Ама аз усещам даже, че съм водач на листатаivo_gg написа:"докато на есето има масово двойки, добави професорът."
Браво, lady_of_winter, ти ме отказа съвсем
Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
- Joyride
- Пишеща машина
ivo_gg по-леко с мненията, защото никой не злобее- както виждаш всички седим и чакаме търпеливо (доколкото е възможно) ! а статията е копирана, за да има информация, защото както виждаш такава липсва. а кой има двойка - явно ще се разбере утре. всеки знае какво е направил, но не знае как е оценен. така че не си изливай напрежението тук 
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
побеснявам!!!!!!!сега ще са ми лепнали една красива двойка и защо?????едва ли ще могат да кажат!!!нали не искаха назубрени теми.много по-вероятно е да назубриш за далчев!!!те какво си мислят-че който е писал за него си е мислил темата на мометна.глупости!!!истинско мислене и творчество(което уж много ценят) има при цитатите!няма как да назубриш такова нещо!!няма как да знаеш кои цитати ще се паднат!!за пишеш по втората тема е нужно повече акъл,защото тя се базира на знанията за двама автори,трябв а да правиш съшпоставки,да правиш изводи!1АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО!!!
Последно промяна от Dani на 24 Юли 2006, 16:00, променено общо 1 път.
- Joyride
- Пишеща машина
така се прави -вярно е .. но тихо - да не ни чуе Илиян
колкото и да си криви душата - видно е ,че в УНСС са по-организирани и по-бързо се справят. и си спазват сроковете. по БЕЛ излезнаха на 10тия ден, та и смс-и с честитки ни пратиха
ЕДИТ : Дани, напълно права си - смешно е да се каже ,че е назубрено това с цитатите. и е смешно да му се казва ЕСЕ - надали някой е писал "вярата за мен еееееее...." - абе .. там се изискват богати знания за епохите, цялостно творчество, проблеми , докато се стигне до прословутите стихотворения. но .. КОМИСИЯТА явно е на друго мнение
ЕДИТ : Дани, напълно права си - смешно е да се каже ,че е назубрено това с цитатите. и е смешно да му се казва ЕСЕ - надали някой е писал "вярата за мен еееееее...." - абе .. там се изискват богати знания за епохите, цялостно творчество, проблеми , докато се стигне до прословутите стихотворения. но .. КОМИСИЯТА явно е на друго мнение
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Re: .
[quote="дани"]побеснявам!!!!!!!сега ще са ми лепнали една красива двойка и защо?????едва ли ще могат да кажат!!!нали не искаха назубрени теми.много по-вероятно е да назубриш за далчев!!!те какво си мислят-че който е писал за него си е мислил темата на мометна.глупости!!!истинско мислене и творчество(което уж много ценят) има при цитатите!няма как да назубриш такова нещо!!няма как да знаеш кои цитати ще се паднат!!за пишеш по втората тема е нужно повече акъл,защото тя се базира на знанията за двама автори,трябв а да правиш съшпоставки,да правиш изводи!1АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО!!![/quo
не съм съгласна , че да се пише по Далчев е лесно...Далчев е сложен автор,трябва ти усет и творческо мислене за да изградиш една добра тема , философията на неговото творчество не подлежи на зубрене,така че темите са абсолютно равностойни,а ако ще прозвучи успокоително за писалите по втората тема то: не вярвам да има кой знае колко високи оценки на Далчев,малко са хората които биха могли реално да защитят една висока оценка,не че на предходните изпити всички са оставали с впечатлението за абсолютна обективност при оценяването...но това все пак това е литература , а не математика
не съм съгласна , че да се пише по Далчев е лесно...Далчев е сложен автор,трябва ти усет и творческо мислене за да изградиш една добра тема , философията на неговото творчество не подлежи на зубрене,така че темите са абсолютно равностойни,а ако ще прозвучи успокоително за писалите по втората тема то: не вярвам да има кой знае колко високи оценки на Далчев,малко са хората които биха могли реално да защитят една висока оценка,не че на предходните изпити всички са оставали с впечатлението за абсолютна обективност при оценяването...но това все пак това е литература , а не математика
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- Ironman
- В началото бе словото
Няма причина за паникаra4e^f написа:Трябваше да науча Далчев,трябваше да науча Далчев...Това "есе" ще ме провали![]()
![]()
Не е важно как пишеш а да улучиш критериите на проверяващите
Наведената глава сабя не я сече.
АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
- Joyride
- Пишеща машина
MZ4 написа:
при Далчев единственото е ,че можеш да тълкуваш по много начини - там е творческото мислене. иначе си е като другите. пак се нервирам за великата теза, че който не знае 1 пише по 2
няма автор, който да е научен и да е сложен , но може да се каже наистина ,че той е един .. не знам и аз какъв ,защото не го харесвам особено. но както може да се назубри Славейков, така си мисля, че може и той да се назубри. а и този от комисията не знам защо си въобразява, че който го е писал, е учил в у-ще -надали има някой ,който разчита на 2-та часа ,отделени там. разкош направоДалчев е сложен автор,трябва ти усет и творческо мислене за да изградиш една добра тема , философията на неговото творчество не подлежи на зубрене,така че темите са абсолютно равностойни