Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол
A ти за ЦСКА ли си,когато играем,бе? Я ходи си гледай

Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Май не е съвсем същото просто да съм "за" Тулуза и да пускам изявления, да ходя на стадиона и да викам за другия отбор или да правя заря, нали ? 

Аз пък се чувствам преди всичко българин, и да, аз съм за ЦСКА, като играят в Европа. Фен съм на Левски, но никога не съм позволявал некви футболни олигофрени (каквито са тези, написали писмото) да ми повлияват и да ме карат да мразя техния отбор повече, отколкото да обичам моя.Митака написа:A ти за ЦСКА ли си,когато играем,бе? Я ходи си гледай![]()
![]()
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Ще ти отговоря,защото си личи,че мислиш поне малко правилно....от кой мислиш,че идва тази омраза...отговорът е....от феновете на Лефски с непризнаването на европейските ни успехи и тези в България,поради това,че сме били подкрепяни от властта.babangida написа:Аз пък се чувствам преди всичко българин, и да, аз съм за ЦСКА, като играят в Европа. Фен съм на Левски, но никога не съм позволявал некви футболни олигофрени (каквито са тези, написали писмото) да ми повлияват и да ме карат да мразя техния отбор повече, отколкото да обичам моя.Митака написа:A ти за ЦСКА ли си,когато играем,бе? Я ходи си гледай![]()
![]()
Питай всеки лефскар и като му споменеш за европейските ни походи той веднага казва:абе не ми говори за неща случили се преди 20-30 години,а за титлите в България е ясен доводът.
Така,че се замислете малко от къде е тръгнала омразата и после обвинявайте и наричайте смешни феновете на ЦСКА....не сме ние смешните,вие господа лефскари сте такива.....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Е пич, ти сериозно ли си вярваш?
Хем се опита да кажеш нещо смислено, хем в следващия момент - "вие сте на 100% виновни, ние нямаме грам вина".
Доста жалко беше. Иначе по темата - не вярвам някой левскар да ви подкрепя в евро-мачовете. С тази разлика, че ние не ходим организирано да подкрепяме чужд отбор срещу вас в София, нито пускаме фойерверки, когато ви вкарат. Направи сметката. 

Казах,че омразата на лефскарите към ЦСКА се дължи заради комунизма....може да си направиш сметката тогава кои са жалки....и аз ти казах защо мисля,че от вас тръгва омразата....като не си съгласен отиди и се помоли на паметника на шофьора пред Герена
И ето и първата провокативна хореография на сектор Бееееее....ако ми извадиш снимки преди това на,които агитката на ЦСКА оплюва Лефски.....ох извинявам се няма да намериш,защото няма такива...та така.
Годината е 2000 г.....http://tinypic.com/view.php?pic=51r3lu&s=3
Билбо отиди си вземи дозата и гледай мачовете на Ш....
И ето и първата провокативна хореография на сектор Бееееее....ако ми извадиш снимки преди това на,които агитката на ЦСКА оплюва Лефски.....ох извинявам се няма да намериш,защото няма такива...та така.
Годината е 2000 г.....http://tinypic.com/view.php?pic=51r3lu&s=3
Билбо отиди си вземи дозата и гледай мачовете на Ш....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
"дължи заради комунизма" ... доста простичко се опитваш да го обясниш, ама то така де....просто човек прото обяснява.
Хореографията с картони "МТК" беше доста след вашата песен за Олимпия
Като станеш малко по-компетентен, пак се обаждай. 

Що не се разкараш малко до Витиня,а?Baggins написа:"дължи заради комунизма" ... доста простичко се опитваш да го обясниш, ама то така де....просто човек прото обяснява.Хореографията с картони "МТК" беше доста след вашата песен за Олимпия
А какво да говорим за отнетия ни лиценз миналата година?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Е да. Като те оборвам във фактите от снощи, приказваш глупости. Типично.
btw готвиш ли се да подкрепяш Баку в сряда вечер ?

btw готвиш ли се да подкрепяш Баку в сряда вечер ?

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Аз ще ги подкррепям, само за да може после да ти се изсмея в лицето, клоун!Baggins написа:Е да. Като те оборвам във фактите от снощи, приказваш глупости. Типично.![]()
btw готвиш ли се да подкрепяш Баку в сряда вечер ?![]()
Жалък си, колега.ники написа:Аз ще ги подкррепям, само за да може после да ти се изсмея в лицето, клоун!Baggins написа:Е да. Като те оборвам във фактите от снощи, приказваш глупости. Типично.![]()
btw готвиш ли се да подкрепяш Баку в сряда вечер ?![]()

- ники
- Легендарен флуудър
Добре, а ти си възвишен. Аз изобщо не крия ненавистта си към отбора ви. Не бих тръгнал да пускам заря или да ходя в чужди агитки, или да правя заявления по интернет, но такива като теб ме карат да изпитвам някаква откачена радост при поредната ви издънка.
- memento mori
- Драскач
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
ХаХа и сигурно е преди ЦСКА - Ливърпул през '82, когато иначе толерантните фенове на Левски са се смесили с агитката на Ливърпул, за да викат срещу ЦСКА. Съгласен ли сте г-н Компетентност? Все пак в това да си срещу едните или другите, когато играят в Европа е напълно нормално. Какви са тия простотии "българщина" - "антибългарщина". Няма такова нещо. Феновете на Манчестър не се радват за успехите на Ливърпул, и обратното. Нито тези на Реал - за Барса и т.н.Baggins написа:"дължи заради комунизма" ... доста простичко се опитваш да го обясниш, ама то така де....просто човек прото обяснява.Хореографията с картони "МТК" беше доста след вашата песен за Олимпия
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
- ники
- Легендарен флуудър
Аз не знам, дали се радвам на успехите на левскарите. Все пак те първо трябва да постигнат някакви, за да разбера.
Не съм запознат с този случай. Дай инфо.memento mori написа: ХаХа и сигурно е преди ЦСКА - Ливърпул през '82, когато иначе толерантните фенове на Левски са се смесили с агитката на Ливърпул, за да викат срещу ЦСКА.
Е, да. Сигурно победа на Анфлид и отпадане е по-голям успех от 1/4 финал в УЕФА и участие в групите на ШЛ, нали?ники написа:Аз не знам, дали се радвам на успехите на левскарите. Все пак те първо трябва да постигнат някакви, за да разбера.