оо Маре, как па ме позна беmareto написа:5.50 ли имаш бе, Камене! БРаво на тебKsGCo написа:5,50![]()
![]()
А иначе наште гледам към 7 са отворили сайта и са видяли резултатите- аз в химическия ходих.
Айде почвам с въпросите: 5.13 за политология как е?
КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
-
edmon
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
kajete mi kade gi gledate sega li gi vidqhte
molq
vi
molq
vi
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Мерси много, най-накрая някой да чуе моя зовmachiavelli написа:http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf Ето тук са минималните балове от миналата година. Повтарям, минималните балове!
Като отворите и страницата с образуване на бал ще си направите сметка за кое ви стига.
За мъже е с 2 единици по-нисък бала?! М.....
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
machiavelli написа:http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf Ето тук са минималните балове от миналата година. Повтарям, минималните балове!
Като отворите и страницата с образуване на бал ще си направите сметка за кое ви стига.
Перфектно! Дано са по- ниски оценките на редовния
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Персоналната информация е забила.
Да наистина, нормално е по-нисък да е бала при нас, по-тъпи сме и при моята статистика. Тази година ще са още по-ниски баловете.
Да наистина, нормално е по-нисък да е бала при нас, по-тъпи сме и при моята статистика. Тази година ще са още по-ниски баловете.
Последно промяна от O|OeHukc на 11 Май 2009, 21:25, променено общо 1 път.
пак ли? ох ;/machiavelli написа:Персоналната информация е забила.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
edmon
- От дъжд на вятър
machiavelli
ti vidq li si ocenkata
ti vidq li si ocenkata
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Е да е как няма да я видя, то аз цял ден бях пред компа и най-вече във форума, а Перс. инф. постоянно я рефрешвах.
-
edmon
- От дъжд на вятър
sega daje i imeto ne pokazva ne6to e stanalo sig nqma da gi vidq dnes
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Аз нещо не мога да го разбера тва с баловете. Начи за влезеш дадена специалност, трябва да имаш по-висок или равен на минималния, така ли? А как да преценим дали нашия бал, който имаме ся, ще ни стигне или не?
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
ти сериозно ли питаш тва?
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Вързала съм 4,5
В почти всички специалности влизам,но ще се мъча на редовния за право и ПА.Дано се получи
Иначе и коментарите на нашите бяха:малко(от баща ми),така е като не учиш(от майка ми).Поне гаджето и госпожата ми по история ме обнадеждиха
Иначе и коментарите на нашите бяха:малко(от баща ми),така е като не учиш(от майка ми).Поне гаджето и госпожата ми по история ме обнадеждиха
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Възможно най-висок. Тоя дето е 26 и... за право е минималния предполагам от трето класиране. Изчисляваш си бала от изпитите и дипломата и преценяваш. Примерно ако минималния за право ми е 26 и.. а моя е да кажем 28, предполагам, че влизам без проблем.. тва е моята логика.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
За да влезеш трябва да имаш по-висок бал от минималния. Сега точно можем само да гадаем дали ни стига, защото не се знае колко ще бъде той. Миналата година за право редовно -момичета е бил 26.38. Предполагам, че тази година ще е по нисък, но все пак никога нищо не се знае, всяка година си е различна, но върви тенденциозно надолу, което е добре за нас.Anna-Molly написа:Аз нещо не мога да го разбера тва с баловете. Начи за влезеш дадена специалност, трябва да имаш по-висок или равен на минималния, така ли? А как да преценим дали нашия бал, който имаме ся, ще ни стигне или не?
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
ShadowsInBlue написа:Възможно най-висок. Тоя дето е 26 и... за право е минималния предполагам от трето класиране. Изчисляваш си бала от изпитите и дипломата и преценяваш. Примерно ако минималния за право ми е 26 и.. а моя е да кажем 28, предполагам, че влизам без проблем.. тва е моята логика.
Хаха, да ти кажа, не мисля че за Право в СУ има дори 2ро класиране