КСК 2009 - Биология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Kristinka
В началото бе словото

Re: КСК 2009 - Биология

Мнение от Kristinka »

molekulata написа:
Kristinka написа:ЗДР на всички.И аз бях на изпита по био вчера и честно казано темата си беше доста лесна.За всички които питат трябвало ли е да се пише за лизозоми,апарат на Голджи и ендоплазмена мрежа отговора е ДА и то поради две основни причини първо участват директно в обмяната на веществата и второ са мембранни органели.Молекулката написа грешно и самата тема "КлетъчнИ мембранИ и ОБМЯНА на вещества между клетката и околната среда".Някой тук беше споменал за екзо ендоцитози...еми тва всъщност се осъществява от лизозомите,които пък се произвеждат от апарата на Голджи...така че влиза си на 100% процента...а за теста аз имам около 5 грешки.Не беше труден стига да си чел целия материал.
Някой има ли инфо дали ще побликуват теста с отговорите и кога ще е това.Успех на всички :cheers:

Ок,написала съм го грешно и какво,инфаркт ли ще получиш??? Я се успокой....ходила си на курсовете в СУ,и? Това не означава че знаеш на 100%.....успокой се .... :mrgreen:

миличка...много съм си спокойна.Ходила съм и знам какво трябва да се включи в дадената тема И МНОЖЕСТВЕНОТО ЧИСЛО НЕ Е ЗА ПРЕНЕБРЕГВАНЕ !!!
Айде стига вече че станахте досадни :scratch:
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

цццццц не така към Колешката Молекула /задължително се изписва с главни букви/ нейната дума е закон за мене :) :) :)

Kristinka що ме дразниш толкова бе дребна душице и ме караш да псувам по никое време......
Последно промяна от scalpelo на 27 Апр 2009, 21:43, променено общо 1 път.
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Мнение от Rehabilitator_ »

Може и тахикардия да поучи.......... :drunken:, алеле ти след малко ще ни биеш май, я не се прави на интересна, че от унито такава цафара могат да ти завъртят, че да ти се завърти главата на 360 градуса, ти кат си ходила на курс, какво, да не си Бог?Имала достоверни източници и питала за информация, я не се излагай, ти за тва ли си толко убедена че имаш 5 грешки, а?Ти да не си корумпирана? :| :| :|
Последно промяна от Rehabilitator_ на 27 Апр 2009, 21:43, променено общо 1 път.
Kristinka
В началото бе словото

Мнение от Kristinka »

Бог съм ... проблем ли видя ?
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Абе ти по-добре е да не си създаваш проблеми с мене, не се прави на ВЕЛИКА, щот ще си поредната двойкарка в класацията, не се пали :shock:
Kristinka
В началото бе словото

Мнение от Kristinka »

И какво ако имам двойка?Ти за мен ли взе да се притесняваш
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Едва ли некой се е загрижил за тебе....просто се дразниме от тъпите ти коментари, нарушаващи приятелската и изпълнена с обич/само и единствено насочена към Молекулка/ и разбирателство среда....
Аватар
ralka_mnt
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: трети

Мнение от ralka_mnt »

АБЕ стига сте спорили!!!!! не се излагайте.. :)
Illusion never changed into something real..!!
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Ами като гледам как изпадаш в истерия за едно мн.ч, представям си ако имаш 2,00, леле ти ще вземеш да се споминеш........притеснявам се за здравето ти колежке, за кръвното, ще излезеш с някоя артериална хипертония на 18 години, недей така :lol: :lol: :lol:
Аватар
molekulata
В началото бе словото

Мнение от molekulata »

Момиче..... каде отиваш ти :mrgreen: може би :mrgreen: :lol:
Ако не сме първи сред първите,то тогава за какво ни е младостта [!i]

http://www.bgbanka.com/reg.php?ref=12861
Kristinka
В началото бе словото

Мнение от Kristinka »

ххахаа добре казано :drunken: нека имам 2 там е работата че не ми пука
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Какво се обясняваш тогава......
Аватар
ralka_mnt
В началото бе словото

Мнение от ralka_mnt »

Miss Sisi написа:Здравейте и от мен :D Ще може ли някой да ми обесни защо повечето смятат , че лизозоми, АГ и ЕПМ трябва да се включат :?: Не разбирам ако е трябвало да се пише и за тях защо има отделна тема и за едномембранните, всмисъл че ако трябва да се пишят едни и същи неща на две теми то се препокриват нещата и май няма смисъл :roll:
П.П. Това не означава че смятам друго мнения за грешно :wink: :wink: :wink:

и аз се питам същото.. пък и в темата не беше посочено "органели" а само "мембрани"... има си отделни теми за едномембранните органели .. а може би повечето са се объркали, тъй като в конспекта на МУ от миналата година, темата за плазмената мембрана включваше и лизозомите и комплекса на Голджи и т.н.. не знам... говорих с учителката си и тя каза, че не би трябвало да се пише за тях :)
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Охоооо Молекулка и Скалпелчо, вие да не сътворите някоя ДНК-молекулка, а сладури? Да не ви запишат като Централна догма на любовта :)

Ралка, споко бе, какво ако не си ги написала, пък е трябвало, ти за една единица надолу ли си?
Последно промяна от Rehabilitator_ на 27 Апр 2009, 21:56, променено общо 1 път.
Аватар
ralka_mnt
В началото бе словото

Мнение от ralka_mnt »

Rehabilitator_ написа:Охоооо Молекулка и Скалпелчо, вие да не сътворите някоя ДНК-молекулка, а сладури? Да не ви запишат като Централна догма на любовта :)
и аззз ги подозирам :cheers:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”