А относно дали славяни или прабългари да са на първо място... ами вий си развийте добре темата, па няма значение кой ще е първи...
Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
хахах какво ревете бе... темата била такава, темата била онакава... То и Балканските войни или Стамболов да ви се бяха паднали пак щяхте да кършите ръце... Да не ви пука... Тази тема е супер благодатна... давата ти възможност да инерпретираш факти... даже и фактологията не е толкова обемиста.
А относно дали славяни или прабългари да са на първо място... ами вий си развийте добре темата, па няма значение кой ще е първи...
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

-
нямазначение
- От дъжд на вятър
В случая проблемът е дали нещата, които казва Joker са истина или не. А и ако си се сблъскъл/а с мишкарщината на някои хора сред проверителите, нямаше да си толкова спокоен/спокойна. Но каквото сабя покаже, по време на война справедливост няма.post-mortem написа:хахах какво ревете бе... темата била такава, темата била онакава... То и Балканските войни или Стамболов да ви се бяха паднали пак щяхте да кършите ръце... Да не ви пука... Тази тема е супер благодатна... давата ти възможност да инерпретираш факти... даже и фактологията не е толкова обемиста.
- DureFF
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
темата не е чак толкова лесна...между другото, щото има адски мн особености, дето съм сигурен, че повечето са ги пропуснали като например:
1. включва българи и славяни (в този ред, а не обратно) ... по мои сведения тази част доста са я изпуснали и са започнали да пишат от аспарух направо
2. темата преминава през управлението на тервел и продължава до кризата при наследниците му след севар, винех, телец, сабин, умор, токту, паган... т'ва пак е позипуснато на изпита...така че и тая тема си има особености
1. включва българи и славяни (в този ред, а не обратно) ... по мои сведения тази част доста са я изпуснали и са започнали да пишат от аспарух направо
2. темата преминава през управлението на тервел и продължава до кризата при наследниците му след севар, винех, телец, сабин, умор, токту, паган... т'ва пак е позипуснато на изпита...така че и тая тема си има особености
завършил Международни отношения | 4-ти курс Право
дрън, дрън
никой ли не е слушал Каймаканова....
с една страничка казвате за славяни и ДРЕВНИ българи.......следва най-важната част от темата....всичките дискусии за граници, години, характер...и дрън, дрън....следва Аспарух и с Тервел приключваш.....обобщаваш и в заключението споменаваш за предстоящата криза....
с една страничка казвате за славяни и ДРЕВНИ българи.......следва най-важната част от темата....всичките дискусии за граници, години, характер...и дрън, дрън....следва Аспарух и с Тервел приключваш.....обобщаваш и в заключението споменаваш за предстоящата криза....
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
luni4ka написа:дрън, дрън
E, няма по-съгласен човек от мен
Оф, прочетете най-накрая първия пост на тази страница и ще си изясните какво трябва да се пише и какво не.Elektra написа:Сега някой пак да ми каже,че това било най-лесната тема...Все още не е ясно за славяни и българи дали трябва да се пише,пък за другото к'во да говорим.
![]()
Всеки е с негово мнение по въпроса. На мене вече ми дотегна от мислене колко ще имам, колко няма да имам, къде имам грешка, къде нямам и т.н.
Писал съм всичко, което знам, учил съм като идиот две години и това е положението.
Вярвам, че ще успея ! Дано !
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

And sometimes... all you need is ONE !