Изневерявате ли?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
и това е много вярно.. и аз така никога, никога.. ама се случи, не че се гордея с това, но има смекчаващи вината обстоятелства. Все пак смятам, че физическата изневяра не е болка за умиране. Много по- кофти е да си с някой, обаче да си мислиш за друг.smeshko написа:Никога не казвай никога нали знаеш ?Blood Countess написа:Сигурно никой няма да ми повярва, но НЕ СЪМ ИЗНЕВЕРЯВАЛА НИКОГА И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА! И няма да го направя!!
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
-
riding girl
- В началото бе словото
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тюх, мръсник!! Защо не знам за другите две?!!Methuselah написа:На коя от трите?![]()
![]()
![]()
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- renesanz
- Легендарен флуудър
физически-не ,душевно-да.
всички мислят,че с*кса не е изневяра,но не е така.той е по-голяма изневяра отколкото това да се породят чувства към друг човек.аз бих предпочела той да се влюби отколкото да изтреска някой боклук и да се върне после при мен .
всички мислят,че с*кса не е изневяра,но не е така.той е по-голяма изневяра отколкото това да се породят чувства към друг човек.аз бих предпочела той да се влюби отколкото да изтреска някой боклук и да се върне после при мен .
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Amellie
- Постоянно присъствие
Преди малко гледах едно клипче по MTV за превенция на ХИВ ,в което се казваше "You can't hurt anybody by cheating-you can kill them".
Тук всеки може да си пише собствената философия за живота и секса,но лекомисленото отношение към изневярата е опасно.Далеч съм от мисълта да чета морал,никой не е имунизиран срещу повика на плътта,но и болестта само веднъж се хваща.

Тук всеки може да си пише собствената философия за живота и секса,но лекомисленото отношение към изневярата е опасно.Далеч съм от мисълта да чета морал,никой не е имунизиран срещу повика на плътта,но и болестта само веднъж се хваща.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
-
riding girl
- В началото бе словото