Компютърни науки 2010-2014

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
unslb
В началото бе словото
Специалност: dsadas

Re: Компютърни науки 2010-2014

Мнение от unslb »

ее за повече , билетче трябва да си купиш ;)
Аватар
TPAKTOP
В началото бе словото
Специалност: КН

Мнение от TPAKTOP »

Ха сега сложете и по една снимка, та наесен като се срещнете, да е ясно че имате сметки за уреждане :Alvarin_02:
Edit: И стига сте спамили, има си лична кореспонденция.
Аватар
Armin^^
Танцуващия с клавиатури
Курс: четвърти

Мнение от Armin^^ »

И тук, ни в клин, ни в ръкав се намесвам аз.

Сега, нека заклеймя форумния хулиган unslb и форумния супер герой датагоуст като кажа, че и двамата се супер идиоти щом превърнахте една безобидна забележка в спор с лични нападки, на кой му бил аматьорски сайта, кой бил keyboard warrior и кой членувал в Зад компа hools, боли ни хуя. Не че не ми е забавно да гледам сеир, но просто ми е смешно как unslb върви и тролва нарочно и dataghost му се връзва на акъла.

unslb и кво като скайпа му е джеймс_бонд? Твоят като не е джеймс_бонд да не би да си с 2 чифта ташаци?
Изображение
Аватар
unslb
В началото бе словото

Мнение от unslb »

Както каза , ни в клин , ни в ръкав . И от къде знаеш пък ,че не съм с 2 ? И какви са тея тролва , молва , май доста седиш и ти пред компа.... Ай стига глупости , това че се виждате в образа на хората за който говоря и не ви харесва не е мой проблем ,че да съм чак ХУЛИГАН.
Аватар
Armin^^
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Armin^^ »

Като ви почна малоумния спор си мислех, че dataghost ще излезе по-големият идиот, задето ти се връзва, ама явно си ти. Когато се научиш да боравиш правилно с българския език, тогава ще ми говориш за "тролва,молва". Работел на лаптопа си, изкарал 1-2-5к, и к'во? Супер тъп си, ето к'во, ако бях толкова велик като теб и ако бачках за толкова пари, за колкото се представяш, че бачкаш изобщо нямаше да стоя във форума на СУ да се наливам с разни хора и да си дърпам виртуалната пишчица с надеждата да порасне и да стане виртуален пишок.
Забележката за хулигана беше саркастична. Провери в гугъл какво е сарказъм. Първи курс ИС, акъл - море, глава - кофа, та тръгнал да поучава другите. Бахти смотаняка си :Д.
Изображение
The Darkness Within
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от The Darkness Within »

ОМГ Как наспамихте темата само :D Хайде, помирете се и отидете да запалите по една свещ пред ФМИ, за да ви се опрости оскверняването на форума :p
Аватар
unslb
В началото бе словото

Мнение от unslb »

Ау , и това ми го казва някакъв "спеклЮ" , който сигурно не може да се обади на живо на никой . Чуствам се много обиден от това идиот ,а се мислих за толкова повече тцтцтц. Не съм казал колко искарвам , да се повторя . Тролва е българска дума нали , хехех ? Това къде седя си е моя работа , ясно ли ти е ? Ако исках , ще съм и в най-хлабавия форум в 10-11-12 вечерта ! Добре ,че си ти да ме научиш на сарказъм ;(. И какво като съм ИС , бе момче , можех да вляза в всяка една спец. , ясно ли е ? И това ,че не си "велик" колкото мен и не искарваш толкова си е твой проблем .

В "Зад компа hools" съм членувал , а ти в клуба на задръстените геймарчета,който си седят само у тях и се хвалят все още с алкохолните си постижения ли си ,мисля че да.

И си доста интелегентен и добре използваш българския "keyboard warrior" , "Зад компа hools" , "тролва".
Аватар
Armin^^
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Armin^^ »

Пловдив, ул. Брезовска 34, ет. 3, ап. 7, звъниш, търсиш Димитър.

София, кв. Банишора, улица "Кавала", блок 42, ет. 8, ап. 101, звъниш, търсиш малкия Димитър.

GSM 0888 254 254
Ае, спеклЮ, да те видим.
Изображение
Аватар
unslb
В началото бе словото

Мнение от unslb »

е тц тц тихооо, да не вземе да се превърнеш в хулиган сега ?
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

Трябва ли да се играем на приятели/врагове във форума ,бе хора? Стига толкова ненужни кавги. :wink:
invisible написа:мен също ми ги попълни майка ми .. то ако го бях направил аз щеше да ме е срам да си давам книжката поради щото щеше да изглежда :arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 21#p773421 :lol:
Нещо намекваш и аз догодина да викам родител ли? :lol:
Куражлия съм, недей така. Като се напъна е мааалко по-добре. :)
Аватар
Armin^^
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Armin^^ »

unslb написа:е тц тц тихооо, да не вземе да се превърнеш в хулиган сега ?
Благодаря, че се обади все пак ;).
Изображение
Аватар
unslb
В началото бе словото

Мнение от unslb »

За нищо , няма да оставаме с грешни впечатления все пак....
Аватар
Armin^^
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Armin^^ »

И въпреки всичко това последното прозвуча като заплаха, тонът ти не ми хареса... Да очаквам ли нещо интересно или вече няма смисъл да ти обръщам внимание?
Изображение
Аватар
westi
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки

Мнение от westi »

абе и аз пиша грозно, даже като си попълвах студ. книжка реших, че съм родена 2010 :lol: та не мина без мазало, ама верно хора на по 19 години е нормално сами да ги правят тея неща (не говоря нищо за компания да има човек)..
все пак в един момент човек трябва сам да почне да си оправя нещата, било то момче или момиче :wink:
Аватар
unslb
В началото бе словото

Мнение от unslb »

westi ти си един от хората които са ме разбрали . На мен 2ката ми я помислиха за 7мица , а и пиша много ситно , така че това не е оправдание.

ХЕХ !

Стига сега , ще си помислят хората нещо . Аз не заплашвам , просто като човек те предупредих да не обиждаш хора , които не познаваш .
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”