била почти празна.
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!