Radoslav Tsekov написа:Гледам в учебния ни план пише: Избираеми дисциплини, изпити - I семестър, на кредити и хорариум няма нищо...
Та мисълта ми е ако да речем не пиша нито една избираема дисциплина, а си посещавам всички занятия, пак ще имам достатъчно кредити за заверки нали?
Ако се надяваш на заверки, си сбъркал факултета. Няма такова чудо. А относно избираемите - щом така пише, както казваш, значи не си задължен да записваш такива.
Radoslav Tsekov написа:И съм се насочил към спорт...
Много добър избор. Това ме подсеща, че всеки, който има желание да разцъква тенис - учебно или извън учебно, нека ме потърси. От тази година моят тенис партньор сменя университета (отива в НБУ) и няма да му е особено удобно да идва често на нашите кортове.
Та в момента чакам оферти за тенис партньор. Не е нужно да е някой прекалено добър, важно е човекът да има желание и време да поразцъкваме 2-3 пъти седмично. За връзка с мен - четете подписа ми.
Radoslav Tsekov написа:Също така пише, че "Увод в програмирането", има едноименен практикум, който се предлага като избираема дисциплина...какво се има в предвид, дали това, че в програмата имам включена и практика по него? И от гледна точка на това, че го има в избираемите, добре ли е да го запиша?
Щом е избираем - твоя воля е дали ще го запишеш. Никой не те задължава. По нашия план практиката си влиза, без да има нужда да я записваме. При вас щом се записва е по-добре - ще се води като избираем практикум. Като за финал - добре ще е да го запишеш.