Пускам оферта: в центъра?... И, бтв, имаме ли одобрение за часа?...
Олимпиадата по български език и литература
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Re: Олимпиадата по български език и литература
Помогни си сам, да ти помогне и Господ. Жалко наистина, ама няма да е лошо и да конкретизираме вече условията. Не искаме и други да избягат, нали?
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- WhatSOeveR
- В началото бе словото
Ама защо толкооова малко хора.....бррр няма ли някаква база данни, в която да има координати на всички от Казанлък
Щото после ще излезе, че PR-а ни куца и 9643739 хиляди човека, които са можели (и искали) да дойдат, са пропуснали :S
А относно часа...айде да е след 8 и 30:>
А относно часа...айде да е след 8 и 30:>
- inc
- Плиний Стари
Уви, явно няма такива екстри.
Приемаме, че не всички искат да учат в СУ, респективно - не посещават форума. Приемаме, че има разни хора, на които не им се идва по една или друга причина, затова си траят. Не ни и трябват тогава. Приемаме, че някои хора, поради разсеяност, отегчение или други причини, вече не следят темата и са пропуснали инфото за срещата (малко вероятно, но нека има и такъв вариант). Не можем да ги издирим и да ги изнудим да дойдат. Не сме някой спец. отряд. Който иска и може, ще ни намери. Ние си измиваме ръцете.
И мен ме е яд, че ще сме камерен състав, но това няма да ни попречи.
Поне се видяхме кои сме сериозните.
А, да: за часа. Аз съм съгласна. Направо към 9 бих казала, освен ако нямате и други идеи.
Приемаме, че не всички искат да учат в СУ, респективно - не посещават форума. Приемаме, че има разни хора, на които не им се идва по една или друга причина, затова си траят. Не ни и трябват тогава. Приемаме, че някои хора, поради разсеяност, отегчение или други причини, вече не следят темата и са пропуснали инфото за срещата (малко вероятно, но нека има и такъв вариант). Не можем да ги издирим и да ги изнудим да дойдат. Не сме някой спец. отряд. Който иска и може, ще ни намери. Ние си измиваме ръцете.
И мен ме е яд, че ще сме камерен състав, но това няма да ни попречи.
А, да: за часа. Аз съм съгласна. Направо към 9 бих казала, освен ако нямате и други идеи.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз имам скайповете на няколко души, писах им, надявам се, че ще започнат да следят темат аили че поне ще дойдат на срещата.
Don't think you are, know you are!
Бройте мен и другата мацка от Добрич. Обаче все пак си мисля, че ще е по-добре да се съберем на 14 , защото още ще сме там( поне за следобедна биричка) и подкрепям положението да е из центъра (апелирам някой софиянец да каже къде точно) , на място , което няма да озори нас провинциалисти
А сериозните запивания ще ги оставим за записванията. Дайте сега поне да се видим кои сме. Ние с WhatSoEver такъв проблем нямаме , ама не всички бяха там като денсахме Макарената на олимпиадата 
- Borderline
- От дъжд на вятър
Съгласна съм за дататаNyneave написа:Бройте мен и другата мацка от Добрич. Обаче все пак си мисля, че ще е по-добре да се съберем на 14 , защото още ще сме там( поне за следобедна биричка) и подкрепям положението да е из центъра (апелирам някой софиянец да каже къде точно) , на място , което няма да озори нас провинциалистиА сериозните запивания ще ги оставим за записванията. Дайте сега поне да се видим кои сме. Ние с WhatSoEver такъв проблем нямаме , ама не всички бяха там като денсахме Макарената на олимпиадата
aMor faTi 
Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
- WhatSOeveR
- В началото бе словото
Амиии...добре..щом така стоят нещата, нека е 14-ти :> А за Макарената..отсегаготвя песничката 
- Borderline
- От дъжд на вятър
Радвам се, че си съгласнаWhatSOeveR написа:Амиии...добре..щом така стоят нещата, нека е 14-ти :> А за Макарената..отсегаготвя песничката
aMor faTi 
- inc
- Плиний Стари
Добре. така да бъде. 14ти, следобяд. Последно колко души чакаме? Със там скайп-майп-координации и тн? така де, поне да се познаем, че с някои хора ще е лесно, ама с други... 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- pink floyd
- Пишеща машина
При положение, че няма да я докараме до десетина човека, координацията няма да е особено трудна. Само да не загубим Clandi, че от доста време не се е появявал във форума
inc, очакваме от теб предложение за място на срещата, все пак си навътре в столичните потайности
inc, очакваме от теб предложение за място на срещата, все пак си навътре в столичните потайности
- inc
- Плиний Стари
Еми подочух уж за нови попълнения. (или съм се объркала..) Затова попитах.
Що се отнася до мястото, ако ще е следобедна биричка, направо ще се изчакаме някъде до ректората. Не всички са с привилегии като теб.
А и стига да е на сянка всичко ще е ок. Clandi и да се опита да забегне, кой го пуска?!..
Него най-трудно ще го сбърка човек. 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- pink floyd
- Пишеща машина
Решено; трябва само да нарочим някого за координатор, защото пред ректората май няма да сме само ние
А евентуалните нови попълнения да не се стесняват - само пишете и ни зарадвайте с добрите си намерения
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Абе отидете и се разбийте в Най и не се занимавайте с глупости

- inc
- Плиний Стари
Е, то половината Су ще е там сигурно.... Ще пропуснем навалицата. 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Гръмна ми захранването на компютъра...
Иначе 14-ти е ок за мен. ^___^
Come, my raven, it could be a lark.