Право - всички курсове

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

абе вие луди ли сте, да не сме в училище. това дали ходим на упражнения си е за нас. аз лично на тия упр по ибдп побеснях, защото едно момиченце с крайно неприятен акцент постоянно се опитваше да ми опонира, изказвайки се крайно некомпетентно, а на всичкото отгоре и ме прекъсваше. кво да се прави... не първите 7, а 17 години липсват при някои... :?
иначе беше интересно, но не кой знае какво. нищо ново не сме говорили
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Споко, много нови и интересни неща ще чуеш, които ще ти обърнат някои представи за историята, с която си кандидатствала. Ако изобщо ходиш де, щото аз не ходех...Ама препоръчвам да се ходи 8)
mokanina
В началото бе словото

Мнение от mokanina »

abe hora za6to vsi4ki gledat samo da se priberat u doma i da po4nat da zubkat. dosega nikoi ne se naviva da doide za po 1na bira.ako slu4aino ima nekoi jelae6t az sam v 14ta grupa. qko tupo e da gleda6 kak vseki hodi i visi po kafenetata a pri mene samo zubari.
Аватар
fresh
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от fresh »

mokanina написа:abe hora za6to vsi4ki gledat samo da se priberat u doma i da po4nat da zubkat. dosega nikoi ne se naviva da doide za po 1na bira.ako slu4aino ima nekoi jelae6t az sam v 14ta grupa. qko tupo e da gleda6 kak vseki hodi i visi po kafenetata a pri mene samo zubari.
ами айде да се разберем и някоя събота да си направим масовка,като по Тошово време
На света няма нито един мъж, който може продължително време да се задоволява само с душата на жената.
Жорж Санд
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

greeny написа:едно момиченце с крайно неприятен акцент
казва му се диалект, скъпа :twisted: (освен ако мадамата не е чужденка де :roll:)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

Абе, пичове, Токушев ще ви бъде ли тази година?
До колегите от трети курс нагоре: Кои учебници да си купим по съответните дисциплини, и кои задължителни предмети препоръчвате да вземем, като най-сигурни? Мерси
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.

Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

nrggirl написа:
greeny написа:едно момиченце с крайно неприятен акцент
казва му се диалект, скъпа :twisted: (освен ако мадамата не е чужденка де :roll:)
акцент - особености в произношението, свойствени на говорещия, които са отклонения от нормата
диалект - разновидност на националния език, която се използва в определена общност от хора, ограничена териториално или социално

За мен акцент е по-правилно в случая, тъй като greeny използва съюза "с", който отвежда към особеността при говорещия, а не към разновидността (ако беше използвала "на" щеше да е "диалект") :roll:

П.П. Не искам да прозвучи грубо, но когато придавате подобни чувства
nrggirl написа::twisted:
е добре обстойно да проверявате за какво правите забележка.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

fresh написа:
mokanina написа:abe hora za6to vsi4ki gledat samo da se priberat u doma i da po4nat da zubkat. dosega nikoi ne se naviva da doide za po 1na bira.ako slu4aino ima nekoi jelae6t az sam v 14ta grupa. qko tupo e da gleda6 kak vseki hodi i visi po kafenetata a pri mene samo zubari.
ами айде да се разберем и някоя събота да си направим масовка,като по Тошово време
Снощи се засякохме с 3ма колеги на Ориент 33 :lol: :lol: :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

явор написа:П.П. Не искам да прозвучи грубо, но когато придавате подобни чувства
nrggirl написа::twisted:
е добре обстойно да проверявате за какво правите забележка.
ауч, заболя ме, обиди ми любимата емотиконка, но аргументът беше изключително силен, признавам - да не използвам еди-какви си емотикони... даам, друг път дълго и продължително ще трябва да обмислям дали няма да засегна ТВОИТЕ крехки чувства, въпреки че не виждам въобще какво те бърка точно тоя коментар, освен ако разбира се на засегнах някое болно място, за което не възнамерявам да ти се извинявам :twisted: :twisted: :twisted:

п.п. този път в емотиконките имаше чувства, за разлика от предния, когато я сложих просто така - можеш да се чувстваш поласкан :lol: :lol: :lol:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Това е за първи курс: Разбрах, че проф. Токушев е вече съдия в Конституционния съд и съответно дочух и друг слух - че няма да ни изпитва той (което би било и логично)... Някой знае ли нещо повече по въпроса?
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

яворе шо не ми обръщаш вниамния кат те заговарям,отогаряш ми с половин уста,държиш се студено,бива ли така.Верно не съм от Варна,няям релеф по горните и долните етажи,ма и аз душа нося
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

аааааа някви прависти имаха лекция в4ера в 252 в на6ия факултет и нали аудиторията се разделя на 2 и са като бе76е оградено и само преподава6тата нон стоп "моралното право,моралното право .моралното право!!!! :toothy5: :scratch: :bounce:
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

abe hora za6to vsi4ki gledat samo da se priberat u doma i da po4nat da zubkat. dosega nikoi ne se naviva da doide za po 1na bira.ako slu4aino ima nekoi jelae6t az sam v 14ta grupa. qko tupo e da gleda6 kak vseki hodi i visi po kafenetata a pri mene samo zubari.

еми тъжно ми е за теб. ние сме една групичка около 10-12 души от 9 и 10 група и всеки ден висим по кафетата и пием бира :) присъедини се някой път :)
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Плазмодий написа:яворе шо не ми обръщаш вниамния кат те заговарям,отогаряш ми с половин уста,държиш се студено,бива ли така.Верно не съм от Варна,няям релеф по горните и долните етажи,ма и аз душа нося
А замислял ли си се, че може да не искам да поддържам горещи контакти с хора, които мислят като теб (съдейки по мненията ти). Няма смисъл да лицемернича. Трябва сериозно да преосмислиш казаното от теб, за да е възможно да провеждаме смислени разговори помежду си. Би трябвало и с теб да е така.

П.П. greeny, айде някой път и нас (ентусиастите от 7ма група) да ни вземете :oops: :roll:
Отворете сърцата си ;)
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

mokanina гледай да свикваш брато :lol: И аз с големи надежди отидох в София преди 3 години, но уви...
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”