17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Aqua ~
В началото бе словото

Мнение от Aqua ~ »

Кво стига ? Тва е най-елементарната тема в конспекта ...
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Aqua ~ написа:Кво стига ? Тва е най-елементарната тема в конспекта ...
Еми да ти се бяха паднали Киро и Методий тогава...за да можеш да блеснеш.

Аман вече....
Последно промяна от Corlic на 17 Юли 2007, 22:45, променено общо 1 път.
Аватар
Aqua ~
В началото бе словото

Мнение от Aqua ~ »

Темата е лесна, но това не означава че всичките 3200 кандидата ще имат оценка над 5.50...

Просто разликите няма да са толкова големи иии повече хора ще имат шанс да се конкурират ... Но определено не е това начина ... Аз не бях се готвил за редовния , свърших си работата още на предварителния , и въпреки че два месеца см чел само по литература днес без никви проблеми написах 20 стр по темата ... Просто ме е яд , исках нещо по - трудно , за да не се притесняавам от високи оценки на конкурентите и тва е ..
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

колкото по-лесна е темата,толкова повече се завишават изискванията!споко,накрая ще останат само най-добрите... :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Aqua ~
В началото бе словото

Мнение от Aqua ~ »

Еми квото такова все пак ... Пък и факта ,който ме успокоява е ,че отново доминиращи бяха кандидат - студентките ...
Напрао ме е яд ,че дойдох в София за тоя изпит , тряааше да си остана в Несебър ....
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

dimage , бъркаш.Пак ще има доволно количесвто двойки както всяка година. Нищо не се е променило.
Изображение Изображение
Аватар
MeGzz
В началото бе словото

Мнение от MeGzz »

Aqua ~ написа:Еми квото такова все пак ... Пък и факта ,който ме успокоява е ,че отново доминиращи бяха кандидат - студентките ...
Напрао ме е яд ,че дойдох в София за тоя изпит , тряааше да си остана в Несебър ....

Да не смяташ да прекарваш лятото в Несебър :wink:
Аватар
Aqua ~
В началото бе словото

Мнение от Aqua ~ »

Аз си живея там :)
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Аве тая година покрай тези приятни теми май ще се дигне много бала
;-{
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

нямазначение написа:Признавам, че не съм се изяснил- моя грешка. Имах предвид, че много хора бяха заклани, задето са писали подробно- но и много хора не бяха.

Това, разбира се, е гениален трик от страна на СУ. Защо ли? Защото типажи като melestorm ще се чувстват значими, задето са попаднали на проверяващ-пич и са получили добра оценка и ще могат да говорят своите лайна, ще могат да се чувстват много умни и като бонус- ще могат да хейтват на спокойствие. Пък и у нас "разделяй и владей" е идеалната тактика- разделяш на случаен принцип хората и ги оставяш да се изядат.

Да, говорейки с немалко хора и на базата на моя личен опит, простиращ се до проверяване на темата мога да кажа, че да, 100% имаше сеч. "Темата е небалансирана"- ето това ми беше написано и оценката- намалена с една единица. Да, темите се проверяват от различни хора, които са безсмъртни и не могат да бъдат докоснати, дори да напишат вътре "мързеше ме да чета, копеле, за това ти турих цафар".

А това, че темите не се знаели преди самия изпит- :lol: :lol: :lol: . О, свещена простота. Вярвай си, хитрецо. Не че не съм бил в прекалено елитна компания за частни уроци и не, че те тогава не ми казаха кои автори ще се паднат. Но това също е конспирация... :roll:
Aре стига бе!:-)Ако това го прочете някой проверяващ ще умре от смях.Не се шашкай, никого не искам да обиждам("хейтвам"), всичко си зависи от теб.Тази година повече шегички и фантазии, догодина повече учене.Успех!
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

bilbo написа:dimage , бъркаш.Пак ще има доволно количесвто двойки както всяка година. Нищо не се е променило.
Абсолютно съм съгласен :) Миналата година всички умряха от кеф на Създаване..и накрая кво...Пак ужасно много двойки и нито една пълна шестица :) Твърде много се подценява Средновековие, според мен...За мен то винаги е било най-ужасното...като няква малоумна приказка :) Но няма зна4ение...Много съжалявах като обявиха темата, че не се явих и на реален..защото тази тема я знаех доста добре, но дано 5.50-то от пробния и кам 4 по литература да стига тази година...Че иначе би било доста разочароващо :x
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

melestorm написа: Aре стига бе!:-)Ако това го прочете някой проверяващ ще умре от смях.Не се шашкай, никого не искам да обиждам("хейтвам"), всичко си зависи от теб.Тази година повече шегички и фантазии, догодина повече учене.Успех!
Не е смешно, когато ти намалят оценката с една единица, задето си писал повече, вервай ми... :roll:
Аватар
mantut
В началото бе словото

Мнение от mantut »

"Е 100% има и хора,дето ше кажат,че темата за Македонските движения е най-най-най- яката и уникална тема ама аз я мразя"

аз съм един от тези хора! :D а балканските войни заслужават да се филмират, ще е касов филм!
it is a hard life so live it well!
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Тези двойки винаги ги има, защото винаги има хора, които отиват на история (или заменете "история" с какъвто и да е друг изпит) само да се пробват, от обща култура, заради някой и т.н. В сума всички те предполагаемо плуват между 40-60% (на предварителния повече, ясно защо) 2ки. Тук в форума, където всички сме се надъхали да кандидатстваме и т.н. това ни звучи нелепо, но просто наистина има такива хора и те не са малко.
medicate, medicate
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Две мои приятелки се записаха на теста поистория в УНСС само щото се надяваха да ги сложат в една стая с една друга френдка и да преписват от нея...иначе те двете кандидатстват с география :shock:

Хора всякакви...само дето не ги сложиха в 1 стая :D
ИзображениеИзображениеИзображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”