ЗАПИСВАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Maslinka
В началото бе словото

Re: ЗАПИСВАНЕ

Мнение от Maslinka »

Angel написа:и аз гоооооооо имам тоя квадрат, и пише само "Специалности, за които кандидатът ще се състезава при следващи класирания." и ми няма половината специалности ;(
офф и при мен е така :|
Каквито са делата ,такава и съдбата :)
simona_vidinova
В началото бе словото

Мнение от simona_vidinova »

на мен са ми останали само философия и соц педагогика ама дано да не са ме в това приели пише само това нищо друго
Аватар
gugitopng
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от gugitopng »

Задрвейте и аз тъкмо ствам да видя дали съм приет и както винаги пречка,немога да си отворя персоналната информация,някои случайно да има инфо горе- долу към колко часа можем да видим дали сме приети?
www.flirt4e.com/gugito
Бори се до последно!
tinglit
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от tinglit »

gugitopng написа:Задрвейте и аз тъкмо ствам да видя дали съм приет и както винаги пречка,немога да си отворя персоналната информация,някои случайно да има инфо горе- долу към колко часа можем да видим дали сме приети?
След 14:30 казаха :shock:
...Work smart, not hard!...
Аватар
gugitopng
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от gugitopng »

tinglit написа:
gugitopng написа:Задрвейте и аз тъкмо ствам да видя дали съм приет и както винаги пречка,немога да си отворя персоналната информация,някои случайно да има инфо горе- долу към колко часа можем да видим дали сме приети?
След 14:30 казаха :shock:
благодяр ти много за инфото
www.flirt4e.com/gugito
Бори се до последно!
Аватар
candice
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от candice »

gugitopng написа:
tinglit написа:
gugitopng написа:След 14:30 казаха :shock:
Успокойте се, бе хора! Вземете един валериан! Резултати ще има! Изписахте толкова постове и пак нищо не написахте! Дразнещо е всеки да повтаря едно и също до втръсване! :|
Литературата е симфония от думи, мисли, чувства и поуки!
Аватар
Рошо
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Рошо »

Личната ми информация започна да забива - може би качват нещо! :lol:
Изображение
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

от около час е така...
fergie
В началото бе словото

Мнение от fergie »

искам да питам нещо,че не ми я ясно.ще се записвам за друг университет,но искам да изчакам класиранията от СУ и ако са ме приели нещо,което искам повече,ще се отпиша от другото място и ще се запиша тук.но сега в СУ ,ако съм приета в нещо,което не искам и какви документи трябва да нося ,за да потвърдя ,че ще чакам 2ро класиране?мисълта ми е да не ми искат оригинала на дипломата :cry: ,защото няма да е у мен
Аватар
Bushmen
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

Ферги - точно оригинал от дипломата ти искат. В гадна ситуация си. В общи линии до 3 дена трябва да пресметнеш докъде ще стигнеш в СУ, защото ако дотогава не депозираш дипломата си губиш право на участие.

Относно снимките - звъннах им днес - искат само 3 снимки за документите, които са в комплекта. Никакви допълнителни, никакви досиета. А и размерът няма значение ( :lol: ). Тук някакви разбирачи като се изредиха да говорят, че щяло да е проблем..
Аватар
Mandy
В началото бе словото

Мнение от Mandy »

с риск да ядосам някои от по-редовните и опитни форумци, тр да задам един въпрос:
ако не си приет на 1 клас. никъде, тр ли все пак да идеш до унито да подадеш молба за 2 клас. и да депозираш диплома? :?:
знам, че някъде в началото пишеше, че автоматично отиваш на 2, но аз това не го намерих никъде из интернет страницата на суто, а не съм от софия и ми е мн важно някой да отг на въпроса ми плс плс плс..... :?
предварително благодаря на тоя дето ще се смили на бедната ми душа :drunken:
I don't believe in violence so don't make me kill you
tinglit
Пишете, о, братя

Мнение от tinglit »

Не знам това дали ще ти помогне:

Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 12 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 13 до 15 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.

Най-добре звънни на телефоните за инфо:

Телефони за кандидатстудентска информация: 846 74 29
9308 380
...Work smart, not hard!...
Elince
В началото бе словото

Мнение от Elince »

Здравейте имам 1 въпрос - вчера си купих документи и сега видях, че са различни от това което сте сканирали - примерно на именника липсват някои неща а и е само 1страница, общо взето изглежа по съвсем различен начин. Идеи дали и двата варианта са приемливи?
tedi_ZLOTO
В началото бе словото

Мнение от tedi_ZLOTO »

Успокойте се, бе хора! Вземете един валериан! Резултати ще има! Изписахте толкова постове и пак нищо не написахте! Дразнещо е всеки да повтаря едно и също до втръсване! :|[/quote]

Ще го повтаря,защото отново СУ се прояви като "най-точния" университет.Значи всички останали вузове можаха да си направят класиранията по-рано от очакваното,а в СУ трябва до последно да си клатят........шапките! :x
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

tedi_ZLOTO написа: Ще го повтаря,защото отново СУ се прояви като "най-точния" университет.Значи всички останали вузове можаха да си направят класиранията по-рано от очакваното,а в СУ трябва до последно да си клатят........шапките! :x
Аз не знам за друг университет с толкова много специалности и приемни изпити.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”