6 неща, които не знаеш за мен :)
Модератор: Плазмодий
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
1. не оби4ам коктейли, изобщо даже
2. не оби4ам молотов, разлюбих го след като ме скъсаха по външна политика
3. искам да се оженя тайно.
4.4есто имам сънища , които след това се сбъдват.
5.ако сега не бях тук, щях да съм в някой омиротворителен корпус да помагам на пострадли.
6.мълча като риба.пея.снимам се.ям
2. не оби4ам молотов, разлюбих го след като ме скъсаха по външна политика
3. искам да се оженя тайно.
4.4есто имам сънища , които след това се сбъдват.
5.ако сега не бях тук, щях да съм в някой омиротворителен корпус да помагам на пострадли.
6.мълча като риба.пея.снимам се.ям
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз се казвам Валентина;) А твоят нов аватар нещо напомня на моитеlorie написа:На мен са ми казвали, че ако съм се родила момче са щяли да ме кръстят Валентин. Съжалявам обаче, че не са ме кръстили Валентинаhazel написа: 1.Ако съм се родил момиче, нашите са щели да ме кръстят Пламена (ух, извадил съм късмет)
Не знам подмокря ли се, ама определено ме издразни с оная камера като излизахме! Баси, тия луди хора ще ме откажат да се пека без горнищеRaya_Alexandra написа:Данчо, Данчо.... Още се чудя дали се подморкя все тъй упорито...black_lady написа: Иначе с Алекс много ми се ходи, мисля да я поканя пак тия дниМакар че като се сетя за приключенията ни от предишния път, леле...
![]()
![]()
![]()
Мерси, получих много отзиви за негоRichard B. Riddick написа:black_lady много готино гифче за подпис

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
1. Имам двойно гражданство
2. Омъжих се на 18.
3. Не обичам Мтв.
4. Имам фобия от лабиринти ( всякакъв вид ), от падане от балкон/тераса, от срутване на балкон/тераса.
5. Пристрастена съм към всичко, свързано с MSN ( Месинджър, Експлорър... )
6. Ненавиждам Фотошоп, блендове..
2. Омъжих се на 18.
3. Не обичам Мтв.
4. Имам фобия от лабиринти ( всякакъв вид ), от падане от балкон/тераса, от срутване на балкон/тераса.
5. Пристрастена съм към всичко, свързано с MSN ( Месинджър, Експлорър... )
6. Ненавиждам Фотошоп, блендове..
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ей мн сладка тема:) давам накратко и без лични подробности;)
1. мен пък са щели да ме кръстят марчела
2. като бебе съм заспала точно до тон-колоните на някаква сватба
3. в момента слушам елвис костело
4. от 4. до 8. клас включително съм учила всяка година в различно училище в общо 3 града
5. в 6.клас опитвах всичко възможно, за да надебелея--->безуспешно
6. щастливо влюбена съм;)
1. мен пък са щели да ме кръстят марчела
2. като бебе съм заспала точно до тон-колоните на някаква сватба
3. в момента слушам елвис костело
4. от 4. до 8. клас включително съм учила всяка година в различно училище в общо 3 града
5. в 6.клас опитвах всичко възможно, за да надебелея--->безуспешно
6. щастливо влюбена съм;)
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
1. като дете най-много обичах да драскам по стените на хола и да си говоря с неодушевени предмети(вместо с хора)
2. мразех учителката в детската градина и затова направих всичко възможно да ме изгонят от там( ревях по 6 часа на ден,когато бях там, не исках да спя и да ям)
3. в 11 клас за 8 месеца свалих 15кг и изглеждах ужасяващо(обаче вече си ги възвърнах и приличам на човек)
4. веднъж избягах от къщи и за три дена обиколих голяма част от източна българия
5. като малка изкарвах по две пневмонии на година, а сега последната настинка, която прекарах беше преди почти две години!
6. след като бях изкарала направо шеметно нощта на бала си, се оказа, че са ми откраднали абсолютно целия багаж+пари, телефон,лична карта и т.н......(и все пак това изобщо не успя да ми развали преживяването!!!!)

2. мразех учителката в детската градина и затова направих всичко възможно да ме изгонят от там( ревях по 6 часа на ден,когато бях там, не исках да спя и да ям)
3. в 11 клас за 8 месеца свалих 15кг и изглеждах ужасяващо(обаче вече си ги възвърнах и приличам на човек)
4. веднъж избягах от къщи и за три дена обиколих голяма част от източна българия
5. като малка изкарвах по две пневмонии на година, а сега последната настинка, която прекарах беше преди почти две години!
6. след като бях изкарала направо шеметно нощта на бала си, се оказа, че са ми откраднали абсолютно целия багаж+пари, телефон,лична карта и т.н......(и все пак това изобщо не успя да ми развали преживяването!!!!)
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)