Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?

Мнение от rachence »

Повечето ми приятели са мъже.
Естествено, че съществува. Просто трябва да се подбират хората :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

От мъжка гледна точка (поне според събраните и анализирани от мен емпирични данни) съществуването на подобен вид приятелство е възможно само ако е налице поне едно от следните четири условия:

1. Жената страда е тежка форма на затлъстяване и има силно окосмяване над горната устна (по-просто казано - дебела като свиня и космата като маймуна).

2. Жената е с над 20 години по-възрастна от мъжа.

3. Между мъжът и жената съществува родство по права или съребрена линия.

4. Мъжът е ГЕЙ! :mrgreen:
Аватар
ellassence
От дъжд на вятър
Специалност: китаистика
Курс: първи

Мнение от ellassence »

направо съм възмутена от чистата истина :D :D
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

вечен студент написа: 2. Жената е с над 20 години по-възрастна от мъжа.
А понякога и това не е гаранция... ;)
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

За мене чисто и близкото приятелство между мъж и жена е невъзможно. Гаджето ми е доказателство за това. :lol: 8)
vvvv
В началото бе словото

Мнение от vvvv »

вечен студент написа:От мъжка гледна точка (поне според събраните и анализирани от мен емпирични данни) съществуването на подобен вид приятелство е възможно само ако е налице поне едно от следните четири условия:

1. Жената страда е тежка форма на затлъстяване и има силно окосмяване над горната устна (по-просто казано - дебела като свиня и космата като маймуна).

Много си прав. Няма как да имам неква супер красива приятелка и да нямам задни мисли към нея :D :D Все пак сме мъже!!
Не съм герой, просто не изпитвам страх!!
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

ми аз принципно предпочитам да поддържам приятелски отношения предимно с мъже ,но обикновено мъжете общуват с нас единствено,когато искат нещо повече,а когато ги отрежеш за приятелство не искат и да чуят,така че е ясно в кой е вината :twisted: .на мъжете не им трябват приятелки,а на мен пък не ми трябват гаджета :lol:.иначе вярвам в тоя вид приятелство,но мисля,че е възможно само,ако е започнало в детството и не е имало задни мисли :lol:
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

vvvv написа:
вечен студент написа:От мъжка гледна точка (поне според събраните и анализирани от мен емпирични данни) съществуването на подобен вид приятелство е възможно само ако е налице поне едно от следните четири условия:

Много си прав. Няма как да имам неква супер красива приятелка и да нямам задни мисли към нея :D :D Все пак сме мъже!!
Тук не съм съгласен, нормално е човек да има сексуални фантазии за приятелка. Но докато тези мисли си останат в мъжката глава, то това не пречи на приятелство със съответната представителка на противоположния пол. Личен опит - многократно доказан.
kriskata написа:ми аз принципно предпочитам да поддържам приятелски отношения предимно с мъже ,но обикновено мъжете общуват с нас единствено,когато искат нещо повече,а когато ги отрежеш за приятелство не искат и да чуят,така че е ясно в кой е вината :twisted: .на мъжете не им трябват приятелки,а на мен пък не ми трябват гаджета :lol:.иначе вярвам в тоя вид приятелство,но мисля,че е възможно само,ако е започнало в детството и не е имало задни мисли :lol:
И тук не съм съгласен, толкова е интересно да си имаш приятелка, но винаги към нас се отнасят със предубеждение и тогава трябва да преглъщаме това снизходително отношение към нас, като първични зверове с една единствена действаща мозъчна клетка, която служи за репродукция. И с постоянно такова отношение към нас, представителите на силният пол, ние се приучаваме да се държим така както се очаква от наз за да не бъдем сметнати за хомосексуални или нещо подобно... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My will be done!!!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Интересно е,че според моите наблюдения,всички мъже "приятелки" си нямат интимна дружка.Мисълта ми е,че приятелството между мъж и жени ампутира природните му нужди и умения за удовлетворяването им :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Ми при мен не беше така,
но с мойта се разделихме преди 2 месеца :| :| :|
My will be done!!!
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Аз пък не мога да разбера защо все мъжете са виновни..
От самта жена зависи как ще се държи даден нейн приятел/мъж с нея. Ми, като не искаме да ни мислят за потенциален сексуален обект им казваме всичко в прав текст,пък те да си решават дали да продъжаваме приятелските си взаимоотношения. Амааааа повечето жени хем ги сърби, хем ги боли. Защото не е кой знае колко неприятно да знаеш, че си желана от някой. И после се оплакваме- 'той май иска нещо от мен'.. Ми като си тъпа овца и се държиш нетрезво, какво да прави човекът :lol:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мерси за подкрепата :wink:
Приятно изненадан съм :mrgreen:
Неочаквах девойка да застане на моя страна в тази дискусия :alien:
My will be done!!!
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

gogigagagagigo написа:Неочаквах девойка да застане на моя страна в тази дискусия :alien:
На страната на реалността съм 8)
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

:shock: секи път си казвам в прав текст и тва е резултата.аз не говоря на посоки пфуу..
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

gogigagagagigo написа:И тук не съм съгласен, толкова е интересно да си имаш приятелка, но винаги към нас се отнасят със предубеждение и тогава трябва да преглъщаме това снизходително отношение към нас, като първични зверове с една единствена действаща мозъчна клетка, която служи за репродукция. И с постоянно такова отношение към нас, представителите на силният пол, ние се приучаваме да се държим така както се очаква от наз за да не бъдем сметнати за хомосексуални или нещо подобно... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ти изобщо някога бил си влюбен в своя приятелка?
И впрочем, нямам впечатление жените да се отнасят с такова предубеждение - дори точно обратното.
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”