Оппааааа... тука ми стана интересно. Я кажи какво общо имаш със Свищов?Pu написа:[Болезнен оффтопик] Кога си играла шах с май нигга свищовския пожарникар![]()
Спорт ?
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Отговор: НИЩО. Извинявам се, че отговарям вместо нея. А, да я похваля само - единственото й общо нещо със Свищов е, че има 6.00 на изпита там. Това го казвам, защото иначе нея ще я е срам да се изгъзари.Che_Guevara написа:Оппааааа... тука ми стана интересно. Я кажи какво общо имаш със Свищов?Pu написа:[Болезнен оффтопик] Кога си играла шах с май нигга свищовския пожарникар![]()
Отговор за Пу: ами играла съм с него шах в час по физкултура 9-10 клас, но признавам, на светлинни години преди мен е в това отношение.
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Можеш. Един пишеш задължителен, другите от дъжд на к'вото дойде. Факултативни, right? Няма кредити, не ти искат присъствие. Поне това се изясни от 19-те страници...
П.П. Да бе, 19, знам. Бях отегчена и жадна за информация.
П.П. Да бе, 19, знам. Бях отегчена и жадна за информация.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
А спортните танци?Как стоят нещатата там-с патньорите де..-на място ли се хващаме с някой или трябва да идеш с човек?И групите как са-ходят всики от първи курс записали спортни танци или смао хора от дадена специалност?Защото ако сме от всички специалности поне ще има по-голям избор на партньори,ама как пък се напасва времето..Уф объркано ми е..
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- pretTy_w0man
- В началото бе словото
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pretTy_w0man
- В началото бе словото
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
хаха караш ме да се замисля дали дане запиша и аз спортни танциявор написа:Познай защо си избрах тази специалност... ще има хубави момичета дето ще се борят да съм им партньор... ех.... мечти^PrincessA^ написа: (...щото момчетата са кът)![]()
![]()
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"