Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Мнение от admin.sport »

Ecoholic написа:Как става това заявяване?!
Във Факултета, когато заявяваш факултативни , избираеми и т.н. дисциплини.
egoistic
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от egoistic »

Имам един въпрос.С една приятелка искаме да ходим заедно на спорт,но аз съм редовно,а тя задочно.Знам,че задочниците нямат предвидени часове за спорт,но имали някакъв начин тя да идва...например да плаща някаква такса :?
Par ironie du sort...
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

egoistic написа:Имам един въпрос.С една приятелка искаме да ходим заедно на спорт,но аз съм редовно,а тя задочно.Знам,че задочниците нямат предвидени часове за спорт,но имали някакъв начин тя да идва...например да плаща някаква такса :?
Няма проблеми, стига да не пречи на учебния процес.
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър
Специалност: медицина
Курс: първи

Мнение от dqvolito »

Колко години е задължително да се ходи на спорт? Става въпрос за специалност медицина.
ventsislav.dimitrov
В началото бе словото

Мнение от ventsislav.dimitrov »

Здравейте, искам да попитам дали във ФМИ специалност Софтуерно инженерство е задължително да се запише спорт защото в програмата ми няма нито изпити нито текущи оценки на Спорт?
Severozapad
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Severozapad »

СТАДИОН „АКАДЕМИК” /зад х-л.Плиска/
- Плуване - вторник от 15.00 – 17.00 ч.; сряда от 10.00 – 12.00 ч.; четвъртък от 14.00 – 17.00 ч.; петък от 13.00 – 16.00 ч.

- Фитнес - от понеделник до четвъртък от 10.00 – 14.00 ч.
Къде точно става записването за фитнес?
Аватар
Sevbg
В началото бе словото

Мнение от Sevbg »

Искам да попитам, възможно ли е да запишем повече от един спорт ?
enyla
В началото бе словото

Мнение от enyla »

Severozapad написа:
- Плуване - вторник от 15.00 – 17.00 ч.; сряда от 10.00 – 12.00 ч.; четвъртък от 14.00 – 17.00 ч.; петък от 13.00 – 16.00 ч.

Наистина къде точно става записването за фитнес и плуване? Въобще не се разбира от информацията, която е дадена.
На това отгоре записването за плуването е в часовете, в които имам занятия. А в деня, в които мога да се запиша, имам спорт! :shock: Пък държа да е плуване. Няма ли някакъв телефон, на които можем да заявяваме или нещо подобно?
Защо още първата седмица Алма матер ме кара да избирам между лекциите и спорта?! И двете са еднакво важни за мен.
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

enyla написа:
Severozapad написа:

Наистина къде точно става записването за фитнес и плуване? Въобще не се разбира от информацията, която е дадена.
На това отгоре записването за плуването е в часовете, в които имам занятия. А в деня, в които мога да се запиша, имам спорт! :shock: Пък държа да е плуване. Няма ли някакъв телефон, на които можем да заявяваме или нещо подобно?
Защо още първата седмица Алма матер ме кара да избирам между лекциите и спорта?! И двете са еднакво важни за мен.
Кое не му е ясно - ст."Академик", зад х-л Плиска.
Освен това, ако си знаете програмата и желанията, може да ви запише и друг ваш колега. Трябва да му дадете имената, факултет, курс, факултетен номер.
enyla
В началото бе словото

Мнение от enyla »

Да, admin, много добра идея. Още втория ден е пълно с колеги, които ще се втурнат да ме записват! Университетът трябва да мисли за удобството на студентите, а не само колегите им!
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

enyla написа:Да, admin, много добра идея. Още втория ден е пълно с колеги, които ще се втурнат да ме записват! Университетът трябва да мисли за удобството на студентите, а не само колегите им!
Колеги, това са възможностите на Департамента по спорт.
Вярвайте, че Департаментът се опитва да създаде най-добрите възможности за студентите си, въпреки липсата на спортна база, въпреки липсата на финансови възможности, въпреки недостига на преподаватели, въпреки неадекватното отношение на Държавата и в частност на Университетите, въпреки ...
А относно записването, когато човек иска нещо, ще намери начин да го постигне.
vuvuzela
В началото бе словото

Мнение от vuvuzela »

Някой може ли да поясни къде става записването за тенис във Физическият факултет. Нито е дадена стая нито нищо?
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

enyla е права. Може би това да са възможностите на департамента по спорт, но университетът би трябвало да се постарае да ги разшири. Не може записването да става на принципа "най-бързият печели" и всяка година да се търчи наляво надясно в първата седмица, че да не би да не остане свободно място.
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

vuvuzela написа:Някой може ли да поясни къде става записването за тенис във Физическият факултет. Нито е дадена стая нито нищо?
На кортовете. Те се виждат щом влезете в двора, няма как да се объркате.
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

ники написа:enyla е права. Може би това да са възможностите на департамента по спорт, но университетът би трябвало да се постарае да ги разшири. Не може записването да става на принципа "най-бързият печели" и всяка година да се търчи наляво надясно в първата седмица, че да не би да не остане свободно място.
Прави сте!!! Докато Университета няма собствена спортна база (да не говорим за финанси), както нормалните университети, така ще е.
Колеги студенти, бъдете по-силни, по-смели и по-бързи. Дерзайте, искайте, бъдете, търсете си правата, не се примирявайте!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”