"съжалявам колега, _І_, септември месец пак"drakusa написа:Той сега чете такива лекции на магистрите за жестоветеorion_elira написа:Коментар на д-р Джени Маджаров - единственият специалист в България, който изследва етнологията на жестовете със среден пръст
ЕХАААААА тва ме разби![]()
![]()
и защо не ни е научил само не знам
![]()
Даже на изпита трябвало да му тълкуват жестове, най-различни - от Средновековието, та чак до днес. Ама дали и за средния пръст им раправя, виж трябва да ги питам за това
Ама представете си на изпита покаже среден пръст и пита: "Какво е това?"
![]()
Строго конфиденциалните разговори на Етнолозите!
Модератор: sientelo
- W140
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Строго конфиденциалните разговори на Етнолозите!
- orion_elira
- Да живей словото
- Курс: трети
ХАХАХ е мисля че показването на среден пръст на изпита си е доста красноречиво
Но иначе това за жестовете звучи супер интересно .. само ми е малко странно какви па толко жестове са имали през Средновековието 
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- drakusa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ееееееее, как така - жестове е имало във всяко едно време. Я си представи като не е имало английски език как хората са се разбирали, ако са от различни места. Или преди маймуната да проговори членоразделноorion_elira написа:ХАХАХ е мисля че показването на среден пръст на изпита си е доста красноречиво![]()
Но иначе това за жестовете звучи супер интересно .. само ми е малко странно какви па толко жестове са имали през Средновековието
Надолу в съдържанието на този брой на Анамнесис ще видиш къде е точно статийката на Джени, щракаш, стига да не те мързи покрай четенето за изпити
- orion_elira
- Да живей словото
Е мерси
ще ми е интересно да я прочета .. и без това не съм се преучила по изпитите

"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не знам за славянската етнология, но балканската етнология рулеззззззз
Страшно интересна материя
Като птичка в небесата 
- W140
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
в смисъл че материята е скучна илиsientelo написа:Не знам за славянската етнология, но балканската етнология рулезззззззСтрашно интересна материя
![]()
този профил със снимки, никак не е лош
http://www.flickr.com/photos/ichnusa_land/
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не , напротив, точно обратното
материята е уникално интересна както и целите Балкани с тяхната заплетена история
Като птичка в небесата 
- orion_elira
- Да живей словото
КОЛЕГИИИИИ кога ще ходиме пак не екскурзийка АЙДЕ събирайте сили и май месец да се понасяме на някъде .. не може на тва хубаво време да се учи и да се седи в София!!!!!

- Малък рус дзвон
- В началото бе словото
Аз съм почти сигурна ,ама все пак да питам. Тръгваме на първи август в 10 сутринта от Васили Левски, нали?
И друго се чудя.Дали ще пътуваме със същия рейс от Гьолечица? Щото ако е с него и е такава жега мисля, че ще е най-ужасното пътуване изобщо някога.
И друго се чудя.Дали ще пътуваме със същия рейс от Гьолечица? Щото ако е с него и е такава жега мисля, че ще е най-ужасното пътуване изобщо някога.
- MARRISSA
- От дъжд на вятър
Аз лично за мястото на тръгване - ст. "Васил Левски" съм сигурна, че е там, обаче за час не се сещам и на мен нещо 10 часа ми се върти ... 
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"
http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Е защо да е ужасно? Тъкмо ще направим една 9-часова сауна преди морето и който оцелее до там ще се къпе в моретоМалък рус дзвон написа:Аз съм почти сигурна ,ама все пак да питам. Тръгваме на първи август в 10 сутринта от Васили Левски, нали?
Иначе в 10 тръгваме, правилно сте разбрали...Вече нямам търпение
Не от висотата, от низостта ми се гади.
- etnolojka:)
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
тежко ще е това пътуване, но и аз нямам търпение вече
а като се позамислим и колко пъти ще спираме по пътя дано до към 8-9 вечерта пристигнем
още малко и сме там
моренце дръж се идвамеееееееееееее
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
- drakusa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мисля, че няма да сте със същия автобус. Понеже преди 2-3 седмици се видяхме с Тепавичаров случайно в университета и се разговорихме за разни работи. И покрай другото се оплака се, онзи автобус, с който сте били го бракували, сега имало само някакво 20-местно бусче и се чудеше за транспорта тогава. Но го е измислил шсе някак, обаче дано имате климатик, че иначе лошо. Мн хубава практика ви пожелавам, внимавайте с приливите и запоите на плажа вечер

- Малък рус дзвон
- В началото бе словото
Хора, пишете утре като мине откриването, че ние тук малко изолираните ще изпуснем въвеждането на новия първи курс.