Олимпиадата по български език и литература

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Публикувай отговор
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Re: Олимпиадата по български език и литература

Мнение от inc »

Помогни си сам, да ти помогне и Господ. Жалко наистина, ама няма да е лошо и да конкретизираме вече условията. Не искаме и други да избягат, нали? :)
Пускам оферта: в центъра?... И, бтв, имаме ли одобрение за часа?...
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
WhatSOeveR
В началото бе словото

Мнение от WhatSOeveR »

Ама защо толкооова малко хора.....бррр няма ли някаква база данни, в която да има координати на всички от Казанлък :D Щото после ще излезе, че PR-а ни куца и 9643739 хиляди човека, които са можели (и искали) да дойдат, са пропуснали :S
А относно часа...айде да е след 8 и 30:>
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Уви, явно няма такива екстри.
Приемаме, че не всички искат да учат в СУ, респективно - не посещават форума. Приемаме, че има разни хора, на които не им се идва по една или друга причина, затова си траят. Не ни и трябват тогава. Приемаме, че някои хора, поради разсеяност, отегчение или други причини, вече не следят темата и са пропуснали инфото за срещата (малко вероятно, но нека има и такъв вариант). Не можем да ги издирим и да ги изнудим да дойдат. Не сме някой спец. отряд. Който иска и може, ще ни намери. Ние си измиваме ръцете. :P
И мен ме е яд, че ще сме камерен състав, но това няма да ни попречи. :wink: Поне се видяхме кои сме сериозните.
А, да: за часа. Аз съм съгласна. Направо към 9 бих казала, освен ако нямате и други идеи.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Grunge_Down
Драскач
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grunge_Down »

Аз имам скайповете на няколко души, писах им, надявам се, че ще започнат да следят темат аили че поне ще дойдат на срещата.
Don't think you are, know you are!
Nyneave
В началото бе словото

Мнение от Nyneave »

Бройте мен и другата мацка от Добрич. Обаче все пак си мисля, че ще е по-добре да се съберем на 14 , защото още ще сме там( поне за следобедна биричка) и подкрепям положението да е из центъра (апелирам някой софиянец да каже къде точно) , на място , което няма да озори нас провинциалисти :P А сериозните запивания ще ги оставим за записванията. Дайте сега поне да се видим кои сме. Ние с WhatSoEver такъв проблем нямаме , ама не всички бяха там като денсахме Макарената на олимпиадата :?
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър

Мнение от Borderline »

Nyneave написа:Бройте мен и другата мацка от Добрич. Обаче все пак си мисля, че ще е по-добре да се съберем на 14 , защото още ще сме там( поне за следобедна биричка) и подкрепям положението да е из центъра (апелирам някой софиянец да каже къде точно) , на място , което няма да озори нас провинциалисти :P А сериозните запивания ще ги оставим за записванията. Дайте сега поне да се видим кои сме. Ние с WhatSoEver такъв проблем нямаме , ама не всички бяха там като денсахме Макарената на олимпиадата :?
Съгласна съм за датата :!: Аз лично ще стоя в сф най-късно до 16-ти... просто нямам други изпити :roll: Искам да дойда, но ако е на 17-ти ще ми е малко невъзможно :P
aMor faTi ;)

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Аватар
WhatSOeveR
В началото бе словото

Мнение от WhatSOeveR »

Амиии...добре..щом така стоят нещата, нека е 14-ти :> А за Макарената..отсегаготвя песничката :D
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър

Мнение от Borderline »

WhatSOeveR написа:Амиии...добре..щом така стоят нещата, нека е 14-ти :> А за Макарената..отсегаготвя песничката :D
Радвам се, че си съгласна :P Ще стискаме палци на журналистиката :roll: :drunken:
aMor faTi ;)

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Добре. така да бъде. 14ти, следобяд. Последно колко души чакаме? Със там скайп-майп-координации и тн? така де, поне да се познаем, че с някои хора ще е лесно, ама с други... :roll:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

При положение, че няма да я докараме до десетина човека, координацията няма да е особено трудна. Само да не загубим Clandi, че от доста време не се е появявал във форума :idea1:
inc, очакваме от теб предложение за място на срещата, все пак си навътре в столичните потайности :)
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Еми подочух уж за нови попълнения. (или съм се объркала..) Затова попитах. :) Що се отнася до мястото, ако ще е следобедна биричка, направо ще се изчакаме някъде до ректората. Не всички са с привилегии като теб. :wink: А и стига да е на сянка всичко ще е ок. Clandi и да се опита да забегне, кой го пуска?!.. :lol: Него най-трудно ще го сбърка човек. :)
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

Решено; трябва само да нарочим някого за координатор, защото пред ректората май няма да сме само ние :) А евентуалните нови попълнения да не се стесняват - само пишете и ни зарадвайте с добрите си намерения
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Абе отидете и се разбийте в Най и не се занимавайте с глупости :D :D :D
Аватар
inc
Плиний Стари