Надявай се!!! Класирането не е по БАЛ, а по факултети! Юридическия факултет си има отделна бройка и предната година трябваше да имаш бал около 27,50, за да се вредишMerS написа:az do kolkoto znam po4ti vsi4ki koito iskat vlizat na ob6tejitie za6toto SU imat 25 bloka mai i ima mnogo mesta , taka 44e se nadqvam uspehyt da ne e 4ak tolkova vajen ...
a ina4e za studentski grad - estestveno 4e iskam da sym tam...ta nali za tova u4ih xaxa prez vsi4ki meseci na zubrene tva mi be6e stimulytstudenstki e raqt na zemqta
hora, zavedeniq, jivot bez spirane...tam v 2 prez no6tta ne moje6 da se razmine6 po ulicite ....ne mi pre4i mizeriqta, ne mi pre4i 6umyt... abe studentski si e studentski
П.П. А колкото до студентски - наистина е хубаво, но на мен би ми дошло множко... Аз си живея другаде и интересното е, че съм посредата между студентски и центъра... Е честно казано - ходя на диско в Студ.град, но постоянно съм си на центъра... Просто си опознавам града. Не зная как е с хората от по-малки градове, но ако не сте от такъв доста ще ви писне все едно и също да виждате
AlexLevit написа:Затова мюсюлманитеявор написа:В днешно време се е оказало, че жените предпочитат някои други субекти пред джентълмените...ra4e^f написа:В днешно време,като мъжете не са джентълмени и кавалери,все някой трябва да се вживее понякога в тая роля/това беше намек
/
препоръчват по три пъти бой на ден
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"