Мнения за модераторския екип
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Мнения за модераторския екип
Политиката относно обидите я има в правилата на форума, които някои хора явно не са чели.
И ще го кажа за 29560387539847593754690 път - хора, не обръщайте толкова внимание на виртуалното.
Има и реален живот, в който повече си струва да се хващате и мъчите за това кой какво ви е казал, пък какво има предвид и прочие.
И ще го кажа за 29560387539847593754690 път - хора, не обръщайте толкова внимание на виртуалното.
Има и реален живот, в който повече си струва да се хващате и мъчите за това кой какво ви е казал, пък какво има предвид и прочие.
- Bety_
- Летящите Пръсти
Георги, ти си моят кумир!!!!
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
+1Bety_ написа:Георги, ти си моят кумир!!!!![]()
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
+ 1
Даже бих настоявал пред академическия съвет на СУ да се въведе причина за изгонване на студенти от Университета, която да бъде : "дебилизъм, уронващ престижа на СУ". Надявам се след академически съвет тя да се въвъде и във форума.
Сега сериозно. Едно време писах в един друг форум, където в един момент се беше появил форумец - 99 % като пич - дразнеше всички, обиждаше на ляво и на дясно, налагаше си мнението и т.н. и т.н. Въпросният дразнител беше баннат за по - малко от седмица, не защото не е спазвал правилата и е спамил на ляво и на дясно, а защото дразнеше повече от половината потребители на форума. Пич пише от...хм...доста време
Нищо против нямам музиката, която слуша. Напротив - но пич, ако го отделим от групата, която слуша поп - фолк (нямам абсолютно нищо против нито Бетон, нито Ники, нито Фак и т.н. и т.н., даже към първите двама определено храня симпатии в някои отношения) е единственият, който дразни 90 % от активно пишещите във форума и това той го прави НАРОЧНО. Нямам какво повече да добавя...
Даже бих настоявал пред академическия съвет на СУ да се въведе причина за изгонване на студенти от Университета, която да бъде : "дебилизъм, уронващ престижа на СУ". Надявам се след академически съвет тя да се въвъде и във форума.
Сега сериозно. Едно време писах в един друг форум, където в един момент се беше появил форумец - 99 % като пич - дразнеше всички, обиждаше на ляво и на дясно, налагаше си мнението и т.н. и т.н. Въпросният дразнител беше баннат за по - малко от седмица, не защото не е спазвал правилата и е спамил на ляво и на дясно, а защото дразнеше повече от половината потребители на форума. Пич пише от...хм...доста време
Нищо против нямам музиката, която слуша. Напротив - но пич, ако го отделим от групата, която слуша поп - фолк (нямам абсолютно нищо против нито Бетон, нито Ники, нито Фак и т.н. и т.н., даже към първите двама определено храня симпатии в някои отношения) е единственият, който дразни 90 % от активно пишещите във форума и това той го прави НАРОЧНО. Нямам какво повече да добавя...
Последно промяна от camel на 26 Ное 2008, 12:19, променено общо 3 пъти.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Гарсон! Голям Чивас за Смокинг Миро 
Ставаме двама, желаещи кончината на тоз определен потребител
Ставаме двама, желаещи кончината на тоз определен потребител
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Лорде, я ги преброй пак. Май до момента са (сме) поне 5-6
.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Много сме, силни сме 
Who's got the arsenic?
(и пак изчезвам да работя)
Who's got the arsenic?
(и пак изчезвам да работя)
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Oh, but arsenic is so painless, let's do something else,rip open his `est and tie him to a high mountain rock someplace...
Гошо, респект

Гошо, респект
My will be done!!!
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Които пък правила могат да се променят, когато на някой му скимне или просто, когато е определен период от месеца....Crematory написа:Политиката относно обидите я има в правилата на форума, които някои хора явно не са чели.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Hail to the great Mirror!
Гошо за админ!
Гошо за админ!
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
camel е прав...на пример Бетон не се заяжда с никой...той си е на принципа "Обичам си чалга и въобще не ме ебе за теб"
Живее си...пише си, не се заяжда с никой...
За ники имам резерви...но Пи4 определено е неква еманация на простотията
Живее си...пише си, не се заяжда с никой...
За ники имам резерви...но Пи4 определено е неква еманация на простотията
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аз пък съм потресен от Smoking Mirror! Нищо не оправдава подобни премислени и нарочни обиди. Едно е на някой да му изпуши защитния блок и да го направи в пристъп на афект, друго е така, съвсем преднамерено и целенасочено.
Аз също си позволявам често да подбъзна пи4а и дори той ме обяви публично за неприятел заедно с други, за което вероятно си има основания. Не търпя и любимата му чалга, но този тип лични обиди са отвратителни.
Още повече Smoking Mirror не даваше вид на човек, склонен да прави такива неща във форума...
А кой на кого пречи - на калпава ракета космосът й крив!
Аз също си позволявам често да подбъзна пи4а и дори той ме обяви публично за неприятел заедно с други, за което вероятно си има основания. Не търпя и любимата му чалга, но този тип лични обиди са отвратителни.
Още повече Smoking Mirror не даваше вид на човек, склонен да прави такива неща във форума...
А кой на кого пречи - на калпава ракета космосът й крив!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
А лични обиди от сорта на "знам, че през живота си не си слушал народна музика", което за мен лично е адски обидно? Или "сега, ясно ми е, че всички тия, дето ги харесваш, са *****", отнасящо се за повечето момичета, които познавам, включително приятелката ми? И това е върхът на айсберга. Оставям неща като това, че съм ограничен, мръсен, нахален, враждебен и по всички параграфи много по-нисш от него.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Смоуки, Смоуки - що ти трябваше, душко! Сега и ти ще се сдобиеш с предупреждение, както и Носфи, защото засегнатото детенце ще изтича при кака админ, която ще го почеше зад ушичките и ще зараздава "награди" на калпазаните. И ти ще си виновен за чуждия дебилизъм, а потребителят, който в действителност обладава това качество, за пореден път ще си остане чист като златна пеперуда в розова мъгла, вместо да е излетял с шутове толкова отдавна, че вече да не го помним, камо ли да се занимаваме с него.
Надявам се, разбра, че съм съгласна с огромна част от написаното от теб - просто не ми се иска, в името на един самозванец, да пострада истински пич като теб. А предвид отношенията в този форум, съм все по-убедена, че това ще се случи.
Надявам се, разбра, че съм съгласна с огромна част от написаното от теб - просто не ми се иска, в името на един самозванец, да пострада истински пич като теб. А предвид отношенията в този форум, съм все по-убедена, че това ще се случи.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември