Националният отбор по футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Националният отбор по футбол

Мнение от fak »

Дичоу написа:Бай да уей...още се чуват армейски песни по Студ.Град.
ти къде живееш?
и аз ги слушам тия
la douleur exquise
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

41А
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

баси, какк добре се слушало... а тия бяха пред нас
la douleur exquise
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Е, не се учудвам
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

fak написа:а тия бяха пред нас
а тва къде?
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

50А
la douleur exquise
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Дичоу написа:Хич...
Просто като чета жени, които коментират впечатления от футболна среща... какво дагоеа да кажа :)
Оня с банана...оня в ляво без зъбите дето направи онова...и тоя с куклата...
Нема...кой кво играл...как, защо какво...говеда, чорбари...
Имам чувството, че ходите там да си борйкате мажаги...
Ее, тия коментари бяха ебавки :)
Моят коментар е кратичък: Сравнително скучен мач, много добра игра на Мечо, който през цялото време до смяната си вършеше чудеса; издразних се на смяната му с Велизар Димитров ,който уж майстор на дузпи, пък нищо не направи :roll: Индивидуалната игра на Бербо тоя път не донесе каквото трябваше, Мартин Петров тича, тича и накрая го смениха - много слаба игра - и не си обяснявам защо нямаше втори, трети гол, при положение, че особено второто полувреме въобще не играха пред нашата врата, с изключение на 1-2 пробива на един от ирландския отбор, не му знам името.
Колкото до мястото, на което бях - когато сектор Б пяха "Мъри Стоилов" се видя и един човек в Г, който правеше същото :mrgreen: беше ПЪЛНО с хора, люпещи семки (ще ме прощавате ама в Б аз такова нещо не съм виждала) - ок, може на такова място из сектора да сме били, ама... да не говорим, че имаше хора с джапанки и момичета с полички :shock: Тва си е до човек, де. Ма после не ми разправяйте кви били и феновете на Левски, ясно? Но пък от друга страна имах възможността да наблюдавам Б отстрани и гледайки и слушайки какво се случва там, настръхвах почти до болка. И вече знам колко огромна е разликата между двата сектора... У дома си е най-сладко...
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Джуди..и аз мога да ти говоря така за мачовете с мамалигата и жабарите, на които бях във Б, който беше значително по-празен и мълчалив от отсрещния...
Въпрос на сууупер див субективизъм е това...
А до хората със семките и джапанките...просто това беше мача, в който куцо и сакато отиде...СИГУРЕН съм и ти го ГАРАНТИРАМ, че тези хора са както в Г така и в Б, защото билетите там са значително по-евтини...
Само един въпрос имам: Сектор "Г" освирка ли Мечо като вкара гола?
Не...нали...
А Вили на мача с мамалигите "Б" го направиха на нищо, за това, че вкара за Българския национален отбор по футбол...
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Такамм... докато имаме и един процент шанс ше се надявам за класиране!
Иначе, ако не играта, от която не видях много, то поне Ние, Публиката бяхме световна класа, дъ бест, напрао рижяците се хванаха за главите!
От това, което видях, разбрах че Тинката може и да колабира на терена, ама ще се хвърля напред с главата и с двата крака, Браво на него, напълни ми душата накрая!!

Малеее пресъхнало ми е гърлото, през половин час пия вода, бах мама му!!!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Дичоу написа:Джуди..и аз мога да ти говоря така за мачовете с мамалигата и жабарите, на които бях във Б, който беше значително по-празен и мълчалив от отсрещния...
Въпрос на сууупер див субективизъм е това...
А до хората със семките и джапанките...просто това беше мача, в който куцо и сакато отиде...СИГУРЕН съм и ти го ГАРАНТИРАМ, че тези хора са както в Г така и в Б, защото билетите там са значително по-евтини...
Само един въпрос имам: Сектор "Г" освирка ли Мечо като вкара гола?
Не...нали...
А Вили на мача с мамалигите "Б" го направиха на нищо, за това, че вкара за Българския национален отбор по футбол...
Естествено, не съм казала, че мнението ми е обективно :D Така е, в Б небето ми се струва по-синьо, тревата по-зелена, езерото - по-дълбоко, съвсем нормално е :)
И за феновете казах - окей, всъщност имаше едни пичове най долу в ляво, които скачаха и викаха през цялото време и ме израдваха, те си бяха баш цска-ри :)
От Г не съм чула да освиркват Мечо, даже това ми направи приятно впечатление, признавам. Само дето чух един да казва : "Ако слезнем по-надолу, ще слушаме само песни срещу говедата, тука поне можем да си пеем общи неща", пък нз.. А и винаги когато пееха нещо за говеда, щото имаше такива случаи, аз просто си сядах на мястото и чаках да млъкнат :)
Нз кво е било положението на мача срещу тия пусти мамалиги, оставам обаче с впечатлението, че сектор Б е много по-агресивен и нетолерантен от Г :roll: даже имало коментар на некъв случаен от В който казал: "Ето, тук не е страшно, видя ли? Тук феновете не се бият, по принцип само тези на Левски се бият" :lol: :lol: Що за глупост хахах
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Абе и в Г си беше добре, стига да нямаше селянии, ама както Дичоу
вика - куцо и сакато се беше сбрало на тоя мач, то и ние седяхме
сбутано, а бяхме най- горе... Всички си се забавляваха... Мене
ме издразни като запалиха седалки в Б, супер тъпо... И ония пожарникари
се сетиха след 10мин сиг, ако не и повече да идат да видят кво става...
Както и тва, че мятаха бомбички, също беше тъпо. Аре са ще пусна снимки.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Да си го кажем направо - не заслужаваме да бъдем на световно първенство с тази игра.Нито пък Ейре, разбира се.За ЮАР ще заминат 13 отбора от Европа.Това трябва да са най-добрите 13.Ние не попадаме и в топ 20 на Европа,ако питате мен.За жалост това са ни възможностите към момента.Ще чакаме по-добри времена. :?
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

allshallperish написа:Абе и в Г си беше добре, стига да нямаше селянии, ама както Дичоу
вика - куцо и сакато се беше сбрало на тоя мач, то и ние седяхме
сбутано, а бяхме най- горе... Всички си се забавляваха... Мене
ме издразни като запалиха седалки в Б, супер тъпо.
.. И ония пожарникари
се сетиха след 10мин сиг, ако не и повече да идат да видят кво става...
Както и тва, че мятаха бомбички, също беше тъпо. Аре са ще пусна снимки.
Всъщност не са били седалки :) А хартии. Поне така ми казаха от Б.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Драскач

Мнение от GBog »

SeLby написа:Да си го кажем направо - не заслужаваме да бъдем на световно първенство с тази игра.Нито пък Ейре, разбира се.За ЮАР ще заминат 13 отбора от Европа.Това трябва да са най-добрите 13.Ние не попадаме и в топ 20 на Европа,ако питате мен.За жалост това са ни възможностите към момента.Ще чакаме по-добри времена. :?
За съжаление това е така. Хубавото е обаче е, че виждам, че най-сетне си дойдохме на думата. :| Facts are facts...
1968 - 1999 - 2008 - ?
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

JudyRamone написа:
Дичоу написа:Хич...
Просто като чета жени, които коментират впечатления от футболна среща... какво дагоеа да кажа :)
Оня с банана...оня в ляво без зъбите дето направи онова...и тоя с куклата...
Нема...кой кво играл...как, защо какво...говеда, чорбари...
Имам чувството, че ходите там да си борйкате мажаги...
Ее, тия коментари бяха ебавки :)
Моят коментар е кратичък: Сравнително скучен мач, много добра игра на Мечо, който през цялото време до смяната си вършеше чудеса; издразних се на смяната му с Велизар Димитров ,който уж майстор на дузпи, пък нищо не направи :roll: Индивидуалната игра на Бербо тоя път не донесе каквото трябваше, Мартин Петров тича, тича и накрая го смениха - много слаба игра - и не си обяснявам защо нямаше втори, трети гол, при положение, че особено второто полувреме въобще не играха пред нашата врата, с изключение на 1-2 пробива на един от ирландския отбор, не му знам името.
Колкото до мястото, на което бях - когато сектор Б пяха "Мъри Стоилов" се видя и един човек в Г, който правеше същото :mrgreen: беше ПЪЛНО с хора, люпещи семки (ще ме прощавате ама в Б аз такова нещо не съм виждала) - ок, може на такова място из сектора да сме били, ама... да не говорим, че имаше хора с джапанки и момичета с полички :shock: Тва си е до човек, де. Ма после не ми разправяйте кви били и феновете на Левски, ясно? Но пък от друга страна имах възможността да наблюдавам Б отстрани и гледайки и слушайки какво се случва там, настръхвах почти до болка. И вече знам колко огромна е разликата между двата сектора... У дома си е най-сладко...

Джуди, с всяка твоя публикация осъзнавам, че не разбираш от футбол. Виж, за случващото се наоколо ти давам отличен шест. Най-добрият на терена (и за двата отбора) - Стилиян Петров. Не виждам какво толкова е направил Телкийски, освен гола. Той една топка не успя да центрира. Този "гениален треньор" Мъри Стоилов беше върнал Бербатов в халфовата линия и макар да не му беше удобно от това, той се справи с нелеката задача да организира играта на отбора, само че нямаше кой да вкара гол. Много слаб мач на Станислав Ангелов, Илиян Стоянов и слаб Кишишев (въпреки, че той игра на неудобен за него пост, но показа желание). Мисля, че е несериозно играчи като Миланов и Макриев да играят в националния. Мисля, че Велизар Димитров се включи добре в мача, но нямаше време да влезе в ритъм. Иначе мачът като цяло си беше биткаджийски. Като игра ги надиграхме, но като тактика и ефективност ирландците ни победиха и заслужено взеха точка.

П.С. Нищо лично, Джуди. Поне за семколюбците сме на едно мнение.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”