molekulata написа:Kristinka написа:ЗДР на всички.И аз бях на изпита по био вчера и честно казано темата си беше доста лесна.За всички които питат трябвало ли е да се пише за лизозоми,апарат на Голджи и ендоплазмена мрежа отговора е ДА и то поради две основни причини първо участват директно в обмяната на веществата и второ са мембранни органели.Молекулката написа грешно и самата тема "КлетъчнИ мембранИ и ОБМЯНА на вещества между клетката и околната среда".Някой тук беше споменал за екзо ендоцитози...еми тва всъщност се осъществява от лизозомите,които пък се произвеждат от апарата на Голджи...така че влиза си на 100% процента...а за теста аз имам около 5 грешки.Не беше труден стига да си чел целия материал.
Някой има ли инфо дали ще побликуват теста с отговорите и кога ще е това.Успех на всички
Ок,написала съм го грешно и какво,инфаркт ли ще получиш??? Я се успокой....ходила си на курсовете в СУ,и? Това не означава че знаеш на 100%.....успокой се ....
миличка...много съм си спокойна.Ходила съм и знам какво трябва да се включи в дадената тема И МНОЖЕСТВЕНОТО ЧИСЛО НЕ Е ЗА ПРЕНЕБРЕГВАНЕ !!!
Айде стига вече че станахте досадни