[КСК 2010] Български език и литература

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
New Reality
В началото бе словото

Re: Подготовка по БЕЛ, КСК 2010-2011

Мнение от New Reality »

не бщра , а бюра
"Обади се като пристигнеш ... "

Спрете войната по пътищата !!!
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти
Курс: първи

Мнение от Eleanor »

The_iMMortal_f написа:Знам...просто не е честно..живота е скапан..
:|
не че нещо, ама като в нашия клас поне 17-8 от 23-ма преписват и аз винаги съм от тези 5-6, които никога не преписват, трябва да ги гръмна всичките, така че има и много по- тежки случаи...
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

^знам че има , просто винаги съм недоволна..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Кво ви пука като тия от вашия клас преписват на контролни. Не виждам как това трябва да ви дразни. Колкото до изпита това вече е друга тема. :P
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

^ ами как няма да се дразни човек, те някои още твърдят, че може да се разбива знаменател и пак ще имат почти колкото мен по математика, а то да беше и само по мате, да ги позлатиш, адски дразнещо е
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

^ Именно..съгласна съм..А в моя клас голямо влияние имат даскалите.. Г-на ми български лъха на хомосекусалност ..Той е просто ляв...Цяла семдица беше болен.. (ако питате мен е ходил по мъжки проситутки, но.. ) и заместваше една жена, която също беше строга, но справедлива..Пише ми тя 6 за участие..Идва си тоя пръдльо и вика : Айде да си защитавате 6-тичките дето ви ги е написала тая" (Все едно..тая госпожа няма опит, не е учила и е писала ей така...) И стигна до мен и ме видя че съм Аз.. защото с него живеем в някакъв конфликт..и вика: Тая шестичка ще я забравиш.. И понеже аз съм "Мис Търся си правата" отговарям : Абе как така?Аз мога да си я защитя..Анализирах "Повест" на Далчев и бях рок звезда!?!?Как ще я забравя тая шестица..Мога да ви докажа!! Той: Няма да ми доказваш нищо - и я задраска ..Ей така-с леденото си хомосексуално сърце! После си показах катърския инат и си казах: каквото и да ме попита от тук на сетне.. МЪЛЧАНИЕ..Мълчание, ама Милен Цветков да ми завиди чак...После разбира се изпаднах в нервна криза, защото е кофти да знаеш, че знаеш, а друг да ти казва, че не знаеш...И как няма като за литературата съм изревала повече сълзи, отколкото за мъж!!! Убивам за конкуренцията в този "Спорт"...
Някакви подобни хищни даскали да имате вие?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

Оплачи се от този даскал, че се заяжда с теб.Мини на независима комисия да те оценява.Ако имаш компромати срещу него свидетелствай срещу него пред директорката и районния инспекторат.Общо взето не му се връзвай и гледай да не си пропикаеш дипломата заради някакъв си там.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

И ако нещо се обърка и не се застъпят за мен, и станат едни приятни сценки, няма ли останлите 4 месеца да ми се сторят 4 години и няма ли господина ми да иска "да установим хард полов контакт", за да ми пише 6 после?Мислила съм го и това..

invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

нема страшно нали е хомо :lol:
Изображение
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Именно де..че по-скоро би ме надънил, отколкото да ми пише 6

Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

The_iMMortal_f написа:Някакви подобни хищни даскали да имате вие?
хаха, при нас положението е мн тежко, понеже ние не сме с оценки, а сме с точки и диференцирането става още по-голямо , примерно 15 точки са 6.00 14- 5,875 и т.н. до 0, та при нас на някои от протежетата хич не им се и поправят грешките и пак не им стигат за 15т. ама после хоп примерно по литература, на края на срока стават 15 , без да имат нито една 15-ка, а на мен тая kyчka по литература ми писа 14 т. за срока миналата година, въпреки, че имах 3 15-ки...
а на милия ни даскал по математика му казаh в края на годината, вие знаете ли, че сега ако дадете едно контролно с материал, минат само преди няколко седмици, сичките тия, на които сте им завишили оценките, ще имат мах по 3-4 точки, което преведено на бг е около 3, и тоя нагъл идиот ми каза - да , знам, а бтв той е немец и сам не можеше да си решава задачите и трябвяше аз и още едно момче да го "подсещаме" как ще стане задачата, абе... ако тръгна да пиша за всички даскали и колко несправедливости има в нашето даскало, ще стане цял роман, заттова предпочитам да спра, че само ще се ядосам, те от нашите някои даже са си платили , за да влезнат в тоя клас, та сигурно и сега си плащат, нали са богаташчета и са свикнали мама и тате да дават, за да може някой да им налива или пък както в случая да им пише оценки

П.П. Съжалявам за многословния си изблик на мъката ми (ако така мога да я нарека), спирам вече наистина
:compress: :compress: :compress:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

^ положението е трагично..Да си бях завършила радневското СОУ.. щях да приемам шестици на килограм : "Елате ми повече".. нали? Ама не...

Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

The_iMMortal_f, и все пак, ако имаше не 6, а 2, нямаше ли да искаш да задраска 2-ката и да почнеш наново :lol: Ако кажеш "нямаше" - звучи като лъжа, ако кажеш "щях"-звучи доста двулично :scratch:
Компютърни науки I курс
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Как така ако имах 2... Не би трябвало да се случва.. :shock:

Аватар
TeDy
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от TeDy »

Аз като се заям с моите даскали става така, че ме обвиняват за съветник на герб :)
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”