[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
Бате недей пипа при колежките от същата специалност/група... След това става по-гадно 
medicate, medicate
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
прави се на недостъпен
седни си някъде отзад и си чети 7 дни спорт и не и обръщай внимание -
едно момиче ако ти има мерак само ще дойде
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ама и вие, мъжете, сте станали едни мързели...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Ей така ако стане, ще те черпя една биричка. Петък ще взема Меридиана и небрежно ще се пльосна далеч от нея. Подозирам обаче, че на фона на твърде тенденциозното ми поведение до момента, номерът няма да минеБавария написа:прави се на недостъпен
П.С. С това мнение станаха 666.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Натъжи ме, че изтървах фехтовката, за да участвам в пародия...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Longbow
- Паисий
- Курс: втори
Не ми пука. Така де - това е принципното положение. Когато Човек ме подвежда, то е предимно за Негова/Нейна сметка - какво си мисля аз за съответния Човек, няма толкова голямо значение <защото (пак принципно) няма значение какво мисля аз> - въпросът е, че така Хората подвеждат предимно себе си.
Сега обаче ми пука. И е гадно. Не просто гадно, ами ужасно. И не че не искам да ми пука - напротив - това е моят свободен, осъзнат и многократно премислян Избор. Няма да Избера друго, докато имам възможност да Избирам. Но е невъобразимо ужасно.
Абе... Както пеят The Offspring:
The more you suffer,
the more it shows you really care...
И още от същата песничка:
Now I know I'm being used,
but that's okay, man, cause I like the abuse...
I know She's playing with me
but that's okay cause I've got no self esteem...
We make plans go out at night -
I wait till two then I turn out the light
this rejection’s got me so low...
When She's saying, oh, that she wants only me,
then I wonder why She sleeps with my friends;
when She saying, oh, that I'm like a disease,
then I wonder how much more I can stand...
Well I guess, I should stick up for myself
but I really think it's better this way...
Сега обаче ми пука. И е гадно. Не просто гадно, ами ужасно. И не че не искам да ми пука - напротив - това е моят свободен, осъзнат и многократно премислян Избор. Няма да Избера друго, докато имам възможност да Избирам. Но е невъобразимо ужасно.
Абе... Както пеят The Offspring:
The more you suffer,
the more it shows you really care...
И още от същата песничка:
Now I know I'm being used,
but that's okay, man, cause I like the abuse...
I know She's playing with me
but that's okay cause I've got no self esteem...
We make plans go out at night -
I wait till two then I turn out the light
this rejection’s got me so low...
When She's saying, oh, that she wants only me,
then I wonder why She sleeps with my friends;
when She saying, oh, that I'm like a disease,
then I wonder how much more I can stand...
Well I guess, I should stick up for myself
but I really think it's better this way...

- ники
- Легендарен флуудър
Нашите са решили да поставят рекорди. За 30мин 4 гола и 2 дузпи.
- ники
- Легендарен флуудър
ОК, надминават очакванията ми. 6 гола, 2 дузпи, 2 греди... Това просто е безсрамие. Нямам думи да го опиша.ники написа:Нашите са решили да поставят рекорди. За 30мин 4 гола и 2 дузпи.
за кой мач става дума?
оф, зациклих... майка ми е виновна... тъкмо ме беше осенило вдъхновението
и жената ми се обажда да ме пита някаква тотална глупост
АРГХ!!!!!!!!

оф, зациклих... майка ми е виновна... тъкмо ме беше осенило вдъхновението
и жената ми се обажда да ме пита някаква тотална глупост
АРГХ!!!!!!!!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Сърбия - България... 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- renesanz
- Легендарен флуудър
"The more you suffer,
the more it shows you really care..."
по тази логика би трябвало много да ми пука,а то всъщност не знам дали си заслужава,защото на 21 се чувствам празна,изморена и пренатоварена с излишни и маловажни неща...... и искам да се освободя и да живея,искам да правя това,което сърцето ми иска,това,за което цялото ми същество мечтае..но не прави....и всеки ден чувствам,че угасвам с едва доловимото пламъче надежда... и нищо не може да се промени,защото никой не полага усилия... единствено щастие намирам в любовта и й давам всичко,което имам,за да ми го вземе и да ме остави отново с празно сърце......
вече няма да съжалявам за нищо....
"i want to take a breath that is true"
the more it shows you really care..."
по тази логика би трябвало много да ми пука,а то всъщност не знам дали си заслужава,защото на 21 се чувствам празна,изморена и пренатоварена с излишни и маловажни неща...... и искам да се освободя и да живея,искам да правя това,което сърцето ми иска,това,за което цялото ми същество мечтае..но не прави....и всеки ден чувствам,че угасвам с едва доловимото пламъче надежда... и нищо не може да се промени,защото никой не полага усилия... единствено щастие намирам в любовта и й давам всичко,което имам,за да ми го вземе и да ме остави отново с празно сърце......
вече няма да съжалявам за нищо....
"i want to take a breath that is true"
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- Longbow
- Паисий
- Курс: втори
Към renesanz:
Благодаря ти! Благодаря ти, че мислиш така! Благодаря ти, че си такава! Благодаря ти и за това, че с една, на пръв поглед, нищожна думичка ме накара да се разровя из старите си писмена (да, имаше време, в което пишех на хартия, че даже и по тетрадки...) и да пожелая да споделя следното разказче от горе-долу това време преди 5 гонини:
Нека само кажа, че в Любовта никога не можеш да дадеш достатъчно и винаги получаваш толкова, колкото възприемеш че получаваш... Но, имаш ли Любов, не можеш да се чувстваш празен. И, Милена, това, дали ти пука, и това, дали си мислиш, че си заслужава, са съвсем различни неща... И не се лъжи, че нищо не се променя - най-малкото, самата ти го правиш - а промяната, движението е живот... (Надявам се, да ме разбереш правилно, но) дори да осъзнаеш/решиш, че Човекът отсреща не си заслужава, никога не си позволявай да се убеждаваш, че Любовта не си заслужава... И - последно - ключът към това да не съжаляваш за нищо сторено е в това да вършиш неща, за които няма да съжаляваш (простичко, ама съвсем - дори банално).
Важно е само това, което си позволим да наречем такова.
Ангел
Благодаря ти! Благодаря ти, че мислиш така! Благодаря ти, че си такава! Благодаря ти и за това, че с една, на пръв поглед, нищожна думичка ме накара да се разровя из старите си писмена (да, имаше време, в което пишех на хартия, че даже и по тетрадки...) и да пожелая да споделя следното разказче от горе-долу това време преди 5 гонини:
Знам че звучи много детско, но не е учудващо, при положение че тогава всъщност бях дете...Ангел написа:И ето го...
...П Л А М Ъ К Ъ Т...
Приближава се и аз усещам топлината...
Топлината, която така жадувам и така боли...
Приближава се още малко и вече почти усещам допира му... Знам че ще боли, но това е без значение - аз се храня с тази болка... Очаквам я, жадувам я, мразя я, заради нея живея и от нея ще умра... Но тя е там - лежи си в пламъчено и чака сам да се пресегна и да я погълна... Търпението й изглежда безкрайно и най-вероятно наистина е такова... Знам че ако не я взема, ще умра... Знам че ако я взема, също ще умра,... просто ще си купя още малко време... Но аз, така или иначе, ще умра...
Посягам да докосна ПЛАМЪКЪТ... Трескаво очаквам неговия допир, но не действам припряно - бавно се приближавам към него и усещам аромата на болка... И изведнъж го поглъщам...
Интересно е как едно такова малко пламъче може да взриви в мен такъв пожар от чувства... Спирам се по малко на всяко от тях: привързаност, обич, саможертва, страст, тъга, копнеж, отчаяние, полъх, близост, страдание, отдаване, пренебрежение... Усещам как животът ми се изплъзва покрай тази смесица от усещания, но не правя опит да го засържа - това е цената, която с удоволствие плащам, за да ЖИВЕЯ...
Боли... Всеки миг боли, но аз се усмихвам и със страстна жажда изпивам последните капки болка, изцедени от това пламъче...
Пламъчето...да... Пламъчето, което никой не може да види... Пламъчето, което само аз мога да докосна...само със съзнанието си... Пламъчето, което се поднася директно в сърцето ми... Пламъчето, което ТИ ми носиш при всяка наша среща... Пламъчето, запалено с искрица надежда... Пламъчето, част от големият огън, който малко по малко събирам в себе си... Огънят, който чакам да се разгори дотолкова, че да може да ме изпепели, когато стане време...
И всичко тръгва от искрицата надежда, запалила пламъчето, което ти (ТИ) ми подаряваш...
Едно малко, нежно, красиво, студено и изпепеляващо, ярко, крехко, рядко, запленяващо, необходимо, неописуемо и последно пламъче...
Пламъчето на Любовта
Нека само кажа, че в Любовта никога не можеш да дадеш достатъчно и винаги получаваш толкова, колкото възприемеш че получаваш... Но, имаш ли Любов, не можеш да се чувстваш празен. И, Милена, това, дали ти пука, и това, дали си мислиш, че си заслужава, са съвсем различни неща... И не се лъжи, че нищо не се променя - най-малкото, самата ти го правиш - а промяната, движението е живот... (Надявам се, да ме разбереш правилно, но) дори да осъзнаеш/решиш, че Човекът отсреща не си заслужава, никога не си позволявай да се убеждаваш, че Любовта не си заслужава... И - последно - ключът към това да не съжаляваш за нищо сторено е в това да вършиш неща, за които няма да съжаляваш (простичко, ама съвсем - дори банално).
Ангел

-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Абсолютно същото, макар че днес не съм я виждал.ники написа:Колежката, дет съм си я харесал, нещо не ми обръща внимание. Или аз съм прост, или не ме харесва, кой знае колко. Надявам се да е първото.
Поне може да стане забавно, ако сме залюбили една и съща
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
- renesanz
- Легендарен флуудър
да...винаги правя обратното-знам,че ще съжалявам,но пак го правя,за да мога да страдам още малко,защото все не ми е достатъчноLongbow написа: ключът към това да не съжаляваш за нищо сторено е в това да вършиш неща, за които няма да съжаляваш (простичко, ама съвсем - дори банално).
най-странното е,че попадам в собствените си клопки,сама си ги правя и после не знам как да се измъкна.... и сама изграждам в съзнанието си образи и сама си предизвиквам емоции,които после не мога да удържам.... а нещата винаги са толкова прости,за какво ги правим сложни...искам когато чувствам нещо да го изразя,на секундата,с всичката му сила. но не мога,и това ме задушава.
Ще ти кажа само,че смисълът е в Щастието,и всяка болка е безполезна ако няма щастие.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”