[КСК 2009-2010] Кандидатспамърска кампания
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2009-2010] Кандидатспамърска кампания
Кристо и ти излезе един Вазов хейтър, аман от "просветлени" литератори, добре че поне аз не се правя на такъв! 
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Kristo написа:Абе я по-спокойно ве!
Казвам ти само, че е лицемерно да се кефиш на 1 автор, като отричаш всички останали. Без тези всички останали, този 1 няма никакъв смисъл и е безполезен сам по себе си. А и специално Вазов е писал неща, които всеки може да измисли и напише. Просто тогава не им се е занимавало на хората, вършели са си кърската работа, а той го е мързяло и е писал стихове и романи. Като стил е доста под следващите го автори - дори съвременници като Славейков или Алеко...
А това кой какво възхвалява, можеш да държиш сметка само на авторите - прав ти път.
Аз съм спокоен,ама за теб не съм сигурен..Не ти споделям мнението- не вскеи може да пише роман-стига си говорил глупсоти.Още по-малко роман като "Под игото :......
Никой не ти казва ,че аз се кефя само на Вазов-ето харесвам Алеко, Димитър Талев,но модернистите никой не може да ме задължи да харесам и точка.......Да си ме видял да ги обидя някъде-едва след като тука тайфата не харесваща Вазов го оплю най-долно чак тогава реагирах.Ниаккво спокойно аз вече си казах мнението за великите модернисти.....Дали го е мързяло ти най-малко си човека който да каже!!!
Прав ти път и на теб.И сметка аз не държа по-скоро ти.Порчети си пак меннието и виж какви ги наговори за Вазов!!!
А модернистите за мен са се парвили на остроумни с това "фасулковци" и елитарност-голяма елитарност няма на къде повече.....Това което е писал Салвейков аз пък ти казвам,че почти всеки може да напише. по твоята логика за Вазов ......Може би само Яворов им спасява кожата на тоя кръг "Мисъл" понеже е имал и гениални произведения,но това какво имало в неговата душа лично на мен ми през оная работа
!!!!
Последно промяна от Варненец на 15 Юни 2009, 17:50, променено общо 2 пъти.
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Не го хейтя човека, просто ми се струва инфантилно, да изпадаме в истерия, ако някой каже, че не го кефи Вазов и веднага да почваме лична вендета...
А колкото до посланията му - понякога свръх-патриотите изпадат в див нацистки екзтаз относно "суперякостта на България и това как тя е най-великата на света"... което освен че е смешно, е и адски тъпо
А и вижте мнението над моето, за пример...
А колкото до посланията му - понякога свръх-патриотите изпадат в див нацистки екзтаз относно "суперякостта на България и това как тя е най-великата на света"... което освен че е смешно, е и адски тъпо
А и вижте мнението над моето, за пример...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Варненец
- Пишеща машина
Ти си виж твоите глупсоти пак ти казвам......Аз няма как да кажа,че България е най-велика понеже не съм ходил никъде другаде,но няма как да обичам друга държава....Ти като искаш обичай примерно Финландия,или любимата на Славейков Германия........
Е..си и спора честно......
Е..си и спора честно......
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сериозно пич, карай го по-спокойно. Не съм отварял дума за Финландия или Германия, откъде пък ги наместваш тях.... Сдържай си емоционалните изблици, не си само ти тука, все пак...
Вярвай си в каквото искаш, но остави хората да преценят за себе си, дали е тъпо или не. Аз си дадох мнението, ако искаш го вярвай.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Да го кажат, да, но да го нападат сякаш е някакъв идиот, писал небивалици, е доста, отчайващо!Kristo написа:Не го хейтя човека, просто ми се струва инфантилно, да изпадаме в истерия, ако някой каже, че не го кефи Вазов и веднага да почваме лична вендета
По-горе каза, че Вазов е писал неща, които всеки би написал в тогавашното време.
Ем опозиция на твоето мнение - "Под игото"
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Абе що преди да се изпокарате съвсем, не се замислите, за какво се прави тва изкуство, ква е целта на тия хора, дето ги окачестяват като "гении" и т.н? 
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- Варненец
- Пишеща машина
Kristo написа:![]()
Сериозно пич, карай го по-спокойно. Не съм отварял дума за Финландия или Германия, откъде пък ги наместваш тях.... Сдържай си емоционалните изблици, не си само ти тука, все пак...
Вярвай си в каквото искаш, но остави хората да преценят за себе си, дали е тъпо или не. Аз си дадох мнението, ако искаш го вярвай.
Пич това беше в отговор на твоите изблици против Вазов-ти пък откъде знаеш какво бил правил той дали го мързяло не знам си какво??? На такива простотии аз отговарям по подобен наичн-няма да си мълча я!!!Не си ти човекът който да дава такива мнения,още по-малко си ти този който е ми казва как да я карам....Шеф ли го раздаваш тук-айде стига глупсоти.....
Виж себе си и тогава коментирай другите!!!
Последно промяна от Варненец на 15 Юни 2009, 18:08, променено общо 2 пъти.
-
banicata
- В началото бе словото
- Специалност: история
аз не харесвам Алома, но пък обичам Казабланка
Спора за Вазов е доста нелогичен,... а и не може да доказваш, че един автор бил добър, като плюваш в/у друг... супер глупаво....
Спора за Вазов е доста нелогичен,... а и не може да доказваш, че един автор бил добър, като плюваш в/у друг... супер глупаво....
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ем опозиция на твоето мнение - "Граф Монте Кристо", "Тримата Мускетари", "Алиса в страната на чудесата", "В навечерието" - казваш Под Игото, сякаш е единствения роман в света по това време... и сякаш е най-гениалния... което няма как да е вярно...O|OeHukc написа:Да го кажат, да, но да го нападат сякаш е някакъв идиот, писал небивалици, е доста, отчайващо!Kristo написа:Не го хейтя човека, просто ми се струва инфантилно, да изпадаме в истерия, ако някой каже, че не го кефи Вазов и веднага да почваме лична вендета
По-горе каза, че Вазов е писал неща, които всеки би написал в тогавашното време.
Ем опозиция на твоето мнение - "Под игото"
Само не разбрах, какво аз като личност имам общо с целия литературен спор?Варненец написа:Пич това беше в отговор на твоите изблици против Вазов-ти пък откъде знаеш какво бил правил той дали го мързяло не знам си какво??? На такива простотии аз отговарям по подобен наичн-няма да си мълча я!!!Не си ти човекът който да дава такива мнения,още по-малко си ти този който е ми казва как да я карам....Шеф ли го раздаваш тук-айде стига глупсоти.....
Виж себе си и тогава коментирай другите!!!
Не ме намесвай, като не ти отърва. Не аз съм го почвал това, аз просто изразих мнение, както и ти преди това. Не смей да ми държиш сметка, ако моето е различно от твоето. Просто го преживей. Или сега се пробваш да ни убедиш, как Вазов е най-якия български писател? Ам не си уцелил раздела, нито темата. Или пък аудиторията, не сме 5 клас, каквото каже даскала, тва да мислим и вярваме. Ти ако си на този режим още, не е наш проблем....
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
Само да добавя, че освен неграмотен си и супер ограничен човек! Литературата щеше ли да се развие, ако го нямаше модернизма ? За да стане едно нещо хубаво трябва да има промяна и да се взаимства от някъде! А като си българин що носиш турски и китайски дрехи ... ? Като си патриот спазвай закона за задължително носене на местни дрехи и обувки от 1897Варненец написа:Scorpion написа:Варненец, защо трябва да се гордеем с даденостите - исторически и географски? На това ли трябва да се основава националното ни самочувствие - на "наште планини зелени", на битката във Върбишкия проход? Не е ли твърде плоско?
не ,не е плсоко,зашото всичко това е България!!!!!И аз поне стм горд със природата ни-ти каот не си много зле з атеб...Това не е даденост поне за мен не е.......Повярвай ми модернитисте може и 50 теми да разгърнат ,но никога няма да стигнат това коеот е псиал Вазов...Аз съм българин и не ми пукат нито стаите без прозорци на Далчев,нито проблемите в душата на Яворов,нито трагедията на твореца при Славейков-за мен е много по-ценно това коеот е написал Вазов,па ,ако ще и да е псиал смао за Бълария-в крайна сметка аз съм българин,а не елитарен немец ,или французин!!!!!
Боже, боже, аман от прости хора...
П.П. Като го цитирам тоя субект и Мозилата ми прави всичко червено
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
- Варненец
- Пишеща машина
Kristo написа:Само не разбрах, какво аз като личност имам общо с целия литературен спор?![]()
Не ме намесвай, като не ти отърва. Не аз съм го почвал това, аз просто изразих мнение, както и ти преди това. Не смей да ми държиш сметка, ако моето е различно от твоето. Просто го преживей. Или сега се пробваш да ни убедиш, как Вазов е най-якия български писател? Ам не си уцелил раздела, нито темата. Или пък аудиторията, не сме 5 клас, каквото каже даскала, тва да мислим и вярваме. Ти ако си на този режим още, не е наш проблем....
Чакай,чакай нещо не разбрах-аз ли ти държа сметка,или ти на мен????Айде моля те...Аз никого не се опитвам да убедя-ти обаче май с еопитваш..Аз си защитавма тезата0-ти какво данеби д аискаш да не си зщаитавам мнението-не смей и да си го помсиляш даже.Не преиначавай думите ми какот на теб ти отърва!!!!!
твоето мнение далеч не беше като моето-ти изкара Вазов мързеливец и не знам си какъв,еми тогава недей да се правиш на интересен аз като си кажа мнениеот з модернистите....
И кой ти гоВОРИ за 5 клас-аз изобщо няма намерение нищо да обсъждам с теб -ти ни в клин ни в ръкав дойде и почна да нареждаш Вазов,а сега се отмяташ...После аз съм бил виновен-пич вземи се стегни малко!!!!!И не се прави на света вода ненапита и не си натягай твоето мнение на мен-много станахте нещо.....
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
E, добре защо намесвате Далчев...?
Водете си споровете, но не намесвайте този Гений... за него или добро или... добро.
Лошо е, човек като не разбира нещо да го отхвърля или да го подмята като пример.
----
а и добър ден :-]
Водете си споровете, но не намесвайте този Гений... за него или добро или... добро.
Лошо е, човек като не разбира нещо да го отхвърля или да го подмята като пример.
----
а и добър ден :-]
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
ух...от българския синдром няма отърване:)
пичове, това, че имате мнение и аргументи в негова защита е повече от прекрасно. обаче и другите имат това право също толкова, колкото и вие. научете се да се уважавате.

пичове, това, че имате мнение и аргументи в негова защита е повече от прекрасно. обаче и другите имат това право също толкова, колкото и вие. научете се да се уважавате.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
Сава, ти луд ли си -
прависти и да се уважават -
трябва се учат да лъжат, да мамят,
да клеветят...
виж наще колеги колко са напреднали...
прависти и да се уважават -